I Linköping

Hejsan! Nu har jag kommit fram till mormor och vi har ätit en jättegod middag.Så just nu sitter jag och gömmer mig med datorn i vardagsrummet för att slippa diska.Haha,killarna gick iväg på en promenad alldeles nyss och jag fick absolut inte följa med.Förståligt.Men nu måste jag gå och umgås lite mer med min söta,snälla,fina,rara mormor.

Shit vad sugen jag blev på bakverk nu.Nä,inga onyttigheter förens det blir helg.fast bara för att jag är i "huvudstaden för choklad"så betyder ju inte det att jag får köpa choklad,eller? Köpa men inte äta.
...

I'm the Dj

Hallå!sitter i bilen just nu och jag har blivit tilldelad det vikrigaste jobbet av de alla,jag är denna bilturens dj.Whooo!haha,bloggar när jag kommit fram:)

Synca

Hello there! Just nu så håller jag på med att synca över min spotifylistor till mobilen och det är jätteinvecklat då jag måste dra något genom brorsans konto och sedan någon annan stans.Kort och gott,invecklat.Har tittat påp Disneychannel hela morgonen med min frukost,hehe,it's the suite life.Aja,nu ska det packas och det ser ut som att jag tar med mig datorn.Ciao!

...

Fortsätt simma,fortsätt simma

Nu är det badtunnan nästa.Auf wiedersehen!

...

Done

Hola! Nu har jag sytt färdigt min gula t-shirt och helt ärligt så blev jag väldigt nöjd.Det är ju första gången jag sytt en t-shirt,så det slutade ju inte direkt i en katastrof eller med några skador,så jag är nöjd.

Tadaaa! haha,ikväll blir ddet tunnbad med hela familjen och imorgon så åker jag till mormor.Så jag måste packa ikväll,men nu är det middag.Pappa har kokat ihop något gott med lax,så nu kurrar magen.
Ses!
...

Syr


Tjo! Jag har hjälpt farmor med lite städning och sånt nu på morgonen(shit,klockan är tre nu?).Så jag har inte bloggat något då jag inte riktigt fått tid till det,har sytt lite också.Igår så hände ganska så mycket,här kommer bilderna:

Jag var och bowlade med Amanda och Mikaela.Jag hade sjukt kul!:)



Sedan så stack jag hem och ick reda på att brorsan och hans kompisar skulle bada i tunnan på kvällen.Så jag började göra en bulldeg och sedan blev de hungruga på middag.Så då kommer jag till undsättning och gör pizza.jag stod upp i 3 timmar sträck och bara bakade bullar.men gud vad det var värt det!

De smakade himmelskt! Jag har en talang,just saying.Sedan hade grabbarna köpt en back med cola för de som ville förbli nyktra under kvällen,så jag bytte till mig en cola mot en bulle.

Cola ska drickas ur glasflaska,annars får det vara.Det blir så mycket godare då.

Nu ska jag gå och fortsätta sy och sedan blir det middag.Jo förresten,jag drar till mormor imorgon! Hihi,roadtripp tillsammans med brorssan och hans kompisar:)
...

Bloggar från sängen

Hallå!Bloggar just nu från mobilen då min dator är upptagen med att processera fram datorspel åtbrorsan och hans kompisar.De sitter och badar ute i tunnan just nu,men de stängde inte riktigt av innan de gick ut och jag har ingen ork att göra något åt saken.Idag har det för övrigt hänt massor.Var och bowla efter lunch med kompisarna och jag sög helt ärligt väldigt hårt.Jag kan skylla på att det blåste alldeles för mycket där inne så att det påverkade mitt spel,det får bli min ursäkt.Jag gick hem runt fem och gick ned till farmor och åt en napoleonbakelse.Började sedan på en bulldeg,gjorde pizza till grabbarna,bakade bullar med äpple och mandelmassa fyllning.Jättegoda!Bilder kommer imorgon,nu ska jag sova.Är sjuuuuukt trött!

Scooooooore!


Men hej på er! Jag trodde jag skulle vakna vid 11 idag,men tydligen inte.Min kropp sa kvart i nio,så det fick det bli kvart i nio.Idag så ska jag träffa kompisarna för att åka och bowla.Har ingen aning var någonstans,men jag fick det i födelsedags present för ett tag sedan och det är ju alltid trevligt.Nu blir det musik på hög nivå och jag önskar er alla en underbar dag.Bloggar lite senare.

Hihi,grattis Andrea igen!
...

Fjortis

Grattis på födelsedagen Andrea!
Jag hoppas att du får en fantastisk dag♥
...

FredaG

Den här kvällen har jag spenderat tillsammans med heeeeela familjen och firat ledigheten.Mamma hade till och med köpt riktigt lyxiga chokladpraliner till kaffet och jag måste säga att våra diskutioner runt matbordet är väldigt intressanta.Haha,helt sjukt.

Lite utav maten,det fanns mycket mer,eller snarare,det finns mycket mer fortfarande.Pappsen bestämde sig tydlligen för att köpa en egen stationär dator igår,så idag anlände den här hemma.Så här stökigt ser det ut just nu i vardagsrummet:

Han köpte en skärm,mus och ett headset också.


Jag har gjort mallar till en enkel t-shirt modell också.Inte mycket för världen,men det är en början.
Nu är det sängen nästa och jag önskar er alla fina en god natts sömn.
...

Känslokall


Tjohopp! Jag trodde att den här dagen skulle bli en riktigt katastrof,men det blev inte så farligt såhär efteråt.Jag kom hem till ett hus med alla familjemedlemmar i det och köket fullt med mat,då jag bett mamma om speciell mat tidigare eftersom att det nu är sportlov!Wihooo! Hur kul är inte det liksom? Imorgon ska jag träffa Mickan och Amanda för lite bowling och lite flum;)Jag ska nog till mormor någon gång på lovet också,men annars lär jag vara hemma.Vad ska ni göra på lovet?

Nu börjar den såkallade ökända stockholmsveckan,för alla er i Åre,Idre  osv,nu kommer stockholmarna.
Lycka till.
...

Big girls don't cry

I hate to cry.It's a sign of weakness and the pain from the heavy tears makes me so tiered.It's time to be a big girl now,but big girls don't cry.

Please,just don't hate me and please,I actually excist.
...

Awkward moments

Dagen har bestått av awkward moments i massor.Jag orkar inte blogga just nu,farmor har gjort illa sig och börjat blöda också.Ska äta nu,ses.

...

inte så dåligt ändå

Jag överdriver ganska mycket.Den här dagen var faktiskt helt okej och min lärare bara satt där på utvecklings samtalet imorse och berömde mig,så sådant är ju alltid mysigt.Pappa,jag och brorsan såg på "Meet the Fockers" nu ikväll medans vi alla tillsammans delade på "tröstätar glassen som kostar en förmögenhet,men som alltid är värt pengarna".Så jag ska absolut inte klaga,min familj är ju totally awsome på sina egna sätt och vis.Nu har jag städat och bäddat om sängen,så rummet ser nu inte så hemskt ut.Nu är det sängen nästa,vanlig skoldag imorgon you know.

Sov gott mina vackra!
...

Tröstätning på hög nivå


Nu blir det Ben and Jerry glass ftw.Dock så håller pappa,den knölen,på att äta upp den just nu.Så jag får väl fightas lite för att försöka få tillbaka den.Jag ska tröstäta!
XOXO

Just let me die

Being alone makes you lonely.And being lonely makes you wanna find the reason again,cause you don't know where the fuck it went.

...

Kärt barn har många namn

Jag gjorde kärleksmums i lördags och idag så lyckades jag trycka imig sista biten.Jag gjorde nämligen en dubbel så stor sats smet och glasyr än vanligt,men bakade i samma form som jag brukar göra.Så sjukt gott det blev!


Yummy!Kallas även för snoddas och sedan finns det jättemånga fler namn för bakelsen.Hihi,mumsfillibabba♥
XOXO

OMGWTFBBQ

Min nya "oh my god!" fras.Haha,jag har tillbringat någon timme på youtube och letat runt efter roliga videor och jag lmao till den här videon.Den är ganska gammal tror jag,men jag fick någon form av skrattattack så att jag bokstavligt talat lmao.Nä,kanske inte riktigt,men aa.

omgwftbbq?
Kattvideos finns det faktiskt för många av på youtube,men erkänn,du skrattade.
XOXO

Liiite föööör tidigt

Hallå! Jag gick upp kl 7 imorse för att sent upptäcka att jag lika gärna kunnat  gå upp en hel timme senare.Jag har ju utvecklingssamtal,men aja.Efter att samtalet är slut så är jag ledig resten av dagen,tummen upp för det.Jag tror nog att jag ska gå ochh äta frukost,långsamt,riktigt långsamt.Det kanske blir en frukost framför tv:n.Det var sjukt länge sedan,senaste gången var jag typ 7 år gammal.Hihi,ha en trevlig dag allihopa och tänk postitivt.

Knas,men oj så knasigt;)
XOXO

Utvecklas du?

Imorgon är det uvecklingssamtal i skolan och jag ska ha mitt samtal kvart över 9.Så innan+efter det så har jag ledigt resten av dagen,ska dock göra matteläxa och någon extra grej i svenskan.Jag har inte riktigt planerat in något,så vi får se om jag hittar på något roligt.Jag har tittat på The Last Song nu ikväll för första gången och jag tyckte faktiskt om den.Den var precis i min smak  och den var  väldigt "down to earth",det är något som faktiskt är möjligt och ja,jag gillade den verkligen.Den har klättrat väldigt högt upp på min lista över de bästa filmer jag sett.


XOXO

Sleep...ZzzZZz

Hallå! När jag sjöng imorse så träffade jag kanske inte riktigt all toner perfekt.Men det gick ju inte dålig direkt.Men nu blir det snart middag tror jag,men eftersom att jag upp så himla tidigt imorse så ska jag nog ta och sova i typ en halvtimme.Vanligtvis gör jag aldrig någonsin sånt,men det här är ett undantag.Att gå halv 8 på söndag sätter sina spår.
XOXO

Fel att gilla?

asså,jag gillar verkligen den här låten.Haha,så himla grym^^

Ray Johnson äger ju,haha,love u man.
XOXO

Hårkris

aaaaaahh,dumma hår! Jag får bara inte till håret idag!Bajs.

På morgonen

Nu har jag ätit frukost ,klätt på mig och gjort mig i ordning för att kunna åka iväg till kören.Ska bli jättekul,hoppas att jag inte är alldeles för förkyld nu bara,har ju snorat vääldigt mycket de senaste dagarna.

Här är foundationen som jag köpte igår.Funkar jättebra,dock så blev det lite fel under redigeringen.hehe....
XOXO

Gudstjänts

Imorgonbitti ska jag sjunga på en gudstjänst med kören,så jag måste gå upp jääääättetidigt på en söndag. Så nu blir det raka vägen till sängen för att sova.Godnatt my dear loverzz!;)

Sleep tight
XOXO

We Are The World



Bakar

Aloha! Jag håller på att baka kärleksmums just nu.Hoppas de smakar gott i slutändan,jag har gjort en dubbel sats den hrä gången,så vi får allt se.Nu ska plåten ut ur ugnen.
See ya' later!
XOXO

Kallt

Hallå! Är tillbaka efter en liten tur på stan med mormor.Inte mycket klagomål och massa glada miner,så jag är jättenöjd.Jag köpte även en foundation från mabelline och nu ska jag alldeles strax äta en efterlänngtad lunch.

Aaaaww,nutte♥
XOXO


Det är konstigt att jag inte är konstigare än vad jag är

Godmorgon! Släkten kan vara väääldigt jobbig ibland,just saying.Iaf,idag så ska jag åka in till stan med mormor för att köpa lite tunnelbanebiljetter till London,musikalbiljetter osv.Jag ville att mamma också skulle följa med(mormor liksom),me jag fick ett bidrag på 100 spänn om jag läte henne stanna hemma.Haha,hon är inte så farlig,men mamma har ju nästan fått tillbaka sitt ryggskott nu igen,så det blir nog bäst så.


20 år,shit.Han är ju fett gammal nu ju.
XOXO

Klaga går att göra på allt


Whazzzzzuppp? Haha,är på jättebra humör idag.Efter pratet igår känns det lite enklare på ngt sätt att umgås.Så idag har vi haft ämnen som man knappt behövde anstränga sig ett dugg på.Vi har även börjat med sexualkunskap och samlevnad i biologin,vilket var väldigt roligt tyckte killarna.Haha,ganska så förutsägbart sedan hade jag värsta paniken över svenskan då jag inte hade med mig min saga som vi skulle läsa upp för treorna idag.Så pappa mailade den till mig och precis i sista sekund kom mailet.Tack pappa!

Nu har även mormor även anlänt för att fira brorsan ikväll och klagomålen har redan börjat strömma in.Mamma gör likaså,hon förändras då hon har sin mamma runt omkring sig,känns som julafton.Härliga släkten asså;)
XOXO

Plugghäst

Jag har pluggat no nu på kvällen och städat rummet.Min mormor kommer på besök imorgon och då måste det ju vara rent och snyggt,annars lär hon säkert börja klaga.haha,japp sådan är hon.Sedan ska farmor också komma hit och vi ska fira brorsans födelsedag vilket innebär TÅRTA! Haha,mumsfillebabba,jag har inte ätit någon form av godis på ett ganska bra tag,så det är ju lite synd att det ska vara just tårta.men who gives  shit? Tårta är gott,så sov gott mina små sockertoppar♥

Btw,så har vi flyttat den här fluffiga skapelsen till tvättstugan eftersom att mormor ska få bo i gästrummet.Man vill ju inte direkt sova med en kanin i samma rum.För klockan fyra på morgonen så har han sitt lilla joggingpass...kan han inte välja en annan tid till att motionera? dels för att han hårar och luktar bajs också.Men det där "joggingpasset" är anledningen till varför han är på nedervåningen,låter som tusan.
XOXO

Lite för mycket,du är kass

Jag sminkar mig ganska mycket varje dag och jag tänkte prova på att göra en jättenaturlig makeup imorgon.Typ den här?

Vad tror ni?
XOXO

4 timmar

Men hallå på er! Den här dagen har varit jättehärlig.Ganska så slappa ämnen och sedan kl två då vi slutade så stannade jag kvar och pratade med några kompisar.Tiden gick och vi hade diskutioner om allt mellan himmel och jord så utan att vi visste ordet av det så hade vi suttit där i 4 timmar! (!)Det är sjukt lång tid,men roligt hade vi.Så nu känner jag att jag känner de här människorna lite bättre och på ett annat sätt:)

Jag måste seriöst ha något fel på blodcirkulationen.Det är alldeles för kallt för att jag ska kunna vistas utomhus tror jag.Stackars fingrar:S
XOXO

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller brorsan 20 år,ett stoooooort grattis till dig!
XOXO

Expert på köldskador

Hallå! Jag var på scouterna ikväll,hade nästan glömt bort hur kul det kan vara.Sedan när jag gått hem så såg jag en mysig film och drack en kopp kaffe.Så nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag hinner gratta min brorsa som fyller år imorgonbitti.

Sleep tight♥

Sorry guys

Har varit på ganska dåligt humör de senaste dagarna,men nu ska jag försöka blogga igen.Jag hade en helt okej dagi skolan och den där sagan skulle tydligen inte in idag utan nästa vecka.Så ikväll är det inga studier som står staplade på skrivbordet och det betyder att jag ska gå på scouterna.Har inte varit där på flera veckor nu,så ledarna börjar undra var jag kan befinna mig.Så det ska jag göra ikväll,men innan dess så ska jag spela Call of Duty.Japp,u heard me.Jag har lovat brorsan att jag ska prova,han försöker nämligen att konvertera mig till spelnördens lömska bana;)

XOXO

Dömd till att misslyckas

Ååh,allt har gått fel.Jag har säkert dampat ur minst 3 ggr på mamma för att jag inte vet vad jag ska skriva till min saga.Det är ett svenska-projekt vi håller på med och  nu hittar jag inte svenska boken.Jag har ingen insperation,jag har insett att den sagan jag skrivit inte hade någon sensmoral eller slut,så jag vet inte inte vad jag ska skriva och nu som pricken över i så har jag glömt papprerna+svenska boken så att jag ska kunna skriva.Bajs.Bajs.Bajs.Är det gud som talar eller det bara slarv? Jag är iaf dömd till misslyckande.Har hänt lite fler saker,men,to private.

Hate

Starts as a dream,ends in reality


Fuck.


Synd att man är pank



Sleep tight loverzz

;)

Bloggar från min nya dator

Oj.När brorsan sa att den här datorn var bra,trodde jag inte att den var så HÄR bra.Det kommer dock ta ett litet tag innan jag vänjer mig vid det hrä skrivbordet,lite annorlunda än vad jag är van vid.Han installerade Bad Company 2 på den också bara för att visa hur bra den är.Bad company 2 är en utav de mest krävande spelen som finns just nu,och jag måste säga att min nya lilla ögonsten klarade av det briljant.Hihi,älskar designen och bara hur grym den är.Jag kan inte "dator-termer" så jag kan ju bara säga att den är precis i min stil.Så,nu så ska jag spela Sims 3(så jag har längtat!)med bra garfik utan att det laggar ett dugg,yes!

haha,random bild;)
XOXO

It's here!



XOXO

Hallå!

Glad Alla Hjärtans Dag kanske man ska ta och säga.Jag ska till skolan typ...nu,men pappa har lovat att sjutsa(stavning?) mig dit idag.Men jag börjar ju halv,så måste åka nu!

XOXO

Att förbereda

Tjossan! Nu ska jag börja förbereda inför veckan och imorgon så att jag slipper stressa så mycket varje morgon.Packa väskan,bestämma kläder,anpassa sig efter det förutspådda vädret,göra läxor,duscha osv.Ni fattar.Men ikväll ska jag också locka håret,göra färdigt Valentine's Day presenten till farmor.Oh crap,jag måste hinna ringa mormor och titta på solsidan också,snap! Totally forgot.

See ya' later;)
XOXO

13 3 7 17

All are magical,but how can I not find the answers then? They all fit me you know.Weird world...

Valentine's day


Men hallå där! Jag har ägnat den största delen av dagen till läxor och liknande.Men sedan insåg jag ju för femtioelfte gången att det är Alla Hjärtans Dag imorgon.Då måste jag ju ge min familj något,så jag har gjort chokladtryffel med "Irish Coffe" smak till brorsan och farmor.Mamma och pappa vill inte ha något sött och ätbart,så jag får klura lite på vad jag ska ge de.

Nice huh? Nu är det middag så jag måste rusa.Jag hoppas innerligen att ni uppvaktar den ni älskar imorgon,det är eran skyldighet som människa;)
XOXO

Refreshing isn't it?

Hallå! Har varit på en långpromenad med mamma nu på morgonen och vi pratade om massor av intressanta saker jag inte visste.Jättemysigt!Jag har också börjat teckna lite på en ny teckning,det ser ganska så ljust ut för att den faktiskt ska bli bra,så det är ju alltid trevligt att veta.Men nu blir det lunch,sedan läxor ftw.Om jag hinner så kanske jag kommer börja pyssla ihop lite Alla Hjärtans Dag kort till varje familjemedlem,hihi;)

Mina fina träd,stannar alltid vid de här träden när jag är ute och går rundan med mamma.De har ju utsikt över hela stockholm,små lyckoostar.Btw,vad tycker ni om den nya bakgrunden? LIte vårigare liksom,ska ta bort snön som faller om ett tag också,men inte riktigt än.
XOXO

Det allt handlar om

Imorgon ska jag försöka tillägna min tid till mina studier.Jag ska verkligen försöka.När jag väl har börjat går det hur lätt som helst,men jag måste vilja,vara mätt och inte ha någon runt omkring mig.Haha,det är mina krav för att det ska gå bra,men behöver jag hjälp så måste ju ngn familjemedlem komma och hjälpa mig.Ja,jag är allt lite kräsen jag.Men nu så ska jag gå och lägga mig så  att jag har energin till att studera imorgon.

För er som missat det så är det ju Alla Hjärtans Dag på måndag.Deprimerande dag,men i nödfall så ska jag vara min egna "valentin".Haha,jag får gå och köpa mig själv en egen chokladask;)
XOXO

Hi,I'm awesome

Nu blir det varm choklad och en mysig film i myshörnan med datorn.Lördag är för mig min onyttighetsdag.Resten av veckan är det bara vatten och knäckbröd som gäller(yeah,right...).Så varm choklad blir det med nåt gott,vill skämma bort mig lite.Amanda var här idag och vi hade trevligt som vanligt,vi åkte pulka,gjorde muffins och annat skojs! Hehe,heheh,hehe...

Jag är fullkomligt kär i de här små björnarna.Tatty Teddy bear actually♥
XOXO

Where did the luck go?

Or is it all just fate?


Born this way

Hola! Jag gick upp halv 9 imorse,duktig som jag är.Jag hade verkligen inget att göra,så jag fick en impuls att städa hela köket grundligt och sedan överraska familjen med en hotellfrukost.Sagt och gjort så blev det,te,kaffe,ägg,bacon,varma minibaquetter,knäckebröd,frukt och allt annat sånt som finns på en hotellfrukost.En jättetrevlig familjefrukost.

Snart är det fettisdag.Haha,8 mars..snart. Btw,har ni hör Lady gagas nya låt,Born this way? Så jäääävla grym,älskar den.Ska tillbringa dagen med min grymma friend Amanda.Så vi ses senare cuties;)
XOXO

Loneliness totally sucks

hard.

Hemklickat

Jag har köpt en ny dator.Den jag skriver på nu har gett ifrån sig några dödsryck på senaste tiden och det är allt dags att köpa en ny.Så jag har köpt en ny laptop.Den verkar vara jättebra,sedan har jag ju betalat hela kostnaden helt själv,så det blir inga nya kläder på ett tag,sadface.Men jag är nöjd med mitt val och jag längtar till dagen då paketet anländer hem.

Snygg är den också,så det är ju ett riktigt plus.
XOXO

Snö

Hallå! Är tillbaka efter en helt okej dag i skolan.Just nu sitter jag och käkar ett Wienerbröd(stavning?)som min brorsa köpt åt mig och sedan kaffe till det.Mumsimums! Jag pulsade faktiskt genom snöstormen imorse,tvekade väldigt länge om det faktiskt var möjligt,men det var det.Och nu så skiner solen över oss och allt är stilla och bara glittrar.Hihi,det kanske inte är så dåligt med snö ändå?

XOXO

Jag är rädd

Jag är rädd för att gå ut i den här snöstormen.Helt seriöst,jätterädd.Vinden är jättestark och det har snöat hela natten och allt är begravt i snö.Måste gå snart,men jag vet inte om jag vågar.Haha,låter jättefånigt,men enligt mig så der det inte så jättemysigt ut här ifrån.

Gammal bild,men vad ska jag ta mig till?:O
XOXO

Hahaha

På tal om Kissie.Hon är ägd.offeciellt ägd.She is no longer the blogqeen!Kolla på bloggportalen ska ni få se,haha.Hade mig ett högt skratt.No offence Kissie,men erkänn att det är liiite roligt ändå?
Mest besökta privata bloggar
1 KENZA 1185983
Kenza Zouiten, 18 år.
2 Kissie 1184472
3 Foki 483603
4 Desiree Nilsson 407288
5 Tyra Sjöstedt 304885
6 ISABELLE STRÖMBERG 274104
7 Street Art Utopia 201839
8 14 år och gravid - Ung mamma Mikaela (Micah) 188115
9 Gossips.se 180903
10 GYNNING: I swear to tell the truth... 178595

(Siffrorna anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen.)

» Hela listan


Så trist och slitet

Hallå! Jag funderar på att klippa mig.Asså inte typ en jättekort page med lugg,men kanske fina till mitt enformiga hår.Det är liksom en halvlång lugg med resten av håret som bara är precis lika långt.Jag såg på Kissies blogg(ja,jag läser hennes blogg.Hur kan man sluta liksom,beroende framkallande..)hur hon förlängt håret och jag som har långt hår skulle vilja ha det klippt lite mer,hur ska jag säga,livfullt?.Skulle det vara snyggt? Är så trött på att allt är lika långt.

Ja..vad ska man säga.Varsågod för gratisreklamen Alexandra!;) Haha..
XOXO

Tönt


Den här dagen har varit väldigt chill.Först So med typ teatertränande,vilket inte var särskilt ansträngande.Sedan off to idrott,som jag inte ens svettades en droppe på idag.Sedan hade vi håltimme i 2 h o 40 min,och den här tiden tillbringade jag med Lisa och Mickan till att göra pannkakor,äta pannkakor,misslyckats göra pannkakor och tittat på Youtube klipp.Had an awesome time!Efter det så hade vi No i 1 timme och vi hade vikarie idag igen.Vi tillbringade hela lektionen till att leka "Land,stad och typ nåt..".Haha,så det har varit en ganska så grym dag,happyface.

Nutte♥
XOXO

Snöstorm!

Asså det snöar ute.Big time! Det har snöat näsan halva dagen nu och det är inte ens värt att ta ett foto på snön som virvlar där ute i kylan.Kylan ska tydligen också komma tillbaka nu,jag gillar vintern.Men jag föredrar faktiskt sommaren och våren.December ska vara vit,Januari likaså,men Februari kan få var lite grön ändå? haha,det rimmade,grym.Nu ska jag fortsätta lite med mitt sörjande och sedan blir det Angry Birds ftw!

Jag är glad idag,hade en sjuuuuuukt slapp skoldag idag.Berättar mer senare,see ya'!
XOXO

I don't really listen to Paramore's songs but this is the only exception.

Sov gott

Grymmaste

Nu har jag tillbringat tillräckligt mycket tid åt att återuppleva min barndom.Har dansat till ketschup-låten(den typ ALLA dansade till och sjöng på,på dagis).Bara för att jag har alldeles för mycket tid och alldeles för mycket energi så var jag ju tvungen att lära mig dansen igen.Haha,har även lärt mig Macarena-dansen,äntligen! Haha,är fett grym på att dansa*host*Host*....

Random inlägg,haha.Jag är defenitivt en utav dessa så kallade "weird people".
XOXO

Off The Pill

Haha,älskar alla Off The Pill.Så himla random,Ryan äger ju,weirdo..
Haha
XOXO

Hajkbanan

Hallå! Mår lite bättre nu,men jag har bestämt att jag inte ska gå på scouterna ikväll då jag vill vara i skolan imorgon.Jag vill inte ta risken att bli sjukare.Men för att få lite av scoutkänslan(jag har ju inte varit där på typ 3 ggr nu,så har dåligt samvete)så gjorde jag middag och sedan till efterrätt hajkbanan! Hajkbanan är ju typ en utav scouternas nationalrätter och gott är det ju också,så mumsigt värre var det.

Döm inte hunden efter håren,den må se äcklig ut,men jag lovar att gott smakar det^^
XOXO

Sex and The City

Hello! Jag har spenderat den här "sjukdagen" med att titta på sex and the city,dricka varm choklad och sova.Sov i typ längre än en timme,sjukt skönt.Behövde verkligen sova en stund.Förkylningar får en alltid att resultera i trötthet,vilket enligt mig suger.Jag vill ju vara frisk och kry för att utforska världen! Haha,kanske inte,men nu kom mamma hem från att ha inhandlat matvaror,så jag måste hjälpa henne att packa in allt.Puss♥

Haha,en random bild.Har börjat med det då jag inte tagit några nya bilder på länge.Haha,lilla jag i sexan.Ser ni all eyeliner,det gula håret,jätteutväxten och den söta rosetten? Aww,pluttenutte!
XOXO

Ill

Hej! Är sjuk så jag var med på två st lektioner,men sedan ramlade fasaden och jag kunde inte hålla inne förkylningen.Så jag gick hem och nu sitter jag här.Jag tror att jag ska göra lite varm choklad och sätta mig i myshörnan, inlindad i en filt och titta på film.Mys! Men hata förkylning.Faktiskt,hata.

XOXO

Knäckebröd med vatten


Hallå! Sitter här och käkar mellanmål framför datorn.Kören börjar 16.00 så jag har lite bråttom,anledningen till varför jag äter vid datorn.Dagen har varit rätt så okej,matte,franska,NO,bild och SO.Inget speciellt förutom att vi hade vikarie påp No:n och just nu ppå So:n så håller vi på med ngn slags "teater rättegång".Den verkar bli ganska så bra,om jag får säga det själv.

Slumpade ut en random bild från arkivet.Det blev denna.Haha,lite scary,ser ni personen som går in i huset?Mysko.
XOXO

Yaaaay!

Är typ glad idag.For no reason,det är ju måndag,men ändå är jag glad? Jättemysko.Jaja,åt mellanmål alldels nyss med brorsan och nu blir det nog lite svenska.Om jag orkar.Men jag måste ju börja med maten snart,typ kvart över fyra.Annars lär jag tappa motivationen och orken till att laga mat,som om ngn skulle be mig att laga mat och jag nästan vill,då vill jag inte.Men om ingen ber mig gör jag det,oftast så spontant som möjligt.Haha,sant.

XOXO

You asked for it

Du ville ha en kändisbild som jag ritat till dig.Men,det skulle inte vara lika roligt som att rita av dig på en mysko bild.So here u go,serverad på silverfat.


Haha,slarvjobb,men,ganska likt ändå?^^
XOXO

Just Ate Pizza

Hallå! Den här kvällen så bestämde jag mig för att göra pizza,och gud vilken pizza! Mums,jättegod:) Men nu väntar läxorna och jag tänkte rita lite också om jag får tid över.Hittar dock inte mitt ritblock,sadface.Jag får väl ta ett vanligt a4 istället.

Ses senare♥
XOXO

Christina Aguilera & Cher

Har någon sett filmen Burlesque? Jag vill verkligen se den,verkar jättebra! Sedan så är jag ett fan av Christina Aguilera för att hon har en så fin stil och hennes röst är ju bara helt...fantastisk!

Filmen har vunnit en Golden Globe award för bästa sång.

XOXO


Dagen som varit

Igår så var jag och Amanda på bio och såg Trassel.Filmen var gullig/söt men det var en tant som satt brevid mig och satt och skratta som en häst hela filmen.Det var ju liksom bara såååå roligt.Haha,nä. Sedan stack vi hem till mig och tittade på massa youtube klipp och garvade säkert ihjäl oss.Sedan så såg vi på hälften av Mean Girls och sedan så insåg vi att klockan tickat lite för fort,så hon gick hem.Jag hade jätteroligt och det är lugnt något jag kan tänka mig att göra om:)


XOXO

Later

Jag ska ut på promenad nu igen.Bloggar senare om gårdagen.

XOXO

Trasslar Tillbaka

Hallå! Kom precis tillbaka från en långpromenad med mamma och senare ikväll så ska jag iväg och titta på Trassel med Amanda.Ska bli jätteroligt,jag minns förra gången vi var på bio,gud bevare mig.Haha,vi failade gaanska så hårt då vi inte riktigt litade på busschauffören.Men mer om det en annan gång,nu ska jag äta lunch och sedan kanske jag lyckas övertala mamma att åka och shoppa med mig en liten stund.

Bild på mig från igår på resurangen,bra bild för att vara den ÄNDA bilden på mig från igår.Haha,suddigt or what?:)
XOXO

Godmorgon!

Jag ska alldeles strax ut på en långpromenad med mamma.Måste bränna bort allt jag åt igår,ska försöka gå på en till promenad ikväll och en imorgon.

Bild från igår,mmm...sushi.Lugnt min favoritmat.
XOXO

Trötter

Är riktigt trött nu,sitter och halvsover framför datorskärmen.Så jag säger godnatt till er med en ny Michelle Phan video.Ska prova den imorgon tänkte jag,vi får se om det funkar.

XOXO

Mammamiddag

Just nu så pågår det en Mammamiddag i vardagsrummet med nästan alla mammorna i vår klass.Så jag försöker hålla mig lågt.Haha,har fortfarande inte hittat min mobil.Var är DUUUUUU älskling!?
XOXO

Oh Dear

Fick ett mail av mormor där det står att hon nu har betalat biljetter till London på påsklovet! Omg,har alltid velat åka dit!Blev skitglad och jag ska åka dit med mormor och hennes väninna,men de är ännu piggare än lata jag,så det ska inte bli några problem.Ska shoppa massor,gå på musikal och turista!Ser verkligen fram emot den här resan.

Btw,visste ni att det är fullkomligt ute att dricka te i England nu?
XOXO

Årets Tjockis

Hallå! Kom precis hem från en middag tillsammans med Mikaela ute på stan.Vi var på en japansk resturang och vi ville ha sushibuffé.Men för att få äta av den buffén var man tvungen att beställa alla de andra bufféerna,men det blev inte så jättemycket dyrare,så vad gör man inte för sushi? Två portioner med sushi,en portion självplocks wok,bröd,vatten,fruktbuffé och lite friterat så var vi två st proppfulla tjockisar med ont i magen.För vi hade ju betalat,så det är klart att man måste äta av allt.Haha,det var en sushiresturang på Drottninggatan.Rekomenderar!Sedan när vi betalat notan så fick vi varsitt halsband,jättegulligt ,så det var bara att tacka och ta emot.Ingen annan fick,så jag antar att vi var nog ganska så speciella^^

Jag hittar inte min mobil,så jag har inga bilder jag kan dela med mig av,men det kommer;)
XOXO

Nästan Bättre än Google

Hejsan! Har suttit och skrivit lite stödord och gått på en liten promenad helt själv sedan jag skrev senast.Jag vill mest av allt bara påpeka att om jag behöver information någon gång som rör sig innom historia,religon och alla andra SO ämnen,även allt sådant som vad som händer hela tiden.Ja då ska man ringa antingen mormor eller pappa.De bara vet.Hela tiden,de kan verkligen allt! Jag ringde min mormor nyss och frågade vad som hänt i Egypten,varför osv för att få en mer exakt beskrivning.Googlar man så får man inte lika bra resultat,det är bara en massa saker,som man egentligen inte behöver läsa.Mormor står nog mest för allvetande om allt möjligt och historia.Pappa kan mer om religon,geografi och vad som händer.Han är alltid uppdaterad.Alltid.

XOXO

Belastning och saknad

Hallå! Hade en ganska så härlig skoldag idag,slöjd,svenska och sedan så bakade vi bullar på hemkunskapen.Sedan sista lektionen så fick jag mina omdömen som jag har längtat efter,faktiskt.Jag fick jättebra betyg den här gången,jag minns förra gången då jag bara fick 2 st i hög grad.Dock väntar jag fortfarande på mina svenska omdömen.Slutade kl två och sedan tillbringade jag delar av eftermiddagen till att titta på Ugly Betty.Har precis ätit middag och nu så ska jag skriva ned "veckans nyheter" som jag måste redovisa imorgon.Det blir inga scouter ikväll,jag måste ju plugga.

Saknar dig
XOXO

RSS 2.0