Kakslottet
Taxinge Slott från utsidan.
En liten bit av kakbuffén, notera, en liten bit.
Detta var vad jag roffade åt mig. En Nougattårtbit, kaffe samt en pistagebiskvi. Jag gjorde de största fynden enligt oss alla, detta var oerhört gott! Ska göra båda två själv så fort jag får en god anledning.
Pappa tog detta: Pariservåffla och en fransk chokladtårtbit samt kaffe, jag provsmakade, men jag måste säga att det jag tog var snäppet godare.
Mamma tog någon form av russin-chokladkaka, en Chokladmoussetårtbit med en slät kopp kaffe. Detta var också väldigt gott(vi gjorde liksom lite utav en "dela-med-varandra-plockmat-tapas" med alla bakverken vi köpte), men som sagt, det som låg på min bricka föll mig mest i smaken.
Sedan så hade de ju en butik med en massa bakningsredskap, så där så köpte jag mig 8 st nya utstansare till min samling. Jag får ta bild på de lite senare och visa. Nu ska jag och resterande delar av familjen här på landet titta på lite film och mysa, jag önskar er alla en trevlig kväll!
...
Gårdagens syssla
tar några timmar, men det är en rolig syssla som man kan ha nytta av senare när man bakar. Tex till att garnera tårtor eller cupcakes.
...
Back to
Nu måste vi åka, ses!
Underbar
...
Like a Love Song
Kan inte hjälpa att jag hakar upp mig på den här låten, faktiskt. Det bara sker?
And I keep hittin' repeat-peat-peat-peat-peat-peat...
...
VillVillVill
Men något som jag bara villvillvill hinna med idag är att få teståka min storebrorsas kompis nya bil. Asså, jag låter bilden tala för sig själv så lär ni nog fatta varför.
Erkänn, lite cool är den väl ändå?
...
I Need Help
...
Home again
Jag har lite grejjor jag måste fixa, träffa kompisar, handla och bara ha en hel dag då man kan sitta inne och måla, saknar mina penslar lite.
poor girl...
...
Projekt
Till och börja med ska jag börja snåla in och tjäna mina egna pengar.
Sedan så ska jag nog bli vegetarian i sisådär en vecka(haha), nä men bara för att det är gott och nyttigt liksom, sedan får vi se om jag fortsätter efter det.
Mitt tredje projekt ska nog bli att ta mer ansvar.
Mitt fjärde projekt blir att ringa/prata med farmor oftare.
Sedan kan jag ju adda ett litet på sidan om projekt,
vilket är att börja skriva mer samt läsa.
Ja, frågar du mig så tycker jag att det låter riktigt bra om jag lyckas, haha. Men vi får se hur det går, den som lever får se vet ni.
Äggfrukost idag, tyckte att den var en hyffsat passande bild till inlägget, eller nä, det gjorde jag inte. Tycker bara om ägg, de liksom säger "We Make It Work", vilket de gör. Mina små turbringare.
Jag har då allt mina egna ideér om saker och ting.
...
Fattigman
Idag så täcks himmlen av gråa moln, så det är väl inte sådär jättekul. Men inga sura miner för det, för sådana dagar kan man spendera med en stor kopp te och stora portioner av gröt, haha. Sånt är mysigt.
...
Vardag
...
Godmorgon!
Tänd ett ljus
Låt aldrig hoppet försvinna
...
Dinner is served
Till lunch så bakade jag ju bröd och bjöd på lite värmande gulaschsoppa när gästerna anlände. Kunde inte stoppa mina händer riktigt, så det blev en sats scones också, när man ändå är igång liksom.
Jättejättejättegott bröd blev det verkligen! Sconesen serverade jag med min hemmagjorda blåbärsmarmelad, körsbärsmarmelad och lemon curd, hemmagjort ska det ju vara.
Sedan när man trodde att det inte kunde bli bättre, ja då blev det bättre. För till varmrätt så började jag med att servera detta:
Ugnsstekt kycklingfilé med svamprisotto och haricot vert.
Godaste risotton som någonsin nuddat min tunga, kunde nästan dö av det förfärligt goda smaken. Kycklingfilén blev helt perfekt, skojar inte. Riktigt saftig och kryddorna var avvägda sådär precis lagom så att det smakade gudomligt.
Då har vi lyckats ta oss till desserten, jag glömde nämligen att fota min osträtt. Osträtten var iaf "Grustag á la Fryklund", en påhittad osträtt som vi i vår familj har kommit på bestående av Brieost och solroskärnor. Ett mycket hemligt recept som jag inte delar med mig av i första taget.
Desserten var då alltså en Grand Dessert bestående av:
-Hemmagjord Hallonsorbet garnerad med ett hemmagjort vaniljflarn.
-Inkokt päron smaksatt med kanel samt hemmagjord kolasås som jag hällt över.
-En hemmagjord chokladpralin. Skalet är gjutet i 70% mörk choklad, fylld med en rysligt god chokladtryffel och så har jag garnerat med smält mjölkchoklad som ja ripplat över.
-Varm jordgubbssås.
Är faktiskt riktigt stolt över att det blev så himla gott och uppskattat av alla, inklusive mig själv. Roligt var det också eftersom att jag brinner verkligen för att laga mat. Så nu längtar jag bara till nästa gång som jag får ställa mig i köket bland grytor och pannor för att få skapa små mästerverk till mat, hihi.
Nu ska jag titta på Kommisarie Montalbano för lite trevlig sommardeckarunderhållning, ciao!
...
Antik
En gammal antik arkivbild hittade jag idag och jag förstummas faktiskt lite att detta är samma människa som jag ser i spegeln varje dag, fast att hon nu ser lite annorlunda ut.
...
Jag sa ju förut att jag absolut inte tänkt åka Atmosfear när jag besökte Liseberg, men det var svårt att motstå när man väl stod där och man precis lyckats bli övertalad till att åka. Första frittfallet någonsin för min del och jag ångrar det verkligen inte, så om du är på Liseberg, åk då för guds skull Amosfear. Spelar ingen roll hur hissnande hög du tycker att den är, bara åk.
Dagens tips helt enkelt.
...
Jobbjobb jobb
Så, god morgon godmorgon på er!
Ännu en "utsikt-från-bryggan-bild", det finns nämligen så gott om dem. Men jag kan ju bjuda på en liten arkkivbild om man nu tröttnat på svindlande utsiktbilder över den blåa horisonten.
Hehe, happyhappy.
...
Ojdå
Helt ärligt så har jag en liten längtan långt där inne efter höstens råa dagar i skolan. En sådan där hemsk måndag efter en mysig helg, en sådan dag. Med regn, rusk och en grå himmel. För då kan man vara den som förgyller dagen, det längtar jag efter.
...
Be My Guest
Så nu blir det åka av, för nu ska jag nämligen ut i trädgården och plocka lite hallon till min dessert. Vet ej inte riktigt menyn, men en sak är säker och det är att det blir min egen Grand Dessert till dessert.
Man blir lite bortskämd med att ha den här utsikten en hel sommar, hemmablind är jag nog allt.
...
Stenen som släppte
...
Grattis Kristina!
Slog in den i lite cellofan och knöt om med ett gammalt snöre.
Så nu hoppas jag atthon blir glad när jag väcker henne, jag har ju gjort mitt egna korsord till henne också. Ni vet dagarna här på landet är ganska så rastlösa.
Grattis Mamma!
♥
Kvällen
Vi bestämde oss för att sitta utomhus denna ljumna kväll, så detta blev min utsikt. Ett riktigt bra val om ni frågar mig.
Förrätten bestod av en hejdundrande god tomatsoppa, helt klart den godaste jag någonsin har ätit. Hemligheten var att den var gjord på ugnsbakade tomater stod det. Det tror jag också, men jag tror att det fanns tre hemligheter bakom denna soppa. 1. Ugnsbakade tomater. 2. MYCKET välsmakande buljong 3. Hemliga kryddor
hehe
Då har vi alltså lyckats äta oss fram till varmrätten, i detta fall så var det gös. En utav de godaste fiskarna, och jag har ändå ätit väldigt mycket fisk genom min få år som människa. Kokt fänkål, kokt potatis och en smaskig vitvinssås, mums!
Nog märks det att kocken fått en silvermedalj allt, riktigt lyckad kväll i matväg. Ett hett tips för er som vill bränna pengar på god mat, besök Julitta Gård.
...
Sorgen
...
Middag
Ska bli jätteintressant då kocken nyligen vann silvermedlj i Bocuse d'or, vilket är en matlagningstävling som frankrikes allra bästa kock anordnar. Så, jag är milt sagt taggad! hehe
miss drömmande moi idag
...
Dream
De bruna var ju också fulsnygga, men jag är mer för den vinröda tror jag. Jag vet inte varför, men jag tror att innerst inne i min kropp så lever det en tant som tycker om 30-40-tals stilarna, korsord, matlagning, hushållsgöra, fula, bruna och allmänt tantiga saker. Jag är allt bra konstig ibland.
...
Nyheter
Men från något trist till något måttligt mindre tristare så är det en molnig dag med åska i luften. Jag känner verkligen att snart så kommer regnet att falla över oss. Så innan detta händer så ska jag försöka att dricka upp mitt te och sedan göra alla sysslor som måste göras utomhus, innan himlen öppnat sig.
Igårkväll nere vid bryggan.
Blev riktigt sugen på yoga fö en liten stund sedan, så om jag hinner ska jag verkligen försöka ta mig tid till ett yogapass.
...
Svar på tal
Ps. Din blogg är fett fiiin! <3 "
Svar:
Man tackar för komplimangen, hihi. Och du har helt rätt, jag har gått ned många kilon under den här våren och sanningen är den att jag fölorat mina kilon på ett ganska så skamsligt sätt, nämligen genom extrem svält och hård träning. Tyckte inte att ett sådant fetto som jag förtjänade mat.
Men nu när jag nått min målvikt så har jag börjat äta normalt och äter godsaker ca två ggr i veckan och då frossar jag i godsaker och sedan så är jag en sann LCHFare. Mest för att jag inte är så förtjust i kolhydrater och för att jag är ett stort fan av grönsaker och tycker att det är gott.
Men sedan så kommer vi till själva nyckeln att lyckas hålla vikten. Träning. Jag joggar minst 20 minuter varje dag i lugn takt, gör mellan 25-60 situps per dag, gör plankan lite då och då, grodhopp, armhävningar ibland och sedan den "naturliga" träningen. Plocka blåbär, måla, renovera, städa osv.
Så om du vill gå ned i vikt, gör inte som jag. För du förlorar dina sociala kontakter, du blir liksom besatt av att hålla koll på ditt dagliga matintag, du lär lida och man får en del mentala psykbrott då man bara gråter i timmar samtidigt som man ligger där på golvet och önskar att man inte var så yr, spyfärdig och vid liv. Plus att man inte orkar skratta, orken finns inte.
Så om du vill tappa kilon, ät nyttig mat och träna. Jag vet att alla säger så, men det är det bästa sättet.
Hoppas att du fick svar på dina frågor♥
...
Tillskott
Inte mycket för världen, men jag älskar den. Från Friis & Company(har alltid varit ett stort Friis&Company-fan) och tack söta puss-mamma och puss-pappa för en underbar dag tillsammans med er, älskar er.
...
Bullbak
Högst upp har vi Toscabullar, fyllda med hemmagjord mandelmassa. I mitten har vi Elsabullarna, fyllda med min hemmagjorda blåbärsmarmelad toppade med rårörsocker och mandelspån. Längst ned så haver vi mina sötnosar, kanelbullar med pärlsocker ovanpå.
Världens, absolut godaste, kanelbullar. Jag tror att jag tryckte i mig hela två st sådana här stora godingar och jag ångrar inte en ända tugga, så förödande goda!
Jag tyckte personligen bäst om kanelbullarna, min mamma tyckte bäst om Elsabullarna, min farmor tyckte allra bäst om Toscabullarna, så jag måste säga att det blev väldigt lyckat då alla hittade sin favorit.
Nästa gång ska jag nog göra kanelbullar, äpple och mandelmassebullar samt vaniljbullar tror jag. Det blir nog minst lika lyckat och gott som gårdagens bullfrossa.
Kakfatet fyndade jag på någon outlet för ca en månad sedan, fungerar jättebra och är lätt att diska. Finns att köpa på IKEA tror jag faktiskt.
...
Ösa
Jag har alltid tyckt om åska, blixtar och dunder. Men imorse, då var jag rädd, riktigt rädd. Det var som om andra världskriget just brutit ut och jag satt mitt i smeten bland alla bomber och granater. Nä, naturen kan vara riktigt läskig ibland asså, fy.
...
Home Sweet Home
Senaste bullarna jag gjorde var dessa. Herregud, det måste ha varit ngn gång i Januari, tiden bara rinner iväg. I dem så hade jag äpple och riven mandelmassa vilket var fasligt gott.
Brorsan och hans flickvän är hemma, så jag tänkte bjuda på ett riktigt bullkalas nere hos farmor. Då slipper hon behöva gå så mycket och detsutom så får jag trösta henne lite med uppiggande komplimanger, och självklart med lite bullar.
...
Asfalt!
Men, allt kan ju ute vara underbart, så vi åker tillbaka till landet på kvällen igen. Men vad gör väl det? Nu ska jag äntligen få träffa min farmor igen och inhalera lukt av asfalt, haha.
Min lilla gulleplutt, söta farmor♥
...
Invigning
Naturligtvis så blev det fast food från Chop Chop. Det finns faktiskt bara en ända Chop Chop i hela Sverige och den finns här i Eskilstuna. De serverar asiatisk mat, så som Yakunikku, vårrullar, tofu, orange chicken etc. Maten är jättegod och det är gratis påfyllning av dricka i mängder, haha. Älskar Chop Chop och deras goda mat!
Så detta är riktig festmat för mig. Vi köpte drive in för att vi skulle kunna käka på bryggan tillsammans och njuta lite utav utsikten.
Denna gång beställde jag Tofu Vegetables med nudlar och cola, fick en lyckokaka på köpet också av killen i kassan, så himla gulligt.
...
Himmel
Recptet förblir hemligt, för detta är alldeles för gott för att en egoist som jag skulle kunna tänka mig att dela med mig av receptet, hehe.
Nu ska jag bunkra upp med ännu mer blåbär, som jag sedan kan frysa och sedan under året som går, koka mer marmelad när burken har tömts.
Mumsimums!
...
Nog märks det
Bye Bye
Fast han lovade att stanna för lunch, så jag tänkte göra egna dumplings med vegetariisk fyllning eftersom att jag är en riktig sucker för grönsaker.
...
Visste du...
Ingen är ju perfekt? Eller i andra ord, ingen är Lagom eller normal, hehe.
...
Surprise
...
ojojoj
Morgontimma
God morgon!
...
Melting
Blev lite inspererad av smältande glass, haha. För er som undrar, så är det en Cake Pop som jag håller i.
...
To Sleep
God natt
♥
...
Tur?
En lyckligt lottad lyckoost med vind i seglen och med tur i bakfickan, det är vad jag hoppas på.
Nu har det börjat blåsa igen och det känns som att himmlen snart kommer att öppna sig alldeles strax, jag vet inte riktigt om det där med fyrklövrar stämmer helt.
...
...
The 13 year old girl
...
Mysigt
Hehe, lite rött läppstift piggar upp vilken gråtrist dag som helst.
Nu ska jag mysa lite till med mina oerhört fina familj och hitta något jag kan göra som får min koffeinkick att lägga sig lite, en joggingtur eller lite intervall skadar ju aldrig.
...
USA
Plockade massa blåbär för någon dag sedan som jag inte gjort något med, men nu fick jag äntligen använding för de. Smaksatte med lite vanilj och dinkel för att få de extra goda!
...
♥
Skåningar
Men idag så har det blåst en del den korta morgontimma som jag varit vaken och så fort timmarna börjat röra sig framåt, så ska jag överraska min storebror med Amerikanska Pannkakor till frukost. Mysigt med en lillasyster ibland ändå, kan jag tänka mig, ibland, bara ibland.
Gjorde cakepops igår, jättelyckat. Dock inga jättelyckade bilder som ger rättvisa åt mina små gullepluttar.
...
Cancer
Grymma Pitabröd
Till 4 st bröd
———
12,5 g jäst
2,5 dl vatten
1 msk salt
½ msk honung
1 msk olivolja
5 dl vetemjöl
1½ dl dinkelmjöl
Smula ner jästen i en bunke. Värm vattnet tills det är fingervarmt, 37 grader. Häll lite av vattnet i bunken och rör med träslev tills all jäst har lösts upp.
Tillsätt sedan resten av vattnet samt salt, honung och olivolja. Blanda i nästan allt vetemjöl och arbeta degen smidig i maskin eller för hand. Tillsätt resten av mjölet vid behov (det märks när degen börjar släppa från kanterna att mjölmängden är tillräcklig).
Låt jäsa övertäckt i cirka 1 timme. Sätt ugnen på 250 grader. Ta upp degen på en mjölad arbetsbänk och dela den i 4 bitar.
Forma bitarna till runda bollar. Kavla ut till runda kakor, cirka 10 centimeter i diameter.
Lägg bröden på en bakplåt med bakplåtspapper och grädda i cirka 8 minuter. Låt dem svalna på ett galler under bakduk.
Färdiga!
Jättelätt och smakar så där fantastiskt gott som nybakad ska göra, Pitabröden kan man ju fylla lite med vad som nu än önskas, men mina ska bli "kebab med bröd", så därför ska jag fylla de med vitlökssås, sallad, lök, kebabkött, tomat och vad jag nu kan tänkas hitta i kylen. Kebabkött kan man göra av nästan vilket kött som helst, det är ju själva kryddningen som ger "kebab".
Tack Turkiet för er goda matkultur, mums!
...
Dagens tanke
Morgon
Feels like ages ago
...
Nattfrossa
Jag hr nämligen gjort min egen Chunky Monkey glass bestående av hemmagjord gräddglass, chokladdoppade minimarsmellows, chokladbitar och mosad banan. Den är inte helt färdig för än imorgon, men mina smaklökar kunde inte riktigt vänta så jag prövade lite och boy var den god! Åååå, himmelriket...
Min hemmagjorda Skumbananfudge, blev jättegod. Dock lite för söt för min smak, nästa gång ska jag kanske ha i lite mindre choklad och prova med antingen marsmellows elr skumtomtar, det är ju gjort på samma ingredienser ändå.
Lyckokakorna ligger för att torka under natten, så imorgon är det bara att knycka åt sig en och läsa sina visdomsord.
Det blev lite smet över från Lyckokakorna, så av den smeten gjorde jag tre glasstrutar som vi kan äta min underbara himmelsglass i imorgon till fika, det är ju trots allt fredag.
Har börjat baka jättemycket nu på sistone, vilket jag tycker är jättekul. Det var så himla länge sedan som jag hade en riktig hobby som inte består av att räkna kalorier.
sov gott
...
Segway
SegWay klassa faktiskt som en klass för sig inom fordon och klassas därför som just, SegWay. Men det räknas fortfarande som een form av ett cykelfordon, så man måste köra med hjälm, lysen och reflexer osv. Hihi, det är ju en jättebra grej för handikappade eftersom att den styrs liksom av ett giro. Aja, lite komplicerat, men SegWay är riktigt kul så det är rysligt bra tips från mig att prova/hyra/köpa en SegWay.
Fast dyra är de, drygt 77.000 per st, men kanske värt det ändå.
...
Tjao
Mina tankar söker sig till att göra lite hemmagjord glass med någon trevlig smaksättning, men min fråga är bara vilken. Kanderade nötter knaske? eller pinfärska körsbär från trädgården, mandlar, choklad eller varför inte lite arraksessens?
Hmm, jag det är sådana sommarproblem man får plågas av, gud så larvigt poetiskt.
Virrig liten tös
...
Hemlis
Dessa underbart välsmakande fettbomber består till den största delen utav smör. Att fransmännen kan äta sådana här "bakelser" till frukost är beundransvärt, men de är ju så goda! Eftersom att jag har bott på hotell och käkat hotellfrukostar den senaste veckan så brukar de gärna vilja servera sådana här. Gissa vem som tömde korgen på en kvart?...
scchhh, don't telle anyone. Man får unna sig ibland, ibland.
...
I'm Sorry
Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte lyckas sova bort hela morgondagen.
Sov sött!
...
Internet
Ullared
Nu är det frukost som gäller, vilket innebär, i mitt fall ätning av Croissanter. Eftersom att det finns mina nybakade favoritbröd här så kan jag bara inte sluta när jag ätit en, sedan två, sedan 4, sedan 6 bröd....osv..hehe.
...
I Gläntan
Eftermiddagens timmar spenderade jag åt att bada och njuta ännu lite mer av den strålande solens värme. På kvällen så åt vi middag på hamnkrogen nere vid strandkanten och deras specialiter är just fisk, konstigt nog. Jag åt pinfärsk makrill som bara var helt underbart god!
Tja, det var väl gårdagen det. Förresten, befinner ni er någonstans där de säljer Engelholms glass, köp då för guds skull en strut elr två, så himla gottigt!
...
Gårdagens Hårburr
Ett lockigt litet prinsessburr blev det allt.
Fotade denna rosen imorse på morgonpromenaden, rosor är så himla vackra och just den här färgen fick mig nästan att bli ett med marken, finfinfin blomma, hihi.
Jag älskar att förgylla vardagen med lite saker man blir lycklig av. Som tex att locka håret lite spontant elr måla tånaglarna i multifärger så att det ser ut som att en MyLittle Pony har varit framme och målat regnbågar, elr varför inte bara tända en cupcakeljus och njuta av chokladdoften som sprider sig runt en. Sådant gör jag, kanske svävar iväg på ett litet moln för ofta också nu när jag tänker efter...
...
Viva La Greta
Liten smygbild på scenen, busigt busigt.
Jag lyckas alltid låta lite utav en försäljare elr PR-ansvarig när jag försöker reccencera ngt här bloggen, men den här pjäsen var verkligen halt fantastisk och rekommenderas starkt för alla som är i Hälsingborgstrakterna under sommarhalvåret, plus att deras mjukglass är i minst lika stor världsklass som pjäsen.
...
Promenix
Det var riktigt skönt att få sträcka på benen så här på morgonkvisten efter en så lång natts sömn.
Nu väntar den åtrovärda frukostbuffén ivrigt på mig, men jag tänker inte gå dit för än min mage riktigt skriker av hunger, för då, ja då ska jag äta stora lass, mums!
...
Örenäs
Hotellet Örenäs slott som vi bor på ligger precis vid havet och jag kan se både Ven och Danmark härifrån jättetydligt.
Nere vid stranden för en liten stund sedan.
Ikväll så ska vi se på Eva Rydbergs uppsättning "Viva la Greta" på Fredriksdahlsteatren här i Hälsingborg. Det ser ut som att vi ska träffa lite släkt ikväll också vilket jag ser framemot, har inte träffat de på åratal. Så jag hoppas att ni har en lika varm sommardag som jag har just nu, nu ska jag gå ned till poolen för ett dopp!(trots att havet är så nära)
Trevlig kväll!
...
Småkakor
Mina "kanel-brysselkex". Precis som de vanliga mördegskakorna brysselkex förutom att jag bytt själva smaksättningen som man rullar kakorna i till kanel och socker. Inte så vackra att titta på, men oerhört goda att smaska på!
Mandelkakor även kallade tebröd. Jag stod i över 2 timmars tid för att för hand skålla, skala och mala mandeln. Mala mandel förhand i en kvarn är väl inte det roligaste man kan göra direkt...
De består av skållad, skalad mald mandel, florsocker och äggvita. Gjorde de för att bli av med äggvitan som blev över när jag gjorde mördegen. Sedan så formade jag de till hjärtan, gräddade, lät de svalna och sedan så dekorerade jag med tempererad choklad.
Känner mig lite hurtig som börjat baka nu igen, även om konsekvenserna för bakning kanske inte är helt fantastiska. Smakar förödande gott gör det, men då får man nog räkna med några kilon upp på vågen, haha.
...
Mobilblogg
Sötsaker
Pinkpastry är också även bra bakblogg som faller mig i smaken, jätteduktig!
Nej, nog om bakverk och sötsaker nu. Nu ska jag dra mig ut på en liten promenad för att hämta tidningen.
♥
...
STHLM
Dagen då brodern tog studenten.
Hur det blir vet jag ännu inte, men den som lever får se.
...
EkoÄgg
Så mitt stora i-landsproblem uppstod att jag inte kan äta mitt ägg. Men då kmr jag med in briljanta idé och lånar min mammas vigselring, fungerar utmärkt. Så jag äter mitt ägg på en guldbädd, lite finare lite bättre, haha.Hoppas inte har något emot det bara...
Ett inlägg om ägg, mycket intressant.
...
Taggad gottegris
Jag är sjukt taggad inför den här resan, jag längtar verkligen. Så hela morgondagen ska jag på något sätt bara tvinga tiden att gå fortare, haha.
Lite rörigt, haha. Resan är väldigt kort i år om man jämnför med föregående år. Den 9:onde så är det ju shopping hela dagen, Liseberg hela kvällen och sedan så åker hela familjen till landet igen med Amanda på natten. Ska bli jättekul, så nu hoppas jag bara på trevligt väder hela den här veckan.
...
Again
Cake pops dekorerade som söta får.
Jag har ju alla verktyg en riktigt konditor använder hemma etersom att min mamma haft ett stort intresse för matlagning i hela sitt liv och därför samlat på sig en del under åren. Så det är bara att sätta igång så fort jag kommer hem till sthlm igen, då fasen, då ska jag baka!
...
Evig vila
Hihi, ha en trevlig söndag!
...
Sådär Mysigt
Typ medeltemperaturen har legat på 26-27 grader de senaste dagarna, på förmiddagen observera.
...
Reflection
Jag på midsommarafton med blomster i håret, hihi.
...
Klippt i Högsommar'n
Ni får ursäkta min galet fula min, mitt osminkade nylle och att håret ännu inte är särskilt uppklippt.
I eftermiddag så kmr två utav päronens vänner hit till landsbyggden för att vi ska fira en utav deras födelsedagar. Så de ska iväg på lyxmiddag och sedan ska vi alla titta på någon föreställning med Östen med Resten, haha.
Så nu ska jag äta lunch, städa och invänta helgens gäster.
...