"Fighting for peace is like fucking for virginity."

Kan Dee

Sleep tight

No more, No less

There is no such thing as pure evil,
There is no such thing as pure hate,
There is no such thing as pure innocence,
And there is definitely no such thing as pure love.

It is always somwhere in between.
...

Barely as true as Santa


Hallå! Har varit jättedålig på att blogga på sistone,jag har varit borta i allmänhet överallt.Jättekonstigt,lever liksom inte riktigt nu,här,på jorden.Aja,ikväll ser det ut som en kväll framför bioduken med brorsan,popcorn och kanske lite cola.Fast är mest sugen på kaffe just nu,haha.

Vi fortsätter med allt ego tycker jag.

Nä nu äre filmdags,ses!
...

Luktar Salami

Ska förbereda inför morgondagen nu,känner mig dock som att en förkylning är på väg in.Så jag får nog bomba med näsdroppar, te och halstabletter. Måste sova nu om jag ska kunna vara pigg imorgon,Godnatt♥

Åt ju pizza idag till middag,mumsi!

Min blogg har börjat handla VÄLDIGT mycket om mat på sista tiden,antar att det är sån som intresserar mig,eller så är det för att jag lagar olika maträtter varje dag,lägger dock inte ut alla.Herregud, skulle aldrig orka.Men, om ni vill så kan jag ju göra ett gott försök?

Sov gott

PiZzaaaaaa

Vad kan finnnas i denna..?

Jag visar min nya älskling senare,hehe...

Brorsan och jag var iväg med den ny inköpta bilen,som jag bestämt döpt till Nutte,(visar senare)för att köpa pizza,bröd och massa glass,hehe.Så nu ligger pizzorna i ugnen och gräddas. Brorsans kompis kommer hit för att äta med oss,thumbs up?;) Nä,nu blire pizza ftw,see ya' lateeeeer!
...

Celebration Times

Hallå där! skolan idag gick finfint, faktiskt. Typ jättesköna ämnen och imorgon har vår lärare lovat oss att vi ska få glass,så tummen upp för det! När jag kom hem så hade mamma kommit hem ifrån Halmstad,men brorsan var kvar i Linköping för att han blev sjuk den stackarn.Men han verkar vara på ingång nu:)

Ego or what?...

Btw,min jacka har kommit nu.Jag kan dock inte hämta ut den ifrån posten föräns klockan 16.00.Men nu har jag lite plugg att stå i,ses!♥
...

Off to School

...

Sleep tight Grandma

Jag har pratat lite med mormor om londonresan på påsklovet och vi har beställt biljetter och sånt till t-banan och bussarna.Så nu återstår bara mitt arbete,hitta allt jag vill göra i london! Så nu blir det till att googla,godnatt,så ses vi imorgon.

är inte det här en ganska cool bild ändå? iPad med windows,haha,ingen redigering.Jag ska btw inte till Halmstad imorgon,ensamt blir det,men jag har en del saker jag måste göra så det ska nog fylla ut tiden.
Sov sött

Farmors fetvåfflor

Glömde helt bort att blogga om det stora "familjefikat" i söndags då farmor stått och gjort riktigt jävla frasiga våfflor.3 dl vispad grädde i smeten och 4 dl vid sidan om.Jag tror nog att jag dog av grädde,haha.Söta farmor och sedan så åt hon knappt något alls själv,hon tänker alltid bara på resten av världen,fina farmor.


...

Vi är med bil

Hello! Den här måndagen var väl inte direkt den mest fantastiska någonsin,men det gick bra.Var och simmade på idrotten,vilket jag tyckte gick ovanligt bra för att vara jag.Vi ska lämna in år stora bil på lagning imorgon bitti och vi kommer typ inte ha ngn tillgång till den på typ några veckor,så vi ska låna en bil.En Toyota Prius,den verkar jättemysig.Sedan ska vi köpa en ny bil imorgon också,det är off to Halmstad kl 8 a.m. Vet inte om jag ska åka med,har ju skola och jag skulle få vara ensam hemma hela dagen då pappa jjobbar sent.Vi får se.

Nu blir det att ta i tu med berget av läxor,see ya'!
...

Är det vår nu eller


Vill ha,luktar så himla gott! Svävar på moln...

...


Vaknade nu

Godmorgon! Jag ska snart in i köket och käka lunch,har ingen aning varför jag vaknade så här sent..weird.Men iaf,idag blir det nog bara en lugn söndag,orkar inte med något annat idag.Btw,visste ni att det nu är sommartid? Jävlar vad tiden går fort...


U Smile

...

Duktig

Gjorde sushi till middag idag,det blev så sjuuuukt gott! Fast det är klart,det tog ju sin lilla tid att pilla ihop sushi till en glupsk familj på 4 personer..host..2 timmar..host...3 timmar...host.



Mums,gör er egna sushi,det blir så otroligt gott.Fast lägg ned all den tid som krävs för att göra riset,och ta er tid,sushi kräver en massa tålamod.Hehe,nu ska jag nog gå och lägga mig.
Sov gott!
...

Earth Hour

Hallå! Amanda gick nyss och i förmiddags var vi iväg till skäris och shoppade.Jag köpte en ny baddräkt och sminkborttagning,haha.Åt typ nån pastalunch där med henne var sjukt gott! Hade jättekul de här dagarna,love you amanda♥

Jag fick faktiskt den där jackan jag skrev om,helt otroligt! Älskar den ,så himla fin,så jag är jättetacksam mot min mamma nu.Älskar henne också♥

Älskar allt idag,speciellt vädret.Haha,tänkte påminna er alla om att det är Earth Hour ikväll,ska ni släcka ljusen?
...

Scared

i chocktillstånd.Är det ens möjligt?

Holy shit
...

Oh snap

Kolla vad brorsan kom hem med...


En iPad 2! Hur jävla coolt är inte det?! AAhhhh,helt obeskrivligt.
...

Jag har hittat den!

Den perfekta jackan,är nu funnen! Omg,vill beställa hem den nu,nu,nu!

Ska smöra lite för mamma,I'm sooo in love right now♥
...

THE

Hello! Kom precis hem från en tur på stan.Köpte ett par chinos från Zara.Jag skulle ju ha hittat tyget till jackan som jag tänkt sy,men jag hittar det bara inte.Är jättekräsen med att det ska vara precis rätt färg,mönster och tygsort.Så mamma kunde till och med tänka sig att bara köpa en färdig jacka åt mig så fort jag hittar en jag vill ha.Tummen upp för det!

Ska börja laga mat snart,men först ska här städas.
...

Till stan'

Tjohooofräs! Jag ska in till stan nu med min söta mamma för att köpa tyg till en jacka som jag tänker sy.Har jag lite tur så kanske jag kan tjata till mig lite kläder också..;)

...

iPad 2

Tjoho! Ska egentligen vara påväg till media markt just nu för att köa/slåss om en iPad 2.Brorsan köpte ingen inatt pga att leveranstiden ligger på 2-3 veckor och han vill ju ha sin nu,nu,nu! Haha,den släpps dock först klockan 17 ikväll i butik,men vi tänker åka dit typ nu bara för att kolla om det verkligen är sanningen.Haha,ska handla lite mat inför fredagskvällen också,vi ses!

...

En pina för omgivningen

Tyst och elak,sådan är jag.

Hallå där! Jag funderar på att baka chokladmuffins till pappsen och brorsan,men är inte helt säker.Eller typ sockerkaka,chokladrutor,inte vet jag,något sött.Sårade pappa idag,så jag kanske skullle kunna gottgöra honom på det viset...typ,vi får se.

...

Under Pressure


todays painting,under pressure.
...

Helg!

Nu är det äntligen helg för mig eftersom att jag har studiedag imorgon.Åt precis middag och jag har bestämt mig för att stanna uppe inatt för att fira ledigheten och se när iPad 2 släpps. Brorsan tänker köpa en klockan 2 inatt,so I will be there next to him! Haha,ska kolla på film hela kvällen och dricka massor av kaffe,hihi.Amanda kommer imorgon och hon ska sova här till lördag,längtar!♥

fyi,jag åt den nya daim glassen från GB med päronsmak i eftermiddags.Jättegod,rekommenderas starkt!
...

Filmtips

Älskar den här filmen,min favvofilm tror jag till och med.

Låt mig sova

Ååh,är så sjukt trött! Orkar knappt titta,plugg tar på kroppen,lugnt.

Ska plugga liiiite till,sedan är det rakt ned i sängen asså.
Sov gott
...

In My Shades

Hallå där! Vi hade schemabrytande dag idag i skolan och jag skulle som sagt baka kakor.Jag gick trots att jag inte ville,men det slutade helt okej.Slutade halv 2 och då så stack Mickan och jag iväg till affären för att köpa mat till vårat hemkunskaps projekt,resten av gruppen kom och joinade efter en liten stund,haha.Maten blev faktiskt god och det blev hyffsat rent efteråt.

När alla gått, åkte jag in till stan och köpte mig ett par pilotbrillor från H&M.Har velat ha ett par sjukt länge,så nu äger jag ett par.

Nu blir det plugg,ses!
...

Upp till bevis

Feg eller Modig
Det är dags att välja nu,så gör ditt val.
...

Jag vill absolut inte bli störd

Hello! Just nu sitter jag framför TVn med pappa och tittar på Jönssonligan och den Svarta Diamanten. Riktigt mysigt faktiskt,tjockade i mig en glass alldeles nyss,så jag mår väl inte direkt superduper bra nu,haha. Imorgon är det schemabrytande dag i skolan och jag ska baka typ kakor hela dagen,bajs.Mår inge bra och jag vill bara stanna hemma,men jag måste vara frisk imorgon för att jag ska laga mat med några klasskompisar hemma hos mig.Det är ett hemkunskapsprojekt där man ska hålla en egen lektion typ.Aja,ska ta en alvedon och gå och lägga mig nu så får vi se hur jag känner mig imorgon,sov gott!<3

Roy Lichtenstein

Godnatt! Jag har äntligen lyckats klura ut vem som är den kände "popkonstnären" som gjort bland annat de här målningarna:

Jag gillar verkligen popkonst.Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför,men det är intressant liksom.Konstnären heter Roy Lichtenstien och jag är så glad att jag äntligen fått reda på det,för nu vet jag ju en konstnär som jag tycker gör fantastiska målningar.Hihi^^

Som den här målningen,som är hans mest kända verk om jag inte misstar mig.Kvinnan på bilden drunknar i sina egna tårar eftersom att "Brad" sårat henne och hennes kännslor,ingen aning varför,men det är min tolkning av målningen.

Nu ska jag nog ta en dusch och gå och lägga mig,Sov gott sötnosar!

Riktigt Kreativ


...

21 Mars

Grattis pappa på födelsedagen,igen på riktigt!

Har haft en helt okej dag i skolan idag,typ inget speciellt.Jag har ett berg med läxor som ska in imorgon,så det borde göras nu.Har lite mer som för ovanlighetens skull står på dagens "to-do-list",haha. Pappa kommer inte hem förän sent ikväll och mamma ska inte äta,så det blir rester från gårdagens middag åt brorsan och mig.

Det är nog minst lika gott idag som det var igår,haha.
Intresseklubben antecknar
:)
...

Tårta:Done


Jag har nog en talang när det kommer till tårtor,surprisingly.Bäst är jag på att göra den gamla hederliga,svenska,sommar gräddtårtan med jordgubbar,så sjuuukt god den är! Hoppas den här smakar minst lika gott.

Innehåll:Chokladbottnar,
rikligt med drottningsylt,
jättetunt utkavlad madelmassa,
rikligt med vaniljsås,
massor av grädde,
hallon,
björnbär,
persikor.

Jag har en känsla över att den här kommer att smaka sjukligt gott!
...

Sick,Ill,gone

Hejsan! Jag har dåliga nyheter,vilket är att farmor är för sjuk för att kunna fira med oss idag.Men inga sura miner för det,vi har ju tårta.Haha,mamma är iväg och handlar,så att jag kan laga en riktigt fin måltid tillsammans med henne ikväll.

nej,nej,ingen retuschering här inte.Bara lite..ändringar;)
...

Jag idag

Man ser typ ingen skillnad alls på håret,men jag känner den.Tyngden på mitt huvud har garanterat lättat,tjockt hår är riktigt jobbigt i längden.Nu ska här städas,ses senare!


...

Grattis pappa!

Pappa fyller år imorgon,men vi firar idag.Det verkar som att farmor möjligtvis är tillräckligt frisk för att hon ska kunna fika med oss i eftermiddag,kanske till och med äta middag.Det verkar bli jättefint väder idag,så jag är glad!Jag måste dock komma iväg och köpa nya badkläder innan imorgon,hur ska jag hinna med det?I-lansproblem..

Min present till pappa,visst är jag fyndig,hehe.
...

Funderar på att köpa iPad 2

Haha,grym!

Btw,så släpps iPad 2 på fredag.
...

Nya längder

Hallå där! Shoppingen idag med mamma blev inställt pga arbete,så jag drog till en kompis och körde tv-spel i typ två timmar.Gick hem sedan för att de skulle få gäster och så fort jag kom hem fanns det kebabpizza väntandes på mig i köket,mums! Myste med familjen i soffan och sedan hjälpte mamma mig att klippa håret.Är sjukt nöjd!Tunnade dock bara ut det lite,klippte luggen och topparna,är jättenöjd,tack söta mamma♥

När jag var på flyplansmuseumet i Linköping med brorsan,hans kompisar och fina mormor.

Imorgon ska jag fira pappa med uppvaktning på morgonen,presenter,frukost på sängen,eftermiddags fika med tårta och hans vänner.Familjemiddag på  kvällen här hemma med lite överaskningar,han fyller ju år först på måndag,men då är han ju inte ledig så vi passar på imorgon.
Sov gott♥
...

F.M.L

Ååh,jag ljuger såå bra.Verkligen,trodde jag hade allt men jag har inget.
...

Det gör mig starkare


Hallå där! Jag gjorde en tårta imorse som ska få stå till sig i kylen tills imorgon då vi ska fira pappas födelsedag och farmors också om hon är frisk tills dess.Ska åka iväg till stan med mamma snart och bara gå omkring och shoppa i vårsolen,så himla härligt! Bloggar senare♥

Jag idag,måste dra nu,ciao!
...

Långt fram på stolen

Hejsan! Uppdateringen har verkligen legat i botten de senaste dagarna.Har haft en liten "mini-deprission" med en massa humörsvängningar och skit,blä.Ska gå och lägga mig nu efter en kväll framför TV:n med min fina familj och jättegod mat i alla dess former.Jag har INGA planer alls inför den här helgen,men jag hoppas på lite shopping imorn,håller tummarna.

random bild från landet på sportlovet.
Längtar tillbaka
...

You Hate Me

It's too obvious.

Jag är elak

Krya på dig farmor,förlåt farmor och grattis på födelsedagen farmor.Förlåt och snälla försvinn inte.

Scccchwhy?

Aloha! Vädret får mig att bete mig så himla skumt.Blir så himlla glad av solens strålande solsken och allt känns jättebra,verkligen.Jag hade tänkt mig att jag skulle äta en utav de nya glassorterna idag med brorsan.Men han har typ prov imorgon så det är bara att glömma,får väl lura med mig farsan till Ica.Hehe,busigt.

På tal om glass,åt den här sjukt goda glassen när jag var i Porugal i höstas.Ååååhh,värme!
...

That should be me

I had a really awesome time today with you. Smiling,laughing,listening to music,talking from the bottom of me,the bottom of the real me.If I only could reverse time and live it one more time,I wouldn't change a thing.Except for on little detail,to say the truth directly to your face about the feelings,the real-me feelings I have for you.
I think I love you

I think
...

Snuggle,Snuggle


Jag har så sjuuuukt ont i magen just nu.Asså det gör helt galet ont,har precis tagit en alvedon så jag får se om det hjälper.Bara det går över till imorgon,vill inte missa något skolarbete,det blir så himla jobbigt om man missar något.ska ha på mig en kjol imorgon tänkte jag,hittar dock inte den jag vill ha,men den svarta jag hittat nu får allt duga.Onödiginfo.se

Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag försöka sova bort värken.Sov gott!
...

Je suis Amoureuse


Jag Börjar tro att vi kan gå genom eld.


Brittbritt


Britnet Spears har släppt en ny låt och här är den↑
...

Från Körledaren



Jahapp.Vad ska jag göra nu i eftermiddag då? jag tror nog jag drar ut på en promenad.Vädret är ju bara för fint för att missa.Jag låter som min SO lärare,haha.
ses sen
...

Tomber Amoureuse


Jag är på jättebra humör idag! Har haft en helt okej skoldag och vi fyra tjejer som var med på biologin idag tillbringade hela den lektionen åt att titta på bullen.Hehe,bullen är bara så härlig och det var ändå liite nostalgitripp där ett tag.Nu blir det kör och installation av mina nya högtalare,de kom idag.Så bloggar efter middagen igen.Au revoir!


Sov gott fina sötis

Nu tänkte jag äta ett äpple,borsta tänderna,träna liiite franska och sedan blir det direkt i säng med mig.Är jättetrött och nu måste jag verkligen ta igen en massa timmar här,så,sov gott!
...

Mina nya högtalare

Jag beställde ju hem ett par nya högtalare som godis till laptopen i söndags.De verkar vara jätttebra,pappa köpte sådana till sin stationära och det låter jättefint.Kanske inte lika grymt som i brorsans rum eller i vardagsrummet där vi har 7.1 ljud,haha.Älskar basen,ska man lyssna på musik måste man ha rätt utrustning,det blir en heeelt annan upplevelse med ett bra högtalarsystem.

De beräknas vara här imorgon,längtar!
...

RayWJohnson

Kan inte låta bli att gilla låten,admit it, it's a really catchy tune;)
...

...

.

Använd brat-minen


Tjooofräs! jag har precis ätit en jättegod korvgryta.Jag hittade receptet på Arlaköket,där jag brukar hitta de flesta utav mina riktigt bra recept och resultatet blev jättegott! Den heter typ italiensk korvgryta om jag inte minns fel,jag bytte dock ut den röda paprikan mot en gul.Tips bara:)

Randombild på min fot...hehe.
...

Sjuk nu igen

Jag gick hem efter andra lektionen idag.Mådde inge bra och ville bara hem och sova.den här helgen har det hänt så otroligt mycket på så lite tid,är stolt över att jag överlevt,haha.Bloggar mer om helgen senare,men nu ska jag städa färdigt och vädra ut mitt rum lite grann(stavning?weirdo word..) och sedan ska jag nog sova en stund.

Asså titta på det här vädret! Inte ett ända moln,fan asså,vill bli friiiisk.Men nu är våren påväg,jag känner det.Men om nu Moder Jord skulle ha bestämt sig för att spela mig ett spratt och täcka Stockholm i ett stort snötäcke,då blir jag sur,riktigt sur.
...

On the buss

Sitter just nu på bussen jättetrött och ätandes på choklad.Nästan alla tjejer ligger huller om buller sovandes på sitsarna.Vi lär inte vara hemma förena runt halv tolv.snacka om sent.Men den här helgen har blivit riktigt lyckad och det har alltid varit något på gång.Två konserter,massa övning,massa onyttig mat,Boda Borg,buss hit och dit,plus en himla massa annat skoj intryckt på små ynka dagar,men som sagt sjukt kul.Jag har precis köpt ett nytt högtalarsystem till mitt rum nu,de kommer hem på onsdag,längtar!Nä,nu ska jag nog lyssna på lite musik och försöka somna trots bullret från motorvägen.Det är ju en dag imorgon också,en måndag för att vara precis exakt. Hehe,kramar från Iphonen:)

Sova,måste,nu

hallå! Jag har suttit och klinkat på pianot större delar av kvällen och lyckats smälla i mig massor av socker.Hur nu det gick till? Har precis packat färdigt inför imorgon.Jag måste gå upp halv 8..buhu.Klockan tickar,så jag måste gå ch lägga mig nu.ka dricka upp min sockerbomb och sedan väntar tandborsten och sängen.

Egobilder,som vanligt;)
Btw,tar inte  med mig datorn,men om jag får tid så mobilbloggar jag.
Sov gott!

Thaimat

Meningen idag var att jag skulle äta sushi ikväll,men jag blev erbjuden thaimat också,så jag fick en riktigt tuff nagelbitare då jag inte kunde bestämma mig.Men det blev thai.Brorsan tog ju också det,så det blev helt enkelt kryddstarkt framför rå fisk idag.Köpte baguette(stavning,får säkert IG i franska),cider och lite annat smått och gott också.Hihi,på tal om inget liksom.

Nu är det fredag och jag ska spendera heeela kvällen med min goa' familj.Måste även packa ikväll inför imorgon,ska ju till Jönköping med kören!wohoo!
...

Plugga

Hej! Jag har varit på en kör repetion nu ikväll eftersom att vi åker till Jönköping kl 09.00 på lördag morgon(:s).Men efter skolan så stack Mickan och jag hem till mig och gjorde lite allmänt konstiga saker.Som tex ett nytt recept på chokladbollar,innehållande musli.Nu MÅÅÅÅÅÅSTE jag plugga,men jag har ingen ork,lust eller vilja till att plugga.Vi har ju matteprov imorgon och jag känner verkkligen att jag redan är grillad.

Nu bllir det förhoppningsvis plugg,annars så blir det en film eller att jag bara går och lägger mig nu,så himla trött.
Sov sött löverzz!
...

Iväg

Tjofräs! Det här få gå snabbt.Jag har jättebråttom till scouterna,bestämde mig nyss att jag ska gå ikväll,tema smyg.Hmm,vad ska vi göra ikväll tro?

...

Hallå där!

Den här dagen har varit väldigt soft.Vi gjorde semlor på hemkunskapen och vi slutade 10 i två.Hade typ bara en massa lugna ämnen,jag satt nog och ritade i stort sätt hela svenska lektionen.Så fort jag kom hem så dunkade jag musik med brorsan,då han installerat något nytt coolt med högtalarsystemet,älskar ljudet verkligen!Gav min semla till honom och fixade mandelmassa och grädde till den till och med,hoppas han är lycklig nu...haha.

Åååh,jag vill ha sushi eller thaimat ikväll.Mums,ska försöka övertala mamma annars så måste jag nog börja sätta igång med middagen nu.Ses!
...

Mobilen ringer

Hallå! Mobilen ringde alldeles nyss.
Jag- Hej!
- Hej,jag ringer från "bla bla bla" och undrar om du skulle vilja vara med i en undersökning där du ska provsmaka våra varor och som ersättning så får du 300 kr.
Jag-Nej tack,jag är inte intresserad.
- VA?!?!?!Du kan få massa fina grejer för 300 spänn!?
Jag- Ehm..aa,men jag är inte intresserad.
- Jaha,ska det vara på det viset.Men vi accepterar ditt val,adjö.

BIP

Haha?weird.
...

More than just a goodbye


Men hallå där! Ska gå och lägga mig om en pytteliten stund eftersom att jag börjar 08.00 imorgon.Jag har lockat håret nu på kvällen och försökt förstå mig på vad det är för Livskunskap läxa vi har till imorgon.Jag hittar ingen info om vad man ska göra,så jag gjorde lite matte istället.

Facebookbild,nu ska jag nog joina sömnismen öever natten så att jag vaknar upp pigg och kry imorgonbitti,Haha,yeah,goood luck with that.
...

Taggad till tusen

Hejsan! I helgen så ska jag iväg på en efterlängtad resa med kören till Jönköping för att sjunga på några konserter.Vi åker på lördag och lär vara hemma typ kring 24.00 på söndagen,så det blir inte särskilt mycket för mig.Vi ska typ gå på Boda Borg allesammans och bo där.Alla tjejerna påp kören är sjukt snälla och mysiga så jag är fett taggad! Hihi,imorgon är det onsdagoch vi ska få besök av en tjej som eventuellt ska  börja i vår klass:)

Wihooo,ska fixa inför imorgon och plugga nu.See you later!
...

Det är tisdag idag

Hallå där! Jag hade ingen So idag,som är tisdagarnas sista lektion,vilket betyder att jag slutade 13.40.Hehe,jätteskönt,nu slipper jag stressa till kören och kan sitta och äta mitt mellanmål i lugn och ro.Ingen är hemma just nu,men de kommer väl snart,måste hinna få tag i semlor också,på tal om ingenting.

Oj,vad tiden rinner iväg,bloggar senare ikväll.
...

Fettisdagen är kommen

Haha,jupp,här är den.Det får nog bli en liten semla i eftermiddag,jag trror inte att jag orkar en stor.Det är kör klockan fyra också,men nu måste jag pysa iväg till skolan.Btw,så verkar vädret vara helt okej så Conversen åker på idag,yes!

Little miss sunshine,haha,Sprid Glädje,så ses vi senare!
...

Strawberry attack

Tjoooofräs! Ska gå och lägga mig om en stund,men jag tänkte bara dela med mig av det jag har pysslat med ikväll.

Jag har tagit mig tiden till att vara lite kreativ och måla jordgubbs naglar.Jättesöta,blev jättenöjd med höger hand som vanligt och vänster hand fuckade sig som vanligt.Så här håller vi på traditionerna.Innan jag går och lägger mig så tänkte jag dock titta färdigt på Spy Kids eftersom att jag har värsta nostalgitrippen just nu.Haha,godnatt!
...

70-talet gör comeback

Hallå! Som jag har uppfattat det så lär det bli väldigt 70-tals inspererat i vår.Mycket klara och starka färger som röd,blå,gul osv.Även långa kjolar och riktigt breda och "klumpiga" klackar.Det blir också mycket virkat om jag inte har fel.Jag har alltid hatat 70-tals modet men jag måste nog byta inställning nu efter att ha surfat runt lite.Det är ändå ganska så fint,jag gillar dock inte de långa kjolarna.Ett absolut no no från min sida.Men det här är nog vad jag skulle ha på mig en vårdag om jag ska vara helt enligt modet men fortfarande blanda med min egen stil.

Allt är från H&M,det är så enkelt att hitta saker där.Dock är det oftast bara skit som inte håller särskilt länge,men men.Gillar kläderna ändå,haha^^
...

fat


Tjenare! Jag hade en jättehärlig måndag idag med mina fina vänner.Så himla härliga! När jag kom hem så åt jag mellis tittade på typ Disney Channel...host...Haha,man behöver liksom inte använda hjärnan eller behöva bry sig särskilt mycket för att titta på det.Sedan gjorde jag den nyttiga varianten av Fish'n'ships,jättegott!haha,som att beställa 5 big mac's och sedan beställa en diet coke och säga:"I'm trying to watch my weight"hehe. Nu blir det nog någon from av myskväll med familjen,en helt vanlig måndag,en lyckad måndag.

Conversen åkte på idag,hoppas jag kan få njuta i de imorgon också!
...

Bortskämd

att jag inser det nu är ju bara idiotiskt.
...

Hoooooome

Äntligen hemma på hemmaplan igen! Klart att det är skönt att vara borta ett tag,speciellt att ha med sig Amanda gjorde ju landet helt plötsligt mycket roligare,men borta bra,hemma bäst.Så nu blir det nog förberedning inför morgondagens skola och sedan ska jag nog laga en mumsig middag.Har jag lite tur så kanske jag hinner med en film också,men vi får se;)

Haha,ses senare!
...

Mot vingåker

Hallå där!Det har varit jättedålig uppdatering på sistone,men jag har haft fullt upp att umgås med familjen och Amanda.Just nu så sitter jag i bilen på väg till vingåker för att SHOPPA! Yaaay,ska bli skitkul:) Så nu blir det nog ingen update förens sent ikväll,cause I will shop until I drop;)

Pustar ut på landet

Tja! Sitter nu och pustar ut efter att ha skottat fram lite stigar utspritt över tomten,hjälpt till att fixa värme,vatten och el.Vi handlade även imorse och nu så har jag knappt något kvar att göra här.Haha,men imorgon så kommer Amanda hit och gud vad jag längtar! Nu blir det nog tv eller film,eller så kanske jag ska ta och spela lite gammalt hederligt sällskapspel med mamsen? Hmm...hard.
Min utsikt just nu från lilla fönstret.
...

Ska till landet

Hello! Just nu så håller jag på att packa så fort jag kan eftersom att vi åker om typ max 40 min.Jag har packat med mig sjukt mycket random saker,jag får nog rensa lite nu så att jag slipper släpa på 4 väskor...hehe.Men det blir bara ett vitt linne,jeans och osminkat idag,jag ska ju liksom ut till landsbyggden och vi har ju inga grannar direkt där nere.Haha,ses!

This is me signing out!haha...
...

Musikvideon har anlänt

Lady Gagas nyasingel släpptes ju för ett litet tag sedan och nu så har musikvideon dykt upp på Youtube.Vad tycker ni? Asså jag har alltid gillat Lady Gaga och hennes speciella stil och efter att ha sett den här videon så måste jag säga att det känns fortfarande likadant.Hon är lite crazy,eller snarare mer än lite,ganska,men den är på något sätt inspererad av 80-talet och ailiens.Hon visar väldigt tydligt också just "born",vilket var lite oväntat.Haha,enjoy!

Vad tycker ni?
...

Rustin Hieber


hahahah;)
...

Sådan är morgondagen

Hejsan igen! Imorgon bär det av till landet med mappa.Vi åker typ runt klockan 9-10 imorgon förmiddagså att vi har god tid på oss att skotta oss fram till huset och sätta på värme och vatten.Sedan på fredag morgon så kommer Amanda med tåget ned till Eskilstuna och där så hämtar vi upp henne och sedan är det raka vägen till landet därifrån.Sedan vad som händer på landet är en stor fråga,för det vet jag inte än.Haha,längtar,men nu blir det nog uppackning och ny packning och sedan någon mysig film.Hihi,ses!

Jag ska ta med mig da filmkamera också så att jag kan dokumentera lite.Hehe^^
...

Komplicerat min vän

Hallå där! Jagär sjukt trött nu efter att ha varit med de där grabbgänget och mormor på samma gång,det tär på krafterna kan man säga.Så jut nu så sitter jag och smlar krafterna illsammans med en kopp kaffe.Idag så varjag på flygvapenmuseumet i Linköping och det var jätteintressant.Massor av gamla flygplan och historia på samma ställe.Tog bilder på några tav flygplanen.



...

I'm eco-friendly

Hi there! Jag var nyss ute på en liten shoppingrunda i Gamla Linköping och jag hittade denna:

Är det en missbildad jordgubbe? En boll? En hundleksak? Nej,det är en...

väska!
Den är liksom utfällbar.Triangeln längst ned i hörnet är liksom påsen och sedan så stoppar man bara ned hela väskan i "påsen" och vips så tar den mycket mindre plats.DEn går att tvätta i tvättmaskin,tål regn och finns i sjuuuuuukt många olika färger och designer.Tjejen som sköter/äger/står i butiken var jättetrevlig och hon sålde en massa olika smycken som bara är så himla fina.Hon gör nästan allt själv,fast de här påsarna är typ det ända som hon kommit på som idé själv och låtit andra göra.Men den är iaf ekologisk.jag köpte en födelsedagspresent till pappa också,men det får bli en hemlis vad det är;)
Älskar den♥
...

Error

Det verkar finnas ett allavrligt fel på min mobil.Jag har en känsla på att det är så iaf,den konstiga manicken.Haha,nä,den är så söt så.Jag gick upp ca halv 8 imorse och åt frukost.Killarna stack iväg till Boda Borg runt 8 och de lär inte komma hem förrän tidigast 20.Efter frukosten så började jag baka bröd,eftersom att det tagit slut,sedan när brödbaket var avklarat var det direkt till affären för att handla och sedan till bilbesiktningen av mormors bil.Det gick typ bra och nu har vi precis ätit en liten lunch bestående av lite allt möjligt.

Norrlandsbröd,älskar receptet på dessa godingar,mums!
Nu ska vi ut på en liten promenad runt kvarteret,ses!
...

RSS 2.0