Lyckligt lottad


Titta vad som hängde på min dörr när jag kom hem nyligen, gud så förvånad jag blev.

En julkalender bestående av en julklapp VARJE DAG! Hur bortskämd frå man bli? Jag har aldrig någonsin haft något liknande och det roliga är att det bara kom från ingenstans, helt plötsligt.

Suddigt no.1, hehe..

morgondagens första present, väldigt nyfiken är jag nog allt. Det var stränga order på att jag inte fick känna eller tjuvkika på klapparna, men vem kan egentligen motstå frestelsen?


Det mest givande samtalet i hela mitt liv


Ojojoj, vilken underbar eftermiddag jag har haft! Samtalet med min släkting har varit så givande och så fantastiskt roligt att jag nu barar hoppar av glädje. Jag har alltid tyckt att jag varit så annorlunda, men hon är så himla lik mig. Jag är så himla gammal, min själ är gammal och vi passar så bra ihop. Hon har lärt mig så mycket om livet och om människan så att det kommer att ta mig säkert flera veckor att lyckas smälta hela kalaset, så fruktansvärt intressant!

Sedan fick jag även ett telefonnummer som jag ska ringa imorgon, spännande! Haha, nej nu ska jag äta en sen middag eftersom att det drog ut så mycket på tiden, det ända jag har ätit är nämligen en Chailatte, haha. ÅÅh, jag är så lycklig!


Tidigt


Hejsan!
Imorgon är det ju premiär för den årliga julkalendern på tv, jag har en tradition att alltid följa den slaviskt varje år. Föregående år har ju varit riktigt kassa faktiskt, men förra årets var ändå hyfsad och detta års verkar vara jättemysig.

Kommer du att sitta bänkad?
...

åldras helst inte, men ja tack till att växa


Idag blir det franskaprov ftw, döda mig nu. Men på eftermiddagen så ska jag in till stan för att träffa en släkting till mig för en fika på stan och snacka lite business, hehe. Ser verkligen fram emot vårat möte, var länge sedan nu.

Godmorgon

Mycket åt Snickarglädjen


inte för att skryta nu asså, men jag borde nog bli arkitekt.lite grym är jag nog ändå, sov gott.
...


Tuesday


Måste rusa iväg till skolan, morgon på er min vackra.

Måndagsmys


Gud så jag längtat efter en kväll i soffan med inget mer än tid, tid till att få vara en liten stund. Så nu ha jag laddat med pyjamas, filt, te, doftljus, stickning, musik och fysikboken får följa med också, jag insåg nyss att vi har en del läxor som ska in imorgon, kul. Tja...det är väl bara att göra antar jag, trevlig kväll!


...

Just Checking


Längesedan nu, alldeles för länge sedan nu.

...

RSS 2.0