Much more


Resten av ditt liv - Timbaktu

trötter no.1, ska nog gå och lägga mig redan nu. Så otroligt trött.

Overload

Idag har det varit en del plugg i skolan, så vi fick gå en halvtimme tidigare än vanligt, wihoo! Så när jag kom hem kramade jag brorsan, gjorde en smarrig rabarberpaj med jordgubbar och vaniljsås, gjorde en jättegod sallad med hemmagjord majonäs till middag(slå det,haha), joggade i 20 minuter, städade köket och dukade fram för "rabarberpajskalas" för min brorsa och hans kompisar. Japp, de var de ända som kunde komma. Haha, bara de blir glada över att det smakar gött så är jag glad.

Härligt väder idag för övrigt, riktigt varmt och soligt, hihi♥
...

Tisdag morgon

Good morning sunshines!

Börjar dagen med en bild på en iskall cola. För om nu vädret blir riktigt varmt och trevligt så ska jag festa på en cola idag, fy fasen vad gött:)
...

Bara ord

Oj så jag har gnällt idag. Haha, färgen blev helt okej faktiskt, så jag tror det är dags att krypa till kojs nu och försöka läsa ut min bok. Om jag ger upp halvägs spelar ingen roll, måste försöka den här gången. Nej, nu ska jag inte uppehålla dig mer, dröm sockersöta drömmar nu, så ses vi igen imorgon.

Hoppas på detta imorgon, snällasnällasnälla!
...

Mina små kärlekar


Gottis göttis, mina små kärlekar just nu
pössipöss

In progress

Håller på att färga håret just nu och jag är väldigt, väldigt livrädd över att färgen kommer att blir förjävlig. Yaaay!....
Jaja, vi får väl se sedan på resultatet. Blir det helt fruktansvärt kan jag ju alltid dölja det med en hatt eller en fin håruppsättning. Hah, min snälle pappa hjälper mig iaf med att färga det. Ja, nu är det bara att vänta på domen. Scared face.

...

Du ska vara jävligt tacksam

Skör. riktigt skör. Ni förstod där, en liten sekund, sedan glömde ni och allting brast. Du ska vara jävligt tacksam Elsa.
Jag vet,
men det ska ni också vara
rättvisa
...

Perfekta motsatsen

Efter en helg ute på landet med päronen så känner jag mig nu ganska så utvilad. Vi var iväg en dag och handlade lite och då passade jag på att shoppa ett par nya jeans, en sötsötsöt skjorta och en finfin topp. Är jättenöjd med min lilla miniuppdatering i garderoben. Kom hem idag för att fira morsdag hos farmor med hela familjen och rulltårta. Blev jättelyckat faktiskt, du har väl inte glömt att fira dina mödrar idag?

Rosen som jag fick i torsdags för att jag hjälpt till att servera på 9:ornas bal har ännu inte vissnat.
Nu ska jag krama heeeela familjen och sedan ska jag få mig lite välförtjänad sömn.
Sov sött

ASAP

Hola! Jag ska försöka åka iväg till landet med päronen så fort som möjligt, har ton av grejjor som ska fixas innan dess. Så nu blir det åka av, haha! Vill ju iväg till landet nu så att brorsan får lite space för en gång skull, för det är han värd.

...

Oj så underbart

fantastisk dag in det sista, älskar er alla

Natti

har ton av saker som ännu inte är avklarade, som borde vara avklarade, men som tyvärr ännu inte är avklarade, som sagt...
Men klockans visare går lite väl fort ibland så nu måste jag sova, asså, måste verkligen. Är så otroligt trött efter den här "korvstoppningsdagen", haha.
Sov gött

Omtumlande

Den här dagen har varit minst sagt svår att smälta.
ojojoj
...

Prom

Imorgon så är det den årliga avslutningsbalen för alla 9:or i vår skola och jag ska vara med och servera där. Jag fick reda på det idag, så nu uppstår mitt problem. Jag har inget passande att ha på mig. Så jag ska iväg nu så fort jag kan för att inhandla en svart kjol och gärna en vit blus med lite tur. Måste inhandla lite mat till imorgon också eftersom att det är schemabrytande dag, så vi ses snart igen!

Förra helgen @ landet
...

725


Sovmorgon idag, mumsfillebabba så gott den tiden smakar!
Godmorgon för övrigt du vackra skapelse

valen i valet

Hola! åååh, vad jag älskar vänner♥

Idag så har det ju varit så där gråmulet och allmänt gråtrist och inget har gått särskilt bra. Men, jag ler som en strålande sol nu och ser tillbaka på saker och ting med ett leende. Lika stört som alltid. Aja, i eftermiddags försökte mamma och jag på oss att vi skulle shoppa och hitta kläder på en timme, varken mer eller midre. Självklart gick det  åt skogen, om jag får säga det själv och jag hittade inget som jag ville ha. Men, jag får göra ett nytt försök inom kort, är i ett stort behov av kläder nu när sommarvärmen faktiskt börjar närma sig.

Tog en dusch nyss för att bli av med allt det svåra. Det är fortfarande kvar, som gjuten betong sitter det där, men efter pratet, så känner jag hur betongen sakta börjar rinna av mig.

Godnatt från en mycket fuckad poet

...

Tack

Det finns vissa människor som förtjänar all glädje och lycka de kan få

Depression

hjupp, så sant som det är sagt.
...

Back

Aloha! Är nu tillbaka från en lång helg på landet, sköntsköntskönt med lite asfalt. Vilken gottishelg det har varit, känns som att allt jag har gjort är att ha ätit. Men självklart har jag ju gjort mer än det, hoppas jag iaf. Nä ,men jag skrev färdigt mitt engelskatal, pluggat lite matte, murat och jag har läst väldigt mycktet. Så nu är jag riktigt stolt då jag har lagat all mat under hela helgen och till middag nu ikväll blev det Moussaka, jättegott blev det för övrigt!

Nu har jag massvis med saker att ta i tu med, så sov gött sweeties!
...

pas mon rève

Tidsinställt inlägg är detta för alla er som undrar. Jag tog nämligen inte med mig datorn till the middle of nowhere. Den här helgen kommer i stort sätt att bestå av plugg, plugg och plugg och plugg och kasnke lite mer plugg. Jag ska försöka tillfriskna också, för visst vore väl det härligt.

I vintras
Shit vad tiden går fort, det känns som att det bara var två veckor sedan denna bild togs. shit.
...

@ landet

tänk om du vore lika mycket min som du är din egen
ja, tänk om.

.

My kind of Candy

Jag köpte hleggodis idag och självklart blev det lösgodis, älska lösgodis.


Hallonbåtar och gräddkola är några utav mina absoluta favvisar bland sorterna.Sedan såg jag "päronbåtar" och tog de också, kan de vara ännu bätter än hallonbåtar liksom? man vet ju inte. Tog såna där majsbollar också, haha, man ska ju unna sig på en fredag. Nej, nu ska ni inte få behöva plågas mer av detta inlägg, ha en trevlig helg och ät massa godis!
...

Being sick on a friday

Ja, sanningen svider. Idag var den dagen då jag absolut inte får vara sjuk och vad inträffar? Jo, självklart så ligger jag här att snorar. Jag skulle ha haft ett jättestort matteprov idag men jag får väl göra det på måndag då alla andra har ledig. Typiskt. Aja, päronen och jag ska försöka ta oss ut till landet ngn gång under dagen, så jag hoppas att jag tillfrisknar där ute.

Jag hörde att det skulle bli varmt i helgen iaf, hoppas jag kan få ta del av den värmen jag också.

Being sick on a friday

Ja, sanningen svider. Idag var den dagen då jag absolut inte får vara sjuk och vad inträffar? Jo, självklart så ligger jag här att snorar. Jag skulle ha haft ett jättestort matteprov idag men jag får väl göra det på måndag då alla andra har ledig. Typiskt. Aja, päronen och jag ska försöka ta oss ut till landet ngn gång under dagen, så jag hoppas att jag tillfrisknar där ute.

Jag hörde att det skulle bli varmt i helgen iaf, hoppas jag kan få ta del av den värmen jag också.

Verbet Att Gnälla

Jag åt ett äpple till middag nyss. Mår verkliegn inge bra nu asså, bajsförkylningar som alltid väljer mig som sitt förbaskade byte. Jag tror nog att jag ska var sjuk imorgon också, fast än jag verkligen inte får vara sjuk imorgon. Jag har ett fatass-prov i matte imorgon som jag bara inte får missa. ååååååhh.
Jag gnäller
Du gnäller
Han gnäller
Hon gnäller
Den gnäller
Ni gnäller
Vi gnäller
De gnäller i maskulin form
De gnäller i femenin form


Väldigt regelbundet måste jag säga
Jag gnäller och är väldigt rastlös eftersom att jag nyss skrev ovanstående.
...

A lot

Nu har jag precis avslutat min lunch, vilket var massa vita bönor i tomatsås. För alla er som tycker att det är bajs, så ska jag säga er att det tycker inte jag. Jag vet inte varför, men jag har typ alltid tyckt om vita bönor, haha. Nödvändig info. Jag gjorde dock en fläskfilé-o-Chorizo-panna också till brorsan så han kan käka den i helgen, han sa att den var god iaf och jag litar på honom. Jag har även gjort läxor, tagit upp tvätt och städat lite, så nu återstår endast hälfen av dagen arbete. Haha, aja, nu blir det nog matteplugg,ses!

Dagens t-shirt är denna vackra pyjamastopp, feel the fashion.
...

Grått

Jag sjukskrev mig imorse och sedan dess har bara tiden tickat iväg medan jag satt framför TVn med min tekopp för att bli av med slemmet i halsen. Jag hatar verkligen att vara sjuk, men just idag när vädret är så där mysigt trist är det ganska skönt att bara få luffsa omkring i pyjamas inomhus. Men bara för att jag är hemma så ger det mig ingen vila direkt, jag har massor av sysslor som måste utföras idag. Så jag bloggar kanske lite ikväll också, med lite tur.


And it's sick

Igenigenigenigenigenigenigenigenigen.
Hatar att vara sjuk. Det blir nog ingen skola de närmsta dagarna med den här förkylningen.
:(

Vilodag

Vilken dag asså! Phu. Jag kom hem kring halv tio från konserten som för övrigt gick väldigt bra, trots att jag hade lock för ena örat hela konserten rakt igenom. Menmen, sista gången med kören för terminen och de bjöd på massa bullar, så det blev väldigt lyckat. På vägen hem genom den ljumna vårkvällen så fick vi veta att brorsan sålt sin gamla mc, vilket är goda nyheter! Så vi firade mig, honom och "erikdagen" eftersom att större delen av hela min släkt heter Erik med att dricka vin och äta vitlöksbröd när vi kom hem. Mums vad gott:)

Jag har inte sprungit någonting alls idag, jag har vilodag. Plus att jag har käkat en massa bröd och smörgåsar, så vill jag mycket innerligt förkunna att idag är det faktiskt Lillördag och med andra ord fest, hehe.
...

Åskar

Fan vad glad jag är att jag har dig

IdagIdag

En vanlig tisdag förutom att jag inte hade ngn kör idag har nu i stort sett passerat förbi. Allt gick bra, känns som en helt vanlig dag, för ovanlighetens skull. Jag lyckades iaf göra färdigt studentinbjudningarna, lite svenska och middag. Middagen blev vegetarisk idag fast jag gjorde en pastarätt, vilket kanske inte är världens nyttigaste, men definitivt göttit gött! Hehe, nu måste jag plugga en massa matte, puss♥

Aaaaw


Saknar

Jag saknar de där sprudlande men samtidigt lugna morgonarna på landet under sommarlovet. Att sitta ute och äta sin frukost och bara njuta i solskenet med hela familjen vid sin sida. Ingen stress, inget jobb, glädje. Även morgonarna på Örenäs varje sommar. Jag saknar sommaren, enormt.

Jag saknar min familj också, den som inte syns längre, den riktiga.
...

Det Åskar!

WOHOOOO!!

Mycket att tänka på

Jag hade en jättelång körrepetion idag, men jag hade jätteroligt. Min kör är helt fantastisk på alla sätt och vis! Men nu måste jag plugga, tråkigt nog, jag beklagar verkligen. Det blir franska glosor, matte och sedan så måste jag få färdigt de där sablans studentinbjudningarna. Hupphupp, hare gött!
...

Vi bryr oss

Tjatja! Har nyss kommit hem från en lång skoldag. Jättetråkigt med det här gråa vädret, jag önskade mig dock lite åska, men jag tror inte riktigt att Gud hörde mig, jag som älskar åska. Vet inte riktigt varför, det är bara så mysigt.

Aja, Mickan och jag lämnade in pengarna t klasskassannu på eftermiddagen t vår lärare och hon frågade mig om jag driker mycket. Ehmm...? Det visade sig iaf efter att jag berättat om mina vanor att jag drack VÄLDIGT lite. Hon tyckte nämligen att jag sett så dyster och trött ut på sista tiden. Aja, vi fick iaf ett varsitt supergott äpple att tugga på på vägen, jag har en så himla grym lärare.

Nu blir det te i mängder för att få i mig mer vatten. Ikväll är det kör rep. igen och jag har en massa grejjor jag måste fixa inför studenten, så vi ses!
...

Done Nothing

Är jättetrött efter en dag då jag inte gjort nånting alls. Världen är piss och jag vill verkligen inte in i en ny deprission nu igen. Pisspisspiss.

California King Bed
Bed's up next, sleep tight you beautiful people out there.

...

Kall, frusen, lugn

Inte världens bästa dag. Inte världens sämsta. Bara allmänt kall, frusen och lugn.

Fel tillfälle att vara deppig och hata sig själv, just saying bro.
Och det ska komma från mig...

fat again

Hallå! Jag har haft en grym heldag med en utav mina absolut bästa vänner och vi har endast frossat i oss onyttigheter hela dagen i massor. Så nu ska jag gå till sängs, har nämligen en gudtjänst tidigt imorgonbitti. Mår lite illa av all den fruktsallad, kesella, bullar, påskmust, glass, marabou, plättar, jordgubbar som jag proppat i mig idag i massor.. Stora feta lass med onyttigheter. Jag köpte btw min skolavslutningsklännig idag på Vero Moda, lite underkläder och ett skärp. Nä nu väntar sängen, sov gott!

Såg ni Eurovison? Jag gjorde det iaf, så sjukt synd att vi kom trea där i slutet. Ååå, snark.
...

När sommarregnet lagt sig

Fredag. Jag måste säga att jag kommit undan väldigt smärtfritt denna mytomspunna fredag,hehe. Päronen stack t landet i eftermiddags, så brorsan och jag gjorde potatismos, ugnsstekta grönsaker, champinjonsås och fläskfilé till middag. Mumsi! Vi bjöd över farmor också, var jättetrevligt, så nu har vi även tryckt i oss lite kladdkaka. Min farmor är allt den bästa! Ikväll ser det ut som att brorsans gäng kommer över hit, men han har lovat att jag ockkså ska få vara med. Som en 13 årig lillasyster har jag faktiskt också mina rättigheter.


Mitt hjärta blöder
Nej, det smälter, riktigt långsamt.

Fredagen

Imorgon är det den mytomspunna dagen Fredagen den 13:e. Tror inte riktigt på tur och otur, men jag tror på höga och låga förväntningar.

Godnatt

Nu är det illa






Nu är det illa, riktigt illa. När inte ens IKEA kan få ihop grammatiken så känns det som att det svenska språket bara dalar ned i avgrunden...
...

Snart bryter stormen ut

Det svider, det bultar, långt där inne. En väntan på att få komma ut. Inte stort, inte litet. Men man inser först när det inträffar hur mycket värre det är, än min förväntan. Jag kommer att gråta, jag vet. Bara det inte förstör mig och dig och oss.

Låt bara stormen få bryta ut så att all smärta får stå i rampljuset en stund.
tår
...

Förkylning på ingång

Vet inte riktigt om jag ska orka pallra mig bort till skolan imorgon. Nu är förkylningen på väg att slå ut, igen. Så det är kanske bäst att plugga hemma hela dagen istället. Dagen har iaf försvunnit iväg nu och jag lyckades rensa hela bakgården/altanen, börja med studentkorten, hittat den rätta bilden på min brorsa från hans barndom, gått på kör rep. och gjort en supermiddag till familjen idag. Riktigt stolt faktiskt, tjänade ju in mina operation dagsverke pengar och fick lite bränna på samma gång, inte helt fel.

Det blir ingen jogging ikväll, har lärt mig att man måste vila. Tack du fina rosa skor.
...

Jobbjobbjobb

Godmorgon! Idag ser det ut att bli en väldigt hektisk dag, precis som alla de andra dagarna nu i Maj.

♥Jag ska kratta och rensa bakgården/altanen
♥Jag ska göra massor av studentmottagningsinbjudningar
♥Jag ska försöka hinna med en sväng till IKEA
♥Jag ska gå på en stor körrepetion
♥Jag ska försöka hinna med att göra en tårta
♥Jag ska plugga
♥Jag vill få tid över till att sola och läsa

Sedan lär det komma upp en himla massa mer under dagen som ska göras. Med lite tur så bloggar jag ikväll.

...

Lite halv B


Sommar, du vackra sommar. Har haft en riktigt varm dag i skolan idag och allt rullade väl på som vanligt. Drog sedan till kören och på vägen hem så blev jag riktigt sugen på att grilla. Ja, så sagt och gjort gjorde jag grillspett med diverse grönsaker och annat gott som fanns i våra gömmor hemma. Blev jättegott! Imorgon är det operation dagsverke, så jag är ledig hela dagen. Jag måste dock kratta, göra studentkort, plugga och gå på en jättelång kör repetion inför den stora gudstjänsten på söndag. Geezuz, vad tiden går.

Haha, jag i lördags på körlägret. Det var maskerad, så vad gör man inte liksom. Jag skulle iaf föreställa ett gosedjur, syns det?
...

Värt att älska


...

Stressigt

Hallå! Maj har precis börjat vilket betyder att nu börjar min årliga stress, haha. Nu händer allt och allt, detta är min anledning till den oerhört dåliga uppdateringen. Men jag ska försöka, verkligen.

Mycket kaffe här på sistone...

Nu i helgen är det körläger ftw, så det blir nog lite tidsinställda inlägg med lite tur. Måste packa och sova nu, är dödstrött!
...

Dags att dra sig

Är jättetrött nu och längtar verkligen t mina varma lakan. Imorgon blir det skola igen, riktigt skönt faktiskt. Så nu är det sängen nästa med tankarna att den 3:e Maj 2011 är en dag jag garanterat aldrig glömmer. Fy fan.
Sov gott

Straffet väntar

Var sjuk idag också, men jag har bestämt mig för att vara i skolan imorgon, måste vara i skolan imorgon. Dagen har i stort sätt bara rullat på som vanligt med mina snorpapper och tabletter. Såg några filmer, åt pizza t lunch, träffade släkten(lagom överraskande när de knackade på)och sedan gjorde jag en äppelkaka åt brorsan, farmor och mig själv. Jag har lust att slå mig själv med en piska över all den mängd kaka jag tryckte i mig. Nu väntar böckerna på mig, så vi ses lite senare igen.

Det är en äppelkaka, jag lovar.
...

Snälla gud?


Jag med min dåliga blodcirkualtion kan väl ändå få den här att gosa i,
snälla...?
...

Fet igen

Nu ska vi damma av hyllan med tonårs filmer brorsan och jag. Det ser ut att bli Dirty Deeds och till denna film så har jag gjort citronfromage åt hela familjen, mumsmums. Men först ska vi installera vitvaror, trevlig kväll.

Hey man-Eels
...

Nya köket anländer ikväll

Den senaste veckan vet jag inte hur jag överlevt, faktiskt. Vår ugn har gått sönder, vår spis har varit sönder i snart ett halvår och vår kära diskmaskin gav upp samtidigt som ugnen. Så vi köpte ett nytt kök och  nu ikväll så är det här, längtar. Mamma tyckte att vi skulle köpa det bästa av det bästa, vilket hon efter ett litet tag gjorde, så nu får jag äntligen ett drömkök att få laga mat i♥

Blev plötsligt väldigt sugen på en latte.

Det har varit väldigt många nya inköp på sistone. Ny bil, ny mc, ny ugn, ny spis, ny diskmaskin, resa till London i en vecka, shopping och långa bilresor. Wow, prettty cool.
...

Lika elak som alltid


Idag är det den andra maj och jag har redan sett två stycken hagelfall från vår mörka himmel. Ja, när sommaren tar slut så börjar våren. Jag sjukskrev mig imorse, så det ända som jag har åstakommit idag är att äta och titta på TV. Livet är allt härligt.

The Lazy Song-Bruno Mars
...

Du är inte mitt barn eller mitt ansvar


Jag är nästan färdig med allt plugg, lite matte saknas endast till högen med färdiga studier. Nu ska jag ta en bamyl och gå och lägga mig. Det blir ingen jogging ikväll, jag får inte. Siffrorna ökar bara just nu, grovt mycket. Har lust att gråta åt livet, åt det hopplösa.

Dagens tanke
"Hosta i armvecket kärring."
...

Ny Mc

Hola!
Brorsan har köpt en ny motorcykel igen, den är så fin så att jag själv önskar att jag också hade körkort. Åååh:)



Tänk att få glida omkring med den här i sommar, det kommer inte jag att få. Haha, men erkänn, visst är det grym?
...

Acetylcystein AstraZeneca

Är nu tillbaka efter en helg på landet tillsammans med familjen. Jag var även iväg till Linköping en sväng för att se mormor och hälsa på henne i hennes sjukrum på sjukhuset. Hatar sjukhus.

Jag är i varje fall väldigt förkyld och jag har kämpat med att bli av med den i över en vecka nu, men den ger sig inte. Jag får inte gå till skolan imorgon för päronen, fast än jag vill, har så mycket saker jag måste göra. Jag bara gnäller, men det är läskigt att vara sjuk. Är det normalt när dina naglar svagt börjar bli blå och oranga små fläckar dyker upp på händerna? Eller att vakna upp med ihopklistarde ögon och utan din förmåga att andas med din näsa. ryser.
Gnäll.

nej, nu ska jag ta mina medeciner, ta ett varmt bad och plugga. Ska jag vara borta imorgon har jag massor att göra ikväll, trevlig kväll!
...

RSS 2.0