You're kinda fat.

What a revolation,I had no idea.

Semlorna

Det tog sin tid,men herregud vad goda de var! Ett tips från mig,baka dina egna semlor,det smakar mycket bättre när man känner sitt arbete i varje tugga;)

XOXO

Yes!

Degen jäste!Yes,nu ska de snart in i ugnen,men innan dess blir det middag.Verkar bli ngn god sallad och sedan ska hela familjen se på love & other drogs med Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal.Blir nog en riktigt grymfamiljekväll,hur ser er kväll ut?

XOXO

Bakar

Snart är det ju fettisdagen och jag har nu börjat göra årets semlor.Det tar dock så lång tid.Nu håller den på att jäsa och om jag har riktigt otur så dog jästen när jag hällde i mjölk/smör blandningen:( Håll tummarna för mig,dog den,då slänger jag skitet och bakar muffins istället.Då kan semlorna göras någon annan dag.

XOXO

Min dator stöter på mig

Ååh,varje gång jag startar min dator så ger den mig en stöt.Varje gång det händer tänker jag
"Stöter den på mig?"

Men det händer endast om jag nuddar den här knappen. Nuddar jag ngt annat på datorn,så nä,då får jag ingen stöt.ÅÅh,damp.
XOXO

We'll see

Idag har jag inget inplanerat.Jag funderar på att smsa ngn kompis,men jag vet inte.Jag funderar på att åka och shoppa.Jag funderar på att gå ned och umgås med farmor.Jag funderar på att ringa mormor.Jag funderar en massa saker.Som jag alltid säger,vi får se.

Det vore gott med lunch snart.Just saying.
XOXO

He's Terrified

Min pappa måste vara helt skräckslagen då jag sitter här och sjunger för fulla muggar på den här låten.Han måste ju börja undra liksom.

Still counts;)
XOXO

Studiedag

Imorgon har Miss Moi studiedag,vilket betyder att jag kan vara uppe jääääättelänge på en söndag.Inte alla som har den lyxen.Kören idag var riktigt rolig,men nu är det snart dags för solsidan.Är jag den ända som sitter helt bänkad varje söndag framför Tv:n? Tror inte det.Hihi,för att gå egenom ännu fler saker nu på en gång så kan jag säga att jag såg Tangled idag.Den var liksom gullig och söt på ngt sätt,en typisk Disney film,lite rolig var den också..okej,okej jag erkänner,jag gillade den.Men jag har alltid varit svag för Disneyfilmer.

XOXO

Dagen som kommer

Godmorgon! Idag har jag halvdagskör från kl 13-16. Så jag ska nog bröja gå om en timme och ett extra plus är ju att det bjuds på fika.Jag menar,vem kommer inte då liksom? Haha,nä men jag gillar verkligen att gå på kören.Jag har äntligen hittat en aktivitet som passar mig.Har ju letat hela mitt liv efter nåt som passar.Så jag kanske inte har världens underskönaste sångröst,men jag gillar att sjunga,so I don't give a shit;)

Jag har väl ändå världens vackraste kanin.Han är jättelen,mjuk och jävligt kaxig.Just saying,bortskämd också.
XOXO

Yesterday

Hallå där! Igår hade min kompis och jag förberett inför ett överaskningsparty åt vår lilla fjortis som fyllde år i tisdags.Jag har ju hållt på med mitt så kallade "hemliga projekt" och det hemliga projektet var en utav(enligt mig..;)själva festens höjdpunkter.Tadaaa!


En gris-pinata!!! Hur coolt är inte det liksom.Jag gjorde den helt själv utav papé mache,lite färg,godis så klart,fotboll,fryskartong och silkespapper.Det är nog inte många som fattar,men vi döpte honom till Einar och jag kan nu förkunna att Grisen Einar är död och uppäten.Han blev ganska så misshandlad innan sin död,host host. Haha,men vi hade jättekul och jag hoppas verkligen att Amanda uppskattade allt vårat hårda arbete.

Grattis gumman!<33
XOXO

Orka

Ska åka och shoppa lite nu,kör btw på en Al naturell look idag.Haha,känner inte riktigt för smink nu.Men ikväll så,ja då måste jag ju göra ngt lite extra speciellt,det är ju lördag;)
XOXO

Samedi

Godmorgon loverz! Idag så ska jag åka iväg till Skärholmen en snabbis för att köpa en present till en kompis.Sen blir det myyyskväll med kompisarna ikväll! Jag har ju studiedag på måndag,så jag har känslan att jag vill,vill,vill vara uppe hela natten.För då kan jag ju sova hela söndagen och gå upp hyfsat normal tid på måndagen så att allt blir normalt sedan på tisdag.Hihi,aja,nu är det lördag och jag ska leva härifrån nu-idag.

Omg,the ghost of Zach Braff:O Ruuuuuuuuun!
Haha,random.
XOXO

Great.

Den offeciellt sämsta dagen nånsin börjar närma sig.Valentine's day.Please,döda mig nu så jag slipper skämmas ännu ett år.Haha,löjliga jag.Nä,men seriöst,värsta dagen på året för oss ensamma grisar.
XOXO

Det Åskar Inte



Fredag idag,vilket betyder helg!! Yaay,ledig! Detsutom blir det en långhelg eftersom att vi har studiedag på måndag.Så tummen upp för det.Idag när jag kom hem ifrån sklan var det lika tomt som alltid,men brorsan kom hem ca fem minuter efter att jag gått in genom dörren och han hade köpt en bullängd till oss.Så då kalasade vi på det sockerberget och tittade på film.Nu kom pappsen hem ,så nu ska jag nog börja laga mat.


See ya' later alligator;)
XOXO

Fight

Hatar allt just nu

A dark grey t-shirt


Tjoho! Har precis pressat i mig en semla,dumma mamma som köper såna onyttigheter.Haha,fick tillbaka mitt No-prov idag och det gick åtminstånde inte käpprätt åt skogen.Fick ganska mycket över godkänt,så tummen upp för det! Nu ska jag fortsätta klippa och klistra,ska följa med mamma och handla sedan också.Måste köpa godis till mitt hemliga projekt;)

Hihi,happy days I'm going thru' right now,let's see how long it lasts.
XOXO

Från stort till större

Omg,jag är så jäkla imponerad av den här killen.Först 50 cent och nu liksom David Guetta!! Älskar David Guettas musik,han är lugnt en utav mina idoler.

Awesome,och för er som tror att han är 50 år,han är 15;)
XOXO

Secret

Hallå där! Har haft en helt okej dag,men nu så måste jag börja på lite hemliga saker.Gick ned till farmor idag förresten för att äta mellis,resulterade i fika,haha,men gott och trevligt var det^^ Ska börja koka klister nu,vad är det jag håller på med egentligen?;)

Dagens mellanmål hos farmor.Jag kunde bara inte motstå frestelsen att gå ned till henne^^
XOXO

Why?

Jag hatar sättet jag behandlar andra.Sättet jag pratar med andra.Sättet som får andra att må skit.
Hatar.

Actually,I do

Godnatt och sov gott lovers!

Ansiktsmask

Mohahaha,har lockat håret också.Så,jag lär se riktigt snygg ut imorgon.Fast vi ska ju åka pulka och gå på långpromenad med skolan,buhu.Aja,klart att man kan se snygg ut ändå;)
XOXO

Ask ShanE


HahaXD
XOXO

Funny funguS

Haha,betyder rolig svamp på engelska/Latin.

Har precis ätit middag och kommit hem från en eftermiddag med min söta Andrea på stan.Vi hade jättetrevligt,först gick vi och fikade på mitt favvofik och sedan följde vi bara Drottninggatan upp till t-centralen.Jag köpte en ansiktsmask bara,så inget jättespeciellt,men roligt hade jag^^

Haha,julafton.Kolla in Andreas blogg →här
XOXO

MusicaL

Hello! Efter ett 50 minuters långt samtal med mormor så har jag nu letat omkring lite på nätet efter bra musikaler i London.Det verkar som att hon, jag och hennes väninna ska åka dit på påsklovet.Så nu letar jag efter bra musikaler.Jag har hittat massor av bra musikaler jag skulle vilja se.The Lion King,The Phantom of The Opera,Grease,The Mousetrap,Wicked,Mamma Mia,Legally Blonde och Billy Elliot.Skulle vilja se alla,men jag är nog mest sugen på att se Billy Elliot.Läste en massa reccentioner om den,och alla är bara positiva!

Någon som sett en bra musikal i London? Låt mig veta vad som är värt att gå och titta på:)
XOXO

FlyteR

Hallå! Den här dagen har bara försvunnit iväg.Om jag tänker tillbaka,så kan jag inte minnas att jag gjort någonting.Eller jo,jag tömde diskmaskinen och städade lite.Hmm,var tog resten av dagen vägen? Jag liksom bara flyter lite ovan på allt.Det bara rinner iväg,tiden bara rinner iväg.Sad but true.Ska försöka göra något kreativt till middag nu,ses!

Saknar värmen.
XOXO

Thai

Halloj! The Tourist var bra,jag visste hela tiden att han var han(om nån fattar)men det var ett annorlunda tempo till skillnad från andra filmer.Så den var riktigt bra,kan tänka mig att se den igen.Sedan bestämde vi oss för att äta thaimat,vilket smakade sjuuukt gott för övrigt.Mums! Jaja,nu är vi tillbaka igen helt proppmätta i tid för att dricka kaffe,äta paj och prata med gamla människor.No offence,men gamla.Nä,de äldre,nä ännu bättre,de visa;)

Harspår,hittade de i förmiddags.Snacka om tur..;)
XOXO

The Tourist

Tjoho! Kom precis hem ifrån Liljeholmen och jag köpte en topp från Lindex.Visar kanske senare,men om ett tag så ska brorsan och jag åka till Heron för att titta på The Tourist.Filmen börjar först kl 17.50 men mamma och pappa har lovat och sponsra oss med middag där då de ska ha gäster ikväll,och vad skulle vi äta då liksom?Hihi,vi får se vad det blir för ngt^^

Miss Moi idag,fast jag har nu en halsduk på mig,svinkallt överallt ju!♥
XOXO

IIIIIIIIIII

Har precis pressat i mig skitgoda pannkakor och det är avgjort.Jag är världens grymmaste på att göra pannkakor! Inte en ända pannkaka som blev fel och alla lika fina och gyllenbruna.Men nu så funderar jag på att åka in till Liljeholmen och shoppa.Är inte helt säker,men jo.Ska sminka mig lite bara;)

Napoleonbakelse med kaffe hos farmor igår.Hon måste verkligen sluta föda oss med godsaker!;)
XOXO

Låångt

Hallå! Kom precis hem från en uppfriskande promenad på nästan en mil.Jättestolt över denna prestation.Haha,träffade massa trevliga hundägare som vi stannade och pratade med,träffade även grannen som gick med oss sista biten hem.Var jättetrevligt och kallt!Så nu så ska jag göra pannkakor till hela familjen,då jag skrytit om mina skills på att vända pannkakor de senaste dagarna;)

XOXO

promenad

Ska ut med mammsen på en promenad nu.Tänkte åka in till Liljeholmen senare och handla lite,typ lite basplagg och annat småt och gott.Mamma ropar,skriver senare!
XOXO

Brush,brush

Tja,tja!Borstar just nu tänderna och ska snart titta igenom ett sista Scrubs avsnitt för kvällen.Gjorde förresten en sockerkaka för typ en timme sedan,fick en impuls.Dock ville ingen äta av den då vi ätit varsin asfeeeet napoleonbakelse tidigare hos farmor.Damn,jag måste vara snabbare i svängarna om jag ska kunna tävla mot farmor.Hon  är hardcore,elit,the best.;)
XOXO

Gulleplutt

Mums,vad gott det var med med sushi.Men nu måste jag rusa ned till farmor för att äta napoleonbakelser.Hon var jätteorolig att vi aldrig skulle komma och hotade med att slänga de.Haha,hon är så himla söt.

Pusspuss!
XOXO

Att hämta

Ska gå ned och hämta Sushi nu.Var så himla länge sedan jag åt det,ses senare!
XOXO

Into An Empty House


Tjo!
Fredag,yaaaay!! Helg ,ledighet,god mat och allt annat trevligt som man kan göra/känna under sin lediga tid.Jaja,slutsnackat om allt mysigt med helgen.Jag hade NO-prov idag.Allting gick superbt ända fram tills de ca 4 sista mattefrågorna.Det var ingen som sagt att jag behövde räkna ut en massa saker,så självklart failade jag,men vi får se nästa NO-lektion om det blev så farligt som jag trott eller ej.Ikväll blir det massa godis och onyttigheter,mumsmums!♥

Visst är jag duktig som lyckats göra den här tårtan? Gjorde sex st sådana här till min mormors födelsedags fest.Hihi,yummy!
XOXO

Stolt

Har nu pluggat sjukt mycket och jag vill verkligen tacka min bror.Han hjälper mig med allt.Hela vår långa promenad bestod av att diskutera ingenting,alltså vakum.Friktion,tryck,densitet osv. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra? Hela mitt liv är uppbyggd i stort sätt med hjälp av honom.Han pushar mig när jag är ledsen,han hjälper mig med läxor och skolan.Han är den jag umgås med,han är min bästa vän,han är den som jag pratar med om något stör mig.Den jag delar mina tankar med,den som förstår,den som berättar allt om hur lärarna i skolan fungerar,hur andra människor fungerar,hur världen fungerar,han lär mig allt.Vi har roligt tillsammans,som min extra pappa.Då jag inte umgås med kompisar särskilt mycket på fritiden,eller om det är de som inte vill umgås med mig,träffar inte päronen särskilt mycket heller,så är jag med honom.Han frågar mig varje dag hur jag mår,kommer in i mitt rum och bryr sig,den personen jag möter när jag kommer hem.Den som ler mot mig och inte har några brister.Min förebild.Min bror.Den personen jag skulle dö utan.Han är den jag skulle sakna allra mest om han försvann.Du är bäst.

Fast jag ger inte honom något,jag tar honom nästan förgivet.
XOXO

Out for a walk

Ska ut med brorsan på en promenad nu.Har inte hunnit plugga nånting än,men jag ska bättra mig.Jag måste bättra mig!
XOXO

So...lonely

I am.I just hope it doesn't last forever.

Den 25e Januari...

...fyller världens grymmaste Amanda år.
...är det schemabrytande dag i skolan.Blir pulka ftw!
...får massa människor lön.
...tar Spotify Premium slut.Sadface.

In case(of?)you did not know.

XOXO

inget liv

Hej igen! Bloggingen på sistonte har verkligen varit kass.Jag känner att jag inte har ngt att skriva längre.Mitt liv är alldeles för tråkigt,det går ju inte direkt att blogga om ingenting.Jag har massor av intressen jag skulle kunna dela med mig av,men vet inte riktigt hur.Vi får se hur det går,som vanligt^^
XOXO

Sweets

Godnatt mina fina ,söta och underbara människor!Och djur också för den delen:) Måste sova nu om jag ska kunna orka med morgondagen,måste plugga,plugga,plugga,plugga!Inte särskilt kul direkt.Men jag satsar på att det ska gå jättebra på no-provet.Då No är mitt sämsta ämne så ska jag verkligen försöka den här gången.Sweet dreams♥
XOXO

Back-pack


Haha,lite fyndig rubrik.Erkänn,bilden dödarXD
XOXO

Att Knäckera


Hallå! Har just tittat på samuraj filmen som jag och två kompisar gjorde i höstas till so:n.Haha,grym.Aja,det blir massa pluggande ikväll och scouter lite senare.Mamma har stekt köttfärs,så hon föreslog att jag skulle göra tacos ikväll.Då är det ju bara och värma på köttfärsen liksom och skära grönsaker.Nä nu måste jag nog börja med NO:n annars lär jag garanterat faila ganska hårt i övermorgon på provet;)

Snygging:P
XOXO

Alright


Nu blir det läxor och serier.Glee och Scrubs ftw!Kanske hinner med lite sex and the city om jag har tur;)
XOXO

Ja men sörru

Hejsan! Har just smaskat i mig middagen och varit på kör.Min första "lektion".Gick jättebra och alla de andra var jättesnälla mot mig,trots att jag är yngst.Hihi,är jättenöjd och ser verkligen framemot nästa vecka:)

Älskar den här kyrkan.Den är jättevacker och känns ganska modern,trots att den är byggd på 60-talet.Ganska coolt faktiskt.
XOXO

Of to school

Nu ska jag skynda mig iväg till skolan,wish me luck!

Naaaaaaaaww,ser extra söt idag;)
XOXO

Tjenare

klockan är typ sex nu och jag borde verkligen sätta igång med matlagningen.Så,lite snabbt blir det nu,haha. Har haft en ganska så bra dag i skolan och imorn blir det första kör-lektionen.Omg,är helt j*vla skakis.Som grädde på moset så har jag även matte och franska läxa till imorn.Så det blir mycket att plugga innan morgondagen.Har även svenska och hemkunskaps läxa till på onsdag och engelska till torsdag+NO-prov på fredag.Vi får se hur jag klarar av detta:S

Mohahaha,är lite konstig idag.Tittade på en myskofilm med brorsan för typ en halvtimme sedan.Haha,heeelt skum;)
XOXO

Lights will guide me home

Men hallå där på er! Har installerat nästan alla nödvändiga program som jag kan komma på att jag behöver nu.Så nu blir det duschen och förbereda inför imorgon.Oh shit,kom på att vi har engelska läxa till imorgon.Oopsii,godnatt då<3

Sov så gott mina fina!♥
XOXO

Lights will guide me home

Men hallå där på er! Har installerat nästan alla nödvändiga program som jag kan komma på att jag behöver nu.Så nu blir det duschen och förbereda inför imorgon.Oh shit,kom på att vi har engelska läxa till imorgon.Oopsii,godnatt då<3

Sov så gott mina fina!♥
XOXO

Installerar

Sorry guys.Idag har jag inte bloggat överhuvudtaget då min brorsa hjälpt mig med att rulla om datorn och sett till så att jag fått en större hårdisk.Känns jätteskönt att få det här överstökat nu!Sedan resten av denna dag har jag befunnit mig framför datorn och tittat på Punk'd.Haha,får en alltid att garva lite när man behöver det;)
XOXO

Pics

Ikäll ska jag träffa Eve för att typ bara prata och ta en massa bilder.Ska bli jättekul då jag i stort sätt är bortkopplad från omvärlden.Kompisarna börjar nästan fade away nu.It's killing me.

Eve och hennes sötis till häst Loni.Hoppas att det är ok om jag lånar bilden av dig,hope so.
XOXO

Nästan sorgligt

Hallå där! Visste ni att Jag undviker min farmor så mycket som möjligt.Lite sorgligt  faktiskt.Anledningen är ju att hon alltid bjuder på en massa bakelser,glass,choklad osv. och sedan om hon inte har ngt att bjuda på så får hon jättedåligt samvete för att hon inte har ngt att ge mig.Haha,vilka i-landsproblem jag har;)

Seriöst,denna bild dödar.Haha,älskar dig farmor!♥
XOXO

Avril

Ny singel från Avril Lavigne.Älskar henne och hennes stil,så grym!

What the hell-Avril Lavigne
XOXO

Sov gott

ska gå och lägga mig nu.Tidigt för en fredag,men det finns ju ingen film att underhålla sig med,så jag har övertygat hjärnan att jag är trött.Gääääsp,sov gott:)

XOXO

Dör långsamt inuti

When I come out of this hole I can be who ever I wanna be.But intill then,I have to fit in to survive.
That's life.

Svag och liten dör,stor och stark överlever.Annorlunda dör långsamt.
That's life.

Whaaat??

Mamma: Mmm,brownien var jättegod,det har du gjort bra.
Jag: Tack,kan bero på att det är 200 g smör och 3 dl socker i.
Mamma:What?! Tvi,tvi,usch vad onyttigt!

Precis samma ord uppstår mellan mamma och mig när jag bakar något.Haha,liksom,vaaaa!?!?! Du måste skämta,usch vad äckligt.^^
XOXO

Whaaat??

Mamma: Mmm,brownien var jättegod,det har du gjort bra.
Jag: Tack,kan bero på att det är 200 g smör och 3 dl socker i.
Mamma:What?! Tvi,tvi,usch vad onyttigt!

Precis samma ord uppstår mellan mamma och mig när jag bakar något.Haha,liksom,vaaaa!?!?! Du måste skämta,usch vad äckligt.^^
XOXO

Bakar brownies

Jaha,då blir det bak ikväll då också.Hihi,tog precis ut formen ur ugnen och denna gång blev det brownies.Från scratch,slå det du! De ska svalna nu och sedan får vi se om det blir någon garnering.En ganska tråkig fredgakväll,denna.Det finns ingen film att titta på.Brorsan plockade sönder hela datorn för att sätta in en ny hårdisk och han har nu plockat tillbaka allting så att den ser precis likadan ut som innan.Men nu till filmproblemet,han ska ju kopiera alla filmer dokument osv. nu och det tar ett tag.Det är bara 8 timmar kvar nu,om man nu ser det positivt.Det blir ingen film ikväll,men nu kan jag ju sitta och spela in mina "prata med mig själv stunder"med den nya kameran.Haha,jag skrattar alltid åt mina egna skämt;)
XOXO

Utan er vore jag död

Så jävla glad jag är över att ha min familj.Älskar er!♥


Alltid uppdaterad

Hallå! Idag kom paketet med vår sprillans nya filmkamera,som vi redan testat,eller snarare lekt med.Zooma in och zooma ut,alla möjliga funktioner har prövats och pappa är som en liten 5-åring over again.Sjukt bra och verkligen värt summan,den kostade ju lite,men vill man ha bra grejor så får lägga till lite extra.

Vi köpte till en massa tillbehör också,eller snarare pappa.Så det gick ju på ngt upp mot 10...;)
XOXO

Tortilla

Nu blir det tacos till middag,var sjukt länge sedan.Har stått och skurit grönsaker ett tag nu och något som bara smakar helt underbart är vitlöksbröd.Inte i tacos,men bara vitlöksbröd.Så hiiiiimla gott!Mums,så nu inväntar vi bara brodern och modern för att joina våran festliga måltid;)



Yummy<3

XOXO

Not again

I've already been trough this before,and it happens again.I'm supose to learn from my mistakes.Two days of attention and then hate for the rest of all time.Just a smile,just one look,evryday,and I would be happy.The circle goes around still,and now I'm on my second lap.

Hallå där! Hela förmiddagen var helt okej i skolan idag,sedan efter lunch någon gång så kom den outhärdliga kylan och med den det ledsna humöret.Livet är inte helt på topp,men det går sakta uppåt.Ser ut att bli en helg med mig själv och mina filmer,igen.Kom hem med helt svinkalla och likbleka fingrar nyss.De har dock tinat nu,en liten update som ni kanske inte visste.Jag har dålig blodcirkulation efter den här vintern och jag kommer hem nästan varje dag med min vita fingrar och om detta händer ännu oftare,kanske jag blir skadad för livet.Det gör ju allt bara ännu bättre.

Happyface↑
XOXO

Sämsta dagen på länge

Ska strax hoppa in i duschen,men tänkte göra en liten update först.Allt har gått fel idag,inget har varit särskilt roligt.Jag fick allt jag ville ha,men inte vad jag behövde.Nä,knappt vad jag ville ha,nästan inget av vad jag ville ha.Ska sova sen,så jag säger godnatt nu.Sleep tight♥

XOXO

"When you're to in love to let it go"

"tears stream down on your face"
Tears stream down on my face.

Fix me

Nytt

Kom precis hem från Skärholmen där jag köpt två st sötisar till garderoben.

Ett par söta ballerina skor från H&M.Älskar de,så söta!

En till söt sak,en ny Bh från Twilfit.Som ni kanske förstår så gillar jag söta saker.Ska börja laga middag om en liten stund,men mår fortfarande inte särskilt bra efter dagens tankar,lite sliten.Bye,I'll see u later.
XOXO

.

Dålig dag.Låter låten tala för sig själv.

Blev av

Jag gick på scouterna iaf.Skulle få dåligt samvete annars^^ Så när jag kom hem så började jag genast baka,har velat göra det i en vecka nu typ,men det har aldrig blivit av.Men nu blev det andra bullar,eller snarare andra kladdkakor,då jag snart ska hugga in på en alldeles nybakad kladdkaka.Blir lite utav kvällsmat,kvällsfika,tröstätande,kalla det vad du vill^^

XOXO

ChiCago

Hola!Mångkulturell nr 1!;)
Det blev aldrig ngn shoppingtur idag med mamma,då hon kom hem nu.Så jag spenderade eftermiddagen med glass,brorsan och filmen Chicago med dts ljud.Lovely!Sedan blev det dag för att göra middag,så brorsan och jag hjälptes åt och det blev riktigt gott.Någon form av pastasallad med rostade grönsaker,mozzarella och fetaost.Det smakade jättegott,gjort från scratch,förutom pastan då och vi har inte direkt odalt grönsakerna eller en kossa i trädgården.Men det var iaf färska grönsaker,ekologiskt,gud vad jag känner mig duktigt,hihi:)

Ikväll vet jag inte om det är scouter eller inte.Men det är nog lite sent påtänkt nu att gå.Men jag har lite dåligt samvete,jag har inte varit där på jättelänge.Men klockan är ju snart 19.00,så det är nog lite för sent påtänkt som sagt.Det blir nog en film igen.Meet the parents eller meet the fockers.Ses senare.
XOXO

I mitten av visdom


När mamma komme rhem så hoppas jag på att vi kan ta en snabbis till Liljeholmen eller Skärholmen så att jag kan köpa lite nödvändiga saker.Har tjatat i några dagar nu,men hennes jobb tar upp i stort sätt all tid.Sedan som pricken över i så har hon en riktigt hemsk förkylning också.We'll see,men nu ska jag nog gå in till brorsan och vara en jobbig lillasyster,eller så går jag ned till farmor och fikar.We'll see,as usual;)

Minibulle,yum yum;)
XOXO

En Ny Start

Hallå där!Har haft en ganska så slapp dag.Årets första träslöjds lektion avklarad,hemkunskap,svenska och livskunskap likaså. Vi har fått en ny svenska lärare nu,vilket jag är glad över.Jag känner verkligen att efter höstterminens så kallade "lärande",så har min svenska verkligen blivit jättedålig.Berättade det för brorsan igår när vi gjorde mat.

Jag: Jag känner verkligen att min svenska bara blir dåligare och dåligare.
Bror:Du menar väl sämre och sämre?

XOXO

LaDiDa


Omg,jag är helt kär i den här appen! Underbar,tips;)
XOXO

Citat

"Vi flög med båten över"

XOXO

And...action!

Kom precis hem ifrån Media Markt.Jag var där med pappa och brodern för att kolla på filmkameror.Vi var endast där för att kolla på den modellen som vi tänker beställa hem fråån Dustin senare.Blir mycket mycket billigare då vi har en student i familjen och Dustin är helt enkelt bara awesome. Men nu så tror jag att jag ska ta och baka ngt trevligt till mina kära familjemedlemmar^^

Tänder ett ljus för dig.
XOXO

Är i målbrottet

Hallå där! Kom precis hem ifrån kyrkan där jag sjungit inför en människa som håller i en ungdomskör.Hon skulle placera mig i en lämplig kör,då vi anmält mig till att gå i kör(vi=familjen).Det ska bli jättekul,är dock yngst i min kör och en riktig amatör i jämnförelse till de andra som gått där i flera år.Men man måste ju börja någon gång,eller hur?
Men en liten rolig sak är att hon sa att jag är i målbrottet.Jaha.Men det är väl trevligt.Haha,alla går igenom målbrottet i min ålder,både killar och tjejer,det är bara det att tjejers röst hörs det inte så myckket skillnad på under perioden.Men ibland om man sjunger så kan man helt plötsligt få slut på luft och måste andas.Herregud vad glad jag blev över att få reda på varför detta händer.

Jag har alltid gillat kyrkor,det känns så himla trevligt på ngt sätt,mysigt.Men innan jag läste Sune så var jag sjukt rädd för kyrkor.Haha,kyrkan är ju "Glädjens hus" så där kan man få skratta och låta hur mycket man vill,haha^^
XOXO

Reklam

Tjoho! Pappa brorsan och jag har suttit i en högljud diskusion och bara släppt våra ideér fria.Haha,vi har ett företag där vi säljer vissa produkter och vi har börjat fundera över en reklamfilm.Alla verkar verkligen helt galna inför den här idén och personligen måste jag berömma mina familjemedlemmar för att vara så kreativa.Roligast enligt mig är ju att få diskutera vilket budskap man vill ge.Vad som får människor att reagera som de gör och vad som gör en människa intresserad.Jag har alltid älskat att iakta människors beteenden så att jag kan jämnföra med mig själv och få reda på vad de känner.Har gjort det hela mitt liv,det är så man kan bygga karaktärer.Men roligast är ju när man kan vara en riktig Mind-reader,jag vet hur de känner och tänker.Läskigt,men sant.

XOXO

Impuls

Pappa ooch jag ska åka till Lidl och köpa glass.För att bjuda farmor,ingen annan anledning.
XOXO

På fylla

Alltså om jag någonsin blir full,är det nog så här jag kommer att bete mig.Jag är så sjukt trött så att jag beter mig helt hög,helt hög.Jag går in i saker,skrattar som en galen doktor och leker att jag är ett flygplan.Jag gör parodi på double rainbow killen,skäller på mamma för att jag inte får äta paj till middag och skriver ett blogginlägg till bloggen,jag kokar broccoli,gör bakpotatis i mikron,ramlar i trappan och jag har precis blivit botad av den magiska drycken som innehåller den magiska ingridiensen.Koffein.tack gud för kaffet!^^ XOXO

Love

It hits you like a shooting star,doesn't madder if you want to,it happens.
XOXO

Trött

Det känns att det var ett tag sedan man var i skolan.Phu.Är ganska trött nu,men jag har ju ätit ett något stärkande mellanmål nu,så vi får se om det hjälper.Nu blir det musik ftw!

Sommar:)
XOXO

Frukost och skola

Jag ska alldeles strax gå och äta frukost,mums! Tänkte bara berätta att jag är mellanblond och att ag har precis samma hårfärg som min naturliga.Är jättenöjd,jag ville ha det liiite mörkare när jag färgade,trodde faktiskt att det skulle bli jätteblont,haha!Men jag är nöjd,brorsan också tydligen,eftersom att det ser naturligare ut och det ser ut som "jag".

see ya' after school;)
XOXO

Titta vad jag fann

Jag rotade lite bland kuddarna i myshörnan och jag hittade den här teckningen som jag jorde för ca 1½ år sedan.

Kan ni se vem det är? Då bar hon inte lösögonfransar som hon gör nu,skulle jag gjort den nu,Skulle jag nog göra en mer separat lugg och mer ögonfransar,tjockare ögonbryn,inte så mycket volym i håret och med lockar istället för det plattade.Jag gillar nog bättre den "gamla" Foki tror jag.Hon är fortfarande lika söt och inspererande,men hon har förändrats på ngt sätt.Vet inte riktigt vad det är.
XOXO

Katy Perry


Detta ska då föreställa Katy Perry i California Gurls videon. Är det likt? Haha,synd bara att foton aldrig kan ge rättvisa till verkligheten.Har alltid gillat Katy Perry,älskar hennes stil.Inspererat av Japan,50-talet och bara allmänt freaky saker.Precis som jag,fast vgar nog inte visa det,men nu vet ni!:)
XOXO

Brunett

omg,är brunett igen! haha,nä.Jag minns att jag var helt förkrossad första gången jag använde den här färgen,vill ju vara blond.Men dagen efter så ljusnade håret och jag blev nästan lite besviken eftersom att jag vant mig vid den brunare färgen.

Osminkad,men jag bjuder på det.Är ju stolt över mig själv och hur jag ser ut!:)
XOXO

Färgar håret

In process.Vi får allt se hur det blir om en liten stund:)
XOXO

Always meaner


Haha,älskar alla Key of awesome.Funderar nästan på att ladda ned den där appen.LaDiDa,kollade på appstore och den verkar faktiskt funka.Kostar 22 spänn,sadface,är snål.;)
XOXO

The last day of freedom

Idag är det den sista dagen av frihet innan skolan börjar igen.Men helt ärligt så är det ganska skönt att komma tillbaka till sina gamla vanor.Men mest så är det ju vännerna jag saknar allra mest.Jag ska färga håret idag och kanske träffa ngn awesome kompis.Fyi,ska äta ost-och-skinkpaj till lunch också.Haha^^


Emolåten by the Wowcalls
Världens absolut bästa låt,snälla lyssna,jag garvar på mig varje gång.
XOXO

oopsi

Tanken är att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll för att kunna gå upp tidigt imorgonbitti så att jag ska kunna gå upp i tid på måndag när skolan börjar.Wow,det blev en lång mening.But who gives a shit,det är lördag och jag får helt enkelt bara tvinga mig upp imorgon.
XOXO

seeeeegt

Jag har haft jättesvårt att skriva inlägg och att logga in på blogg.se. Jättekonstigt verkligen.Så jag gav upp et tag,men nu lyckades jag äntligen.Jag var och handlade med mamma i eftermiddags.Köpte massa mat och allt vanligt,men jag köpte också hårfärg som jag skrev i förra inlägget att jag skullle göra.Samma färg som förut,som sagt,jag gillar blont hår,blir gladare+att det finns en anledning till folk för att kalla mig dum i huvudet.Haha,är helt trög i skallen,så det känns liksom som att man kommer undan med det mycket enklare;)

suddigt,as usual^^
XOXO

Bonjour!

God morgon på er! eller kanske snarare god förmiddag.Idag blir det stor inhandel av mat tillsammans med mamma.Vi ska åka alldeles strax och jag har nämligen tänkt att färga håret igen.Det blir nog samma färg som förut.Utväxten är ju enorm.Haha,jag gillar blont,man blir liksom gladare:)

Så här såg jag ut innan jag färgade och började sminka mig.Noppade ögonbrynen  gjorde jag inte heller.Jag vet inte vad det är,men jag älskar den här bilden.Den är så,oskyldig.Söt.
XOXO

Do the chest pump


Jag har precis anlänt till mitt kungliga rum och till min vintage dator.Åh,ers majestät.Haha,nä,kom precis tillbaka från en kväll med tjejerna.Vi såg på Let's Dance och filmen Prinsessa.Prinsessa var jättebra,förutom att man inte fick se hur själva dokumentären blev på slutet.För er som inte sett den,se den bara så fattar ni.Tips bara^^

Nu ska resten av kvällen tillbringas framför Youtube.Det blir Barely Political för hela slanten ikväll,så jag säger väl godnatt här:)
Btw,visst var Andreas Weise bra på dansa.Sjukt för att vara första programmet.
XOXO

Dagens köp

Jahapp.Det blev inte mycket köpt idag,men god fika med familjen blev det iaf.Jag ska nu erkänna något väldigt pinsamt.Idag var första gången jag var inne på Pub,och jag ska kalla mig stockholmare.Haha,såg mass fina grejor,men snål som jag är,så köpte jag ingenting.Men på väg hem så hade brorsan huvudvärk,så vi gick in på ett apotek och köpte bamyl åt honom.Där fann jag dagens inköp.Vilket är en ny tandkräm!

haha,det är nästan sorgligt att en shoppingtur längs Drottningatan slutar med en påse från Apoteket innehållande en tandkräm.Men nu till fikat jag åt idag.Onyttig som jag är så beställde jag en varm choklad och prinsesstårta.Altså en bit,inte en hel tårta.

Yummy yum yum! Självklart befann jag mig ppå mitt favoritcafé som jag inte vet vad det heter.Haha,sorgligt. Har precis ätit Tortilla-pizza till middag och jag ska om ca en kvart dra hem till Eve för att ha filmkväll med tjejerna.En bra dag helt enkelt;)
XOXO

Hallå där!

Nu är jag tillbaka från en dag i stan. Måste nu,nu,nu börja med att laga middagen så detta blir ett kort inlägg.Återkommer om ett litet tag.
XOXO

Jaha

Hejsan! Det verkar som att brorsan ska med på vår "shopping-fika" också.Det blir helt enkelt hela familjen,hihi^^ Måste dra nu,lunchen väntar.Vilket idag är soppa och mackor,ses;)

Haha,i en liten souvenir butik i gamla stan.Tänk att folk faktiskt köper med sig såna här.Haha" look what I bought in Sweden,awesome is'n it?";)
XOXO

Blogg.se

Blogg.se dampade igår.Det är min anledning till att jag inte skrev något inlägg på kvällen. Det var bara allmänt segt och det bara gick inte.Så jag gick och la mig istället faktiskt.Kl 22 faktiskt..somnade 00,but whatever.Haha, gick upp nio idag*stolt*.

Men idag ska jag iväg in till stan med både mamma och pappa,mappa, för att shoppa och fika.Hoppas jag hittar några snygga jeans idag.Håller tummarna;)

Förra gången jag var och fikade."En skål choklad till lilla fröken" Haha^^
XOXO

Doomsday

Ojojojojojoj. Hur ska detta sluta? Genom några år nu har familjen pushat mig för att jag ska börja på kör,så att de slipper höra det hela tiden,asså min röst.Så ngn gång i december förra året så sa jag ja och nu har mamma sett till så att jag ska gå och typ "provsjunga" i kyrkan.Åååh,jag är ju som ett litet blygt troll,som ett darrande asplöv,jag har aldrig sjungit inför ngn bara så där face to face. Vi får allt se hur detta slutar,domen är redan lagd.Jag måste våga sjunga:S

Men jag är glad ändå,som vanligt^^
XOXO

Snow,fluffy snow

Hallå där! Har ni sett hur snön bara öser ned? Helt galet.Jag var ju alldeles nyss sälv ute i snön och jag kan konstatera att det är 89% chans att det redan snöar.Haha,men kallt är det inte.Fårvanandevis,bara nollgradigt.

Minns ni maj,då det såg ut så här i alla äppelträd.Ååh,lite skillnad från nu.

Trevligt.

XOXO

Voff


Det blir nog ingen shoppingrunda idag,sadface.Men se det positivt,jag slipper betala en massa pengar.Haha,nej men nu ska jag nog gå ut på en uppfriskande promenad med musiken srömmande in i mina öron.

Ut i snöyran bara,ut i världen!
XOXO

New day

Hej på er! Jag börjar verkligen vilja sova otroligt mycket nu mera.Jag gick och la mig runt 12 och jag ville så hemskt gärna gå upp vid 9,men självklart så orkade jag ju inte det. Så jag satte ett nytt alarm för en halvtimme senare,men jag ville verkligen inte gå upp! Jag förstår inte,jag lyckades iaf ta mig upp till fem i 10.Jag får väl helt enkelt gå och lägga mig tidigare om jag ska kunna gå i skolan på måndag.

Idag blir det nog faktiskt en shoppingrunda med pappa om jag har tur eller en fika med honom och brorsan iaf.Det är ju en röd dag idag så han har ledigt,liksom de flesta arbetande människor.Jag återkommer med tydligare rapporter;)
XOXO

Understand

Om jag kämpar så hårt som möjligt för mitt självförtroende,så finns där alltid någon som lägger en svidande kommentar och personen i fråga,verkar aldrig förstå hur ord kan sprätta upp ett litet sår till en stor infektion.Please,just let me be so I can come back the next day with a smile on my face instead of go to sleep with tears on my cheeks and look depressed the day after, so that evryone will get so enoyed about my whining and throw even more sarcastic comments on me. I might whine all the time,but believe me,it all comes from something.

Sleep tight♥

Special for who I am

"One girl doesn't have it all,but that it just what makes her human"


XOXO

Burn

Idag var det tänkt att jag skulle ha filmkväll med tjejorna,men idag var det väldigt mycket med att vi ska fira trettondagsafton och titta på massa filmer och program nu ikväll med familjen.Så vi har flyttat den filmkvällen,men det blir nog roligt ändå.Ikväll så ska vi titta på Gröna Hissen som går på ettan(tror jag)kl 20.00.Det är en teateruppsättning från i somras som gick på Fredriksdahlsteatern med Eva Rydberg i huvudrollen.Vi ser ju varje år på plats,så vi såg den i somras och jag måste säga att den var riktigt mysig och rolig.Jag är ju helt knäsvag för komedier och buskisar.Jag skulle gärna vilja se Philip och Fredriks Årsresumeé,men de går ju samtidigt.Hoppas det finns tillgängligt på play sen,ngn som vet?:)

Det finns ju lite av julen kvar ändå;)
XOXO

I'm not a superman


Hej på er mina vackra! Nu har jag spenderat 2 timmar till att  kolla egenom min brorsas första 3 år.Haha,vi försöker konvertera alla vhs filmer till datorn,så att vi kan slänga de sen.Men nu måste jag ned och umgås med min fina och otroligt sociala farmor^^

Julafton,ses senare;)
XOXO

Simply Love

The meaning of life is just,simply love.Just love.The power that have driven people mad through all times.Love is something that all around this spinning globe just has caused problems,driven people mad,sick and killed.But,if you've ever been in love,then U know,it's all worth it. Wathever people say about your choise of love,U know that,that will never make any differens of what you feel.You could give up evrything for this special someone out there.All the tears you think you are spilling for no reason,isn't for no reason. The tears are the sign of caring.Madness, joy,sadness and most inportantly in this case-love.

All the words I've written down,here,for you.Is the meaning of life.Problems and terrible missunderstandings that all is caused,from the beginning,love.

Det är fortfarande lika vackert.
XOXO

Gouda

Inte bra.Inte bra.Ni sjunker med en person varje dag.Men jag bryr mig inte särskilt mycket just nu.Jag är bara glad om jag får dela med mig av varenda tanke till världen.Oh god that's cheesy. Men nu när vi ändå håller på at smälta osten så varför inte dra på med ett citat.Haha,nä.Kommer inte på något just nu.Eller jo.
"Carpe Diem"
Älskar det.Latin och betyder fånga dagen,vilket jag borde göra mycket oftare.

Som kärlek

Har ni någonsin vaknat upp och känt doften av sol? Igår var en sådan dag.Det luktade sol i hela huset.Det är obeskrivligt,men på något finurligt sätt så lyser solen på huset och det luktar sol.En helt fantastisk känsla.

XOXO

Ut

Granen befinner sig nu utomhus tillsammans med snön.Så nu är han utkastad,men ingen sura miner bara för det! Ljustakarna är ju kvar än så länge.Jag gillar julen,det har jag alltid gjort.Men nu vill jag gärna ha lite vårkärlek.Det är ju tiden då man blir helt slut av allt nytt och grönskande.Men det är en fin årstid,längtar♥

Suddigt..men jag säger farväl ändå.Good Bye my lovely fellow!
XOXO

On top

Hallå! Jag har precis avslutat min sriptease av granen och nu ska den ut.Så under tiden jag fortätter med granen så blir Top Model för ftw.Haha,see ya' later!;)
XOXO

Guys,listen up!


XOXO

Det där med nyårslöfte

Ja,nyårslöften.Lika frustrerande varje gång man inte lyckas.Fast det här året har varit riktigt plågsamt när det kommer till just nyårslöfte.Jag har tänkt minst en sekund på det varje dag hela 2010.Och vad är nu jag pratar om här,jo,jag tänker inte berätta.Haha,spoiler alert.Nä,men jag kan ju säga att jag har samma nyårslöfte i år eftersom att jag inte lyckades förra året,men min dag kommer.Hoppas jag:S

Keep on guessing
XOXO

Nooooo

Sadface.Huge sadface.No,enormous sadface. Jag missade Victoria Secret fashionshowen.Jag är har läst omkring på massa bloggar som skulle se den men ingen som skrev någon riktig recension.Aja,det kommer väl en ny typ nästa år.Men en sak jag vet är ju att tiden går fort när man har roligt;)

XOXO

Ni sjunker

Statistiken har sjunkit jättemycket sedan jag började uppdatera bloggen midre.Så jag tänkte bara berätta för alla att jag är back on track and I won't let you down this time!Promise,kinda.Haha,nä men du blir det andra bullar och för alla er som vill veta så åt jag kakor hela dagen och cola+Jansson till middag.Asså inte grannen,gratängen.Hahah....woopsi.Men jag tror nog att jag ska ta och kolla egenom en till film från arkivet nu.

Mohaha,ser ni almanackan i bakgrunden.Helt nerklottrad.Thanks Amanda,I really appreciate it!;)
XOXO

Fika

Buu! Did I scare u? Don't think so..sadface.

Jag har precis avslutat en eftermiddagsfika med pappa och brodern. Det var riktigt trevligt och vi har gjort en liten pakt om att vi inte ska berätta för mamma att vi slängde leverpastejen som möglat. Haha,hon dödar oss om hon får reda på att vi slängt mat^^Det spelar ingen roll om den har möglat,torkat eller ändrat färg,det går säkert att äta.Haha,hon är allt härlig,men et är väl så man sparar pengar antar jag.

Ingen shopping idag förresten eftersom att mammsen jobbar hela dagen idag.Sadface.Så jag tror att jag ska spela spel,titta på film eller plåga farmor med min existens nere hos henne eftersom att hon inte handlat några nya godsaker än.
XOXO

WTF?


Jag öppnade kylskåpsdörren och får se detta.Mamma har köpt en ny julskinka.Oh no.
XOXO

1337

Hallå där! Idag har jag sovit i precis 12 timmar.Snacka om sömnoman,finns det ens? haha,så jag åt spaghetti med korvgryta till frukost,yum yum!På tal om yum yum,jag kom på att när jag stod och dukade för någon timme sedan så kom sa jag yum yum och kom ju raskt på jum jum i Astrid Lindgrens berättelse som jag inte minns vad den heter.Måste verkligen få reda på det,någon som minns? Anyways,idag blir nog en ganska så slapp dag förutom att jag ska försöka övertyga mamma om att vi ska åka in stan för att shoppa.Vi får se om det slutar med huvudvärk eller sömn;)

Vi kör på fläta idag^^
XOXO

Glömma

Ooopsi! Glömde bort att berätta men imorn så fyller min sötis Eve år,kolla in hennes blogg,hon skulle säkert bli jätteglad.Btw,det är bara en vecka kvar av lovet,se till att utnyttja det!;)
XOXO

SALT

Så.Jag har precis tittat färdigt på en otroligt bra film med Angelina Jolie i huvudrollen.Salt.Asså,helt amazing film som verkligen var bra rakt egenom.Längtar redan till tvåan,det är ganska självklart att det kommer en till med tanke på slutet på detta masterpiece;)

Det är till att gå och lägga sig tidigt ikväll,sleep tight you sexy monkey!;)
XOXO

You are not alone

Det tog inte så lång tid som jag trott,men jäklar vad kallt det är! Igår var det endast 6- och idag så har det stigit till 10-. Ojoj,hur ska mina stackars fingrar klara av detta i två månader till?Vi får allt se.

Den här dagen har i stort sätt bestått av att min pappa beordrade mig att städa ur tunnan några gånger och att jag senare under dagen,nu,gjorde det med hjälp av brodern.I förmiddags stack jag iväg till ICA för att köpa proviva till farmor då hon glömt bort at köpa det imorse.Så jag stannade där en liten stund och blev erbjuden både Marabou och Paradis samtidigt som hon jämrade och ursäktade sig själv för att hon inte hade något att bjuda på.Haha,du är allt gullig du farmor^^

Oops,suddigt.Random bild förresten..haha;)
XOXO

Arbete

Jag har egentligen inte tid att skriva det här inlägget,men vad gör jag inte för mina läsare.Jag måste ut och städa undan från igår och dammsuga tunnan ute i iskylan alldelse strax.Jag skriver igen när jag är klar,promise:)

XOXO

Grattis

Grattis Inger på födelsedagen! Hälsa din knöl från mig.

XOXO

.

Jag har allt.Varför skulle det ta så lång tid att förstå det.

Japp

Jag har faktiskt haft en ganska så härlig kväll.Trots dagens kriser så blev det ändå ganska så bra till slut.Tunnbad,dunka dunka musik och American Pie+grymma vänner! Kan det bli bättre liksom,blev dock ett ganska så kort besök i tunnan denna gång.Men ändå,jag ska nog ta och krypa till kojs nu.Måste försöka vända tillbaka dygnet:)

Ses;)
XOXO

We have a problem

KRIIIS!!
Jag ställde klockan på 09.00 imorse,men den ringde aldrig.Sedan tog jag aldrig in vedträna så att de kan torka igårkväll,det har legat ute i snön.Tändvätskan lyckades brorsans kompisar spilla ut i snön igår,hela flaskan!Shit,jag vet inte vad jag ska ta mig till.Jag måste börja elda nu,men det går ju inte.För jag har ingen ved och ingen tändvätska.Sedan som grädde på moset så fastnade dragkedjan på munktröjan så jag inte fick upp den förens när det passerat 20 min.Åååå,vad ska jag göra? Det blir ingen mer blogging idag.Jag måste ju städa också,herregud hur ska jag hinna?

XOXO

Tomorrow

God kväll! Imorgon blir det tunnbad för fulla rullar,eller idag blir det nog^^Haha,jaja,så hela dagen lär nog bestå av städning,eldning och ännu mer städning.Jag har dock inte bestämt ännu om jag ska bjuda på middag eller inte.Vi får väl se,samma sak är det med baddräkt och bikini,vad ska jag välja? Ja, livet består ju av många svåra frågor,som någon sa någon gång.

Hihi,var på ditt bästa humör så ofta som möjligt,sa jag idag.
XOXO

en dag

har gått:)

New

Hallå där! Idag så har min kära broder installerat,believe it or not,7.1 ljud! Snap.Han fick en fatass förstärkare i julklapp och sedan köpte han nya högtalare till det.Så nu har han bytt ut fem st gamla högtalare mot 5 st nya.Eftersom att han vill ha bästa bioljudet nånsin så satte han dit två av de gamla högtalarna längst bak i rummet,bara för att få ännu grymmare ljud.Så jag tror nog at jag spenderade någon timme till att stå och dansa i vardagsrummet samtidigt som jag hörde basens höga ljud.Asså gud vilket ljud! Värsta adrenalinruschen man får av det.Så alla ni som har hört brorsans högtalarsystem till datorn och tycket det var bra ljud.Den basen kan gå och slänga sig i väggen,vi har en ny,dubbelt så stor bas till vardagsrummet!

XOXO

Nr 1

"On the first page of a story, the future seems so bright"

XOXO

Bad update

Jag ber om ursäkt,tusen gånger om.Uppdateringen på bloggen har varit i stort sätt död idag. Så nu får ni höra ett antL ursäkter,jag tor nog att jag ska ta och göra en kategori för ursäkter,haha;) 1. Jag vaknade 12.31 2. Jag åt en lång frukost/lunch 3. Jag tittade på TV 4. Jag smsade 5. Jag känner att mina ursäkter suger 6. Jag sitter inte vid datorn lika mycket som jag gjorde förut efter som att jag använder mobilen istället. Well,there you go.Mina fullständigt superfantastiskt dåliga ursäkter. Visst värmer det att veta att jag helt enkelt glömt bort bloggen idag?;) Vi ses senare;) XOXO

Natti natti

Sooooovaaaaaaa! XOXO. ZZZzzzzzz....

1 Jan 2011

Oj.Jag kan fortfarande inte förstå att det gått ännu ett år.Tiden går så fort.Men nu ska jag se på det här med min största och absolut mest positiva sida och säga att:Äntligen!Äntligen lite nya chanser och nya löften.Äntligen tid till att lära sig,växa och hitta nya vänner.Ser framemot nya vänner mest.Älskar att skaffa sig nya bekanskaper,men i år så tänkte jag att de inte bara ska vara massa 50+ utan kanske att det flesta ska vara i min egen ålder.Det är ju det jag har gjort den här kvällen.Suttit och diskuterat och pratat i flera timmar med alla Mappas vänner.Minst 50 år är de,men nog blev det raketer och fyverkerier!Värsta lådorna som de tände eld på och vips,så sprakade där iväg massor av fyverkerier.Som ni kanske förstår av det ni läst hitills,så är jag fortfarande kvar i mitt"prata vuxet och moget"-språk.Ni får helt enkelt bara lida med det.

Happy New Year!
XOXO

RSS 2.0