I'm the best damn thing


Har inget vettigt att skriva faktiskt. Är väldigt uttråkad just nu.Det är klart,jag skulle ju kunna läsa ut den där boken som vi måste läsa i svenskan.Den gör mig bara ledsen.Att läsa ord efter ord är bara nedtryckande. Att få läsa om "En Komikers Uppväxt" är bara hemsk. Jonas Gardell. Nä,tyvärr,jag mår bara dåligt av att få läsa mig igenom din barndom.Ännu värre är att vår svenskalärare hävdar att den är en ungdomsroman. Haha,visst,varför inte.

Nä,nu ska detta hemska humör suddas bort for good.Jag ska garva,garva,garva,garva,garva.Komedi och ironi,here I come!

XOXO

Jag

Vi slutade kl 15.00 idag.Segt och sent.Phuuu...

Imorgon är det 1:a december,vilket innebär julkalendrar! Öppna första luckan och sitta där i decembermörkret och bara iakta TVskärmens ljus.Längtar! Hihi,jag är sjukt barnslig. Eller inte. Det är nostalgi.Japp,nostalgi.

Själviska och egot jag.Jag.Fett många ggr per dag man använder ordet jag.Ego jag som bara tänker på mig själv.

XOXO

Jag

Vi slutade kl 15.00 idag.Segt och sent.Phuuu...

Imorgon är det 1:a december,vilket innebär julkalendrar! Öppna första luckan och sitta där i decembermörkret och bara iakta TVskärmens ljus.Längtar! Hihi,jag är sjukt barnslig. Eller inte. Det är nostalgi.Japp,nostalgi.

Själviska och egot jag.Jag.Fett många ggr per dag man använder ordet jag.Ego jag som bara tänker på mig själv.

XOXO

Lilleputtland

Tjaa,tja!Har precis ätit middag med mammsen och brorsan.Pappa är iväg på nåt jobb någonstans.Så när brorsan är färdig med matten så ska vi alla ut på en uppfriskande promenad i kylan.Känner mig som mormor,så som jag levererade den meningen.Haha,ska gå och vika tvätten,så vi ses kanske senare ikväll.

I somras<3

XOXO

Förlåt för allt ont

Jag hatar när människor tror felaktiga saker om mig.Ska man ta det som skämt eller som att de är tillräckligt rubbade att tro det?Ingen aning.Jag hatar sättet som jag behandlar människor. Vissa tillfällen misslyckas bara totalt med replikerna och meningarna som spys upp ur munnen. Grupptryck.Fan jävla grupptryck.Men jag har lärt mig att det spelar ingen roll hur fånigt det än låter när man säger förlåt,personen tycker att det var ett asjobbigt samtal,men blir så sjukt glad att få veta att någon faktiskt bryr sig om hur jag känner. Det har inte varit några stora sitvationer i mitt liv, än. Håll dig bara på banan så klarar du dig undan allt skit i diket.Säg förlåt,och inget smicker kan någonsin bli för grovt.

From the heart of a beliving person.

Dude?


Kom hem från skolan nyss och åt en banan till mellis.Information ni alla bör veta liksom.Skolan segade sig som vanligt fram och måndagar är inte direkt mysigaste skoldagen.Haha,jag måste öva på franska-läxan och SO-läxan ikväll.Men orken ligger i botten asså. Vill hellre umgås med nån kompis just nu eller kanske lite smått desperat titta på en film? Valet ligger i mina händer...;)

Haha,Ke$ha från arkivet..;)

XOXO

Julmarknaden




Två bilder från julmarknaden. Är stolt över att jag tog bilden med paketen,asnygg ju!(: Bilderna tagna från kompis på Facebook,hoppas att hon inte tar illa upp.Även lilla ego-jag som tar bilde på mig själv,men jag vill inte visa bilder på någon annan om de inte vill.
XOXO

Dudututdu lalalatada

Tjenare! Jag har tittat på en fantastisk film nu ikväll. Har ni någon gång sett The Phantom of The Opera? Jag såg den ikväll. Den var helt perfekt rakt igenom. Seriöst,har suttit och försökt smälta allt nu efteråt.Helt fantastisk film! Rekomenderas,uhmm,rekomenderas.Har även suttit och lyssnat på Nick Jonas låt Introducing Me. Jag vet.Haha,men den är jättefin:)

Hihi^^

I love to make someone smile



Tjohooo! Jag var bara på julmarknaden i någon timme idag,räcker gott för mig.Dagens adventsfirande imorse var jättetrevligt. Farmor var som vanligt alltid lika underbar och alla andra familjemedlemar var självklart också lika sköna med sin tvistade humor. Haha,grymma vi är^^

6 minusgrader i fredags.Småpotatis om man jämnför med de 10 minusgraderna vi har nu.

XOXO

Farmor

Godermorgon mina käraste medmänniskor! Är på toppenhumör idag de 1:a advent,trots att jag snorar och samtidigt har hicka.Farmor kommer nämligen hit om en halvtimme för att äta lussebullar.Äntligen lite revanch! Nu ska VI bjuda HENNE på godsaker. Hon lär säkert äta en halv lussebulle och sedan sägga att hon är mätt. But that's not the point,hon äter jättelite för hennes mage eller nåt sånt. Kan inte riktigt det där med sjukdomar,men hon kommer hit iaf! Kära farmor. Vi lär ju ha trevligt,med typ hela familjen samlad.Så,jag bloggar senare idag,Au revoir!<3

Två rådjur som stog och smaskade på björnbären igårmorse.

XOXO

Mina tips till bättre hy


1.Clearasil:Superbra för att få bort finnar. Enligt deras reklamkampanj så ska de försvinna efter 3 dagar om man använder den 2 ggr per dag. Jag måste säga att det är faktiskt sant. Dock så har man inte alltid tid och ork till att använda den så ofta^^
2.Olivolja:Funkar nästan till allt.Jag tar ibland bort mitt smink med olivolja och det blir helt rent och det är jättebra för kroppen. Man kan även göra rent sina borstar med olivolja och diskmedel,borstarna blir mjuka,rena och förstörs inte av medlen.Har man torr hy är det jättebra att smörja in sig med. Det blir mjukt och lent och det torra försvinner helt! Olivolja är något jag tycker alla borde ha hemma:) Och satsa på att köpa lite dyrare olivolja,inte något skit för någon skitsumma,utan den dyraste på hyllan,vilket är typ ungefär 60 spänn.
3.Vatten:Otroligt viktigt för att kroppen ska vara återfuktad.Det dagliga behovet av vatten är 8 glas,men det är svårt att lyckas dricka så mycket.Men försök,vatten kan få dina finnar att försvinna och även alla torra partier.

Det är mina absolut bästa produkter som jag försöker att hinna med att använda så ofta som möjligt:)

XOXO

In to the sky,u and I

Hela familjen hjälpte varandra med att sätta fram de sjuarmade julstakarna och julstjärnorna förutom mammsen som mått dåligt hela dagen och tillbringat halva dagen framför toaletten.Stackare:( Men nu så lyser det hemtrevligt i nästan alla fönster här hemma.Ännu mysigare blir stämningen när man tittar på snön utanför.Sorligt nog så måste jag tyvärr fortsätta med lite matteuppgifter som jag inte gjort.Sorgligt nog,sorgligt nog...;)

Hihi,första advent imorn! Farmor kommer hit och fikar på förmiddagen,sen är det tillbaka till julmarknaden nån timme.Lovade min ledare^^Annars är jag ledig,nån som vill göra nåt kul? Typ kolla på NK:s fönsterskyltnningar?:)

XOXO

Du är bäst

U really are

Perversa familjen

Pappa,brorsan och jag sitter och dricker glögg.Vi pratar om dagen på julmarknaden och om att plocka ned julsakerna från vinden:
Pappa-Saffransbullarna ska vi inte köpa igen. De var torra.
Brorsan och jag i kör- Och hårda.
I kör igen-Jag vet vad du tänker,pervo!
Hahahahahahaha.
Pappa-Ska vi gå upp och hämta stakarna nu då?
Hahahahahahahahaha.

Ni vill inte höra de följande skämten,för grovt. CENSUR;)

XOXO

I wanna see the signs

White light moment-Tove Styrke

Jag ska vara helt uppriktig nu. Det har inträffat igen. Lyckoruset som svindlar genom kroppens blodådror och som får hjärnan att gå ur funktion en sekund då hjärtat tar över tänkandet.

Helt seriöst. Nu,ännu en gång.



:)

Aaww,raaw


XOXO

Visste ni att...

1.När jag är ledsen så lyssnar jag på hård rock eller kollar på Shane Dawson vids för att må bättre.
2.Just nu lyssnar jag på hård rock.

No XOXO this time. But I can do it for u guys.

XOXO

Happy Thanksgiving!

Igår så var det Thanksgiving i USA! För er som inte vet vad det är,googla.


När jag kom hem så hade min pappa fixat en ny laddare till mig,men det fanns en hake. OM jag städade mitt rum...vilket jag faktiskt väldigt raskt gjorde. Det har nog ALDRIG varit såhär rent här inne. Och ändå tog det inte särskilt lång tid? Konstigt.Var även "tvungen" att gå ned till farmor och trycka i mig en napoleon-bakelse. Stackars mig asså..

Iaf,imorgon så är det scouternas Julmarknad,vilket jag kommer medverka i. Så jag har typ meddelat alla kompisar att det sker imorn och på söndag.Pinsamt.Haha,ståendes i en för stor scoutskjorta och tomteluva.Pinsamt.Har iaf just ätit middag med min underbara och stöttande familj,så det är jag tacksam över att jag har.Happy thanksgiving evry1 i efterskott!;)

vet inte vad jag ska ta mig till.

XOXO

Fan.

...

Mycket

Hi again! Har gjort massor idag:
1.Gick till skolan
2.Slutade 12.00
3.Gick hem och träffade mamma på vägen som var på väg till Skärholmen.
4.Följde med till Skärholmen
5.Var där i 2 h och informerade mamma vad jag vill ha i julklapp.Köpte även en ny concealer,väldigt efterlängtad kan jag säga.
6.Åkte hem
7. Slog in julklappar
8. Fick panik över vad vi ska äta till middag,så jag slängde ihop en kassler&tomat-paj
9.Åt
10. Såg grannen åka pulka på deras tomt så jag joinade.
11.Åkte pulka!
12.En frusen liten jag gick in kl 20.00 för att göra matteläxa
13.Gjorde mmatteläxan och allt i matten som jag ligger efter med. Mycket...
14.Skrev ett inlägg på bloggen

Jag känner mig väldigt stressad,trots att detta bara var en dag. Andra människor har det så här varje dag,hur orkar ni? Superhjältar asså.Phuu,ska varva ned med att uppdatera mig om vad som hänt under dagen i bloggatmosfären(stavning?). +lite youtube videos också,hihi^^

 


XOXO

HIttade en varm jacka i garderoben

Brorsans gamla,men who cares? Bättre än den kalla tygjackan jag trippar omkring i nu. Men slut på kalla tider,nu blir nog kroppen glad.Hoppas jag,eller nåt...

Ville bara säga det.
:)

Det ger sig

Hello,hello! Kom hem från scouterna kvart i tio så jag har bara hunnit packa ihop gympakläderna till morgondagen och tagit bort sminket.På tal om imorgon,jag slutar kl 12.00! Det blir ingen NO-lektion imorn,så vi har  bara 3 lektioner.Underbart! Har ställt upp på att hjälpa scouterna med scouternas julmarknad i helgen. Ska bli grymt kul att få gå omkring i flätor och tomteluva i en hel dag. Hihi,måste verkligen gå och lägga mig snart så att jag orkar gå upp 06.45. Börjar åtta,så,ja,det suger. Men allt annat är super,så jag lycklig. Trots min förkylning och min hesa röst.:)


XOXO

Och kom ihåg barn,ät aldrig gul snö

Tja,tja!Jag gick till skolan imorse,men kände att det var för mycket,så jag gick hem. Gjorde NO-provet och var med på mattelektionen. Det blev inte mycket gjort,men nu känner jag mig ovanligt pigg faktiskt. Jag kunde inte riktigt sova när jag kom hem så jag satte mig framför TV:n och spånade igenom hela Håkan Bråkan julkalendern. Haha,kollade på några avsnitt igår kväll,så det gick hyffsat fort^^ Ska säga krya på dig till Lisa,stackare som var minst lika förkyld som jag:(

Jag funderar på att gå in till farmor,vi har inte umgåtts på jätte länge,det är alltid något som stoppar mig. Studier,resor,vill inte gå upp i vikt;) osv. Älskar dig farmor!

xoxo

Shit happens

Anmälde mig sjuk i morse. Förkylningen tog övertaget om mig,så jag knarkade halstabletter i några timmar.Men nu har det gått över. Har ägnat mig åt att titta på HELA Sunes Jul kalendern. Nostalgi.Mmmm♥

Brorsan stack till skolan för att hämta mina böcker alldeles nyss,har massa läxor till imorn så,det var väldigt nödvändigt! Tack brorsan<3

Love

XOXO

Loud

Jag har precis förälskat mig i Rihannas nya album Loud. Låtarna är underbara! Här är tre utav 12 låtar,enjoy♥

Fading-Rihanna

Cheers(drink to that)-Rihanna

Complicated-Rihanna

XOXO


Plugga snor

Idag är det den inte så efterlängtade Söndagen vilket för mig betyder plugg. Detsutom så verkar det som att jag lyckats åka på en fruktansvärd förkylning. Så,det blir biologi för hela slanten och te i massor. Jag och NO går inte riktigt ihop.Kemin matchar inte riktigt;)

är på brorsans dator,så jag tar en favvo i repris. Happy Halloween!...

XOXO

confidence

Sometimes I stare. Sometimes I stare at my name. Is that really me? Is that really what people call me? It sound so weird in my ears. But still,I've heard it all my life. Why does it sound so strange then? I don't know..

..All I know is that I'm fucking awesome.

DownTown

Tjatja! Har tillbringat nästan hela dagen inne i stan åt förnstershopping. Mamma följde med mig och pappa,och helt ärligt så blev det en riktig toppendag. Har även hittat en asgrym butik med massa Ed Hardy och Hello Kitty grejjor! Älskar den. Resten av butiken består typ av en massa emo saker^^♥

Jag på cafét vi fikade på. Jag beställde en kopp varm choklad med en chokladruta och fick detta:

En skål med varm choklad,marsmellows,grädde,vaniljsås och en stor fet choklad ruta med grädde och marmellows+jordgubbar.Jag kan börja med att säga att jag inte ätit någon middag idag.

Vi besökte även Stortorgets Julmarknad och gick drottninggatan ned genom gamla stan och sedan till Slussen. Vi var även inne på NK. Sedan åkte vi hem och handlade lite mat och för en kvart sedan så stack tjejerna. Vi hade filmkväll med chips och julmust. Mums!
Btw,om jag hade varit från typ USA skulle jag lugnt vilja köpa den här som sovenir från Sverige;)

Haha,ska gå och lägga mig nu! Puss<3

XOXO

Snön föll över Stockholm inatt och nu ligger alla hus inbäddade i ett vackert täcke av glimrande vit snö. Och under denna natt så lyckades jag somna i min säng då jag sagt"ska bara vila lite" kl 22.00. Somnade med kläderna på och vaknade nu för någon timme sedan. Jag ska åka iväg in till stan snart med pappa för att hitta någon bra jobbpresent. Vet inte riktigt til vem,men who cares? Tillbringar inte så mycket tid med honom som jag skulle vilja att jag gjorde. Blir filmkväll i kväll med friends from the past. Så jag hoppas att lördagen blir riktigt lyckat:)


XOXO

Oh shit my glass is empty,that sucks..


Right right, turn off the lights,
We're gonna lose our minds tonight,
What's the deal, yo?

I love when it's all too much,
5am turn the radio up
Where's the rock and roll?

Party Crasher,
Penny Snatcher,
Call me up if you want gangsta
Don't be fancy, just get dancey
Why so serious?

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

Slam slam, oh hot damn
What part of party don't you understand,
Wish you'd just freak out (freak out already)
Can't stop, coming in hot,
I should be locked up right on the spot
It's so on right now (so fuckin on right now)

Party Crasher,
Penny Snatcher,
Call me up if you want gangsta
Don't be fancy, just get dancey

Why so serious?

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

(oh shit my glass is empty, that sucks)

So if you're too school for cool,
And you're treated like a fool,
You can choose to let it go
We can always, we can always,
Party on our own

(so raise your) So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty, dirty little freaks
So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty, dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass
Won't you come on and come on and raise your glass,(for me)
Just come on and come on and raise your glass (for me)

U 2 really deserve each other,a perfect match


Sorry guys,jag har inte uppdaterat bloggen på jättelänge.Anledningen är att min datorladdare är död. Totalt utbränd. Vilket gör att jag inte sitter framför datorn lika många timmar som annars.

Åt sushi ikväll med mammsen och pappsen,var så himla längesedan,så det var efterlängtat.Skoldagen var lång och segade sig fram som en snigel,men tack vare min underbara vänner så blev det än rolig-lång dag. Har gått omkring i huset med ett stort leende på läpparna och i stort sätt bara tänkt på alla underbara stunder i mitt liv. Är riktigt glad.Skulle vilja svära,men att skriva det skulle ge mig problem i framtiden.If u know what I mean? Guess not.

Hihi,älskar er<3


Sweet as sugar
XOXO

 


Allt har bara tynat bort. Tre individer som betydde allt. Förlåt,betyder

Snälla,kontakten får inte brytas. jag gör så gott jag kan.


Kinda dead

Hi again! Har bakat bullar och gjort matte,franska och svenska läxan. Dock så är min datorladdare död. Vilket betyder att jag måste gå ned till mamma och låna hennes lite då och då. Har ingen extra och en ny kostar 700 spänn. I-landsproblem på hög nivå. Måste packa in alla bullar i påsar så att jag kan sälja de imorn! Vi måste ju få in så mycket pengar som möjligt till typ klasskassan. Hihi,har även lyckats klämma in att titta på en film. Måste uppdatera mig om vad som har hänt under de timmar jag har varit borta.

XOXO

Mamma,var är saxen?!



Herregud! Kan fortfarande inte fatta att jag faktiskt klippte det! Ser ut som ett jättefult troll.Haha,annars kan man ju se det som sött? Mamma fattade fel om hur hon skulle klippa,jag ville ha lite längre slingor på sidorna. Men då blev hon sur och bad mig argsint att du kan väl klippa själv och stack därifrån. Så det blev inte riktigt färdigt...

Det är ok att hon blir sur annars för minisaker. Men den här gången var det en ganska så hårfin gräns mellan ok och absolut inte ok. Fyndigt^^

Btw,är osminkad på bilderna. Men jag bjuder på det^^ Ska gå och lägga mig nu så att jag får min skönetsömn<3

XOXO

Go Google!



XOXO

Fars Dag

Grattis pappa!

Vi ska fira fars dag med att äta scones med farmor och resten av familjen. Mums! Hur ska ni fira? Blir ett jättekort inlägg nu,har massa saker jag måste göra idag.

Sämsta bilden ever,men det är jag idag! Satsar på rött idag,pappas favvofärg<3
XOXO

Mihihi,I'm bored...


så går det nnär de rastlösa fingrarna använder Photshop. Så sjukt dåligt gjort. Haha,nästan löjligt,men jag kan ju tekniken iaf:)

Fett snygg jag skulle var som emo förresten. En tanke bara,men vore kul att vara emo för en dag. Ska satsa på imorn kanske?

Saknar

Idag har stolta jag hjälpt pappsen med att se till så att utomhusbadtunnan står rakt(långt ord:S). Vilket innebär att lyfta upp den och gräva upp alla stenar under,lägga dit sand,lägga tillbaka stenarna igen och lyfta tillbaka tunnan. Stolt! Gjorde sedan lunch till hela familjen,det blev korvgryta med ris och efter det gick jag ned och sällskapade farmor lite. Lovade henne att hjälpa till med julpyntet också första advent. Vi får se om jag lyckas riva ned hela huset eller inte då^^

Minns♥

XOXO

Gratis Saker


Är det bara jag som finner det konstigt att gratissaker.com ligger etta på som sökord på bloggportalen. Har inte kollat vad det är,men antingen så har det ngt med sex att göra eller så gillar alla männsikor gratis saker. Spelar ingen roll hur billigt det är,vi gillar det^^

Har tillbringat kvällen med en hejdundrande middag med familjen och sedan varm choklad+film. Och imorgon ska pappsen och jag fixa tunnan så att den står rakt. Nu börjar ju liksom säsongen för varma utomhus bad. Ju jävligare vädret är,desto bättre och mysigare!

Ska gå och lägga mig tidigt ikväll tänkte jag. Är jättetrött efter en hel vecka av skolarbete så här efter lovet.

XOXO

Save the plastic for the toys

Har haft en härlig fredag och detsutom så var det invigning för det nya cafét idag. Jag hoppas att det kommer att gå plus så att vi elever har sagt sitt att detta var rätt beslut att ta:)

Nu är det helg och fredagsmys,har inget speciellt inbokat mer än att titta på film och äta gottgott. Men det duger gott till mig,är så nöjd. Just nu. Med livet:)

"Look outside the window,what do you see?
The world mum. The world."

XOXO

Show all your flaws

Har uppdaterat bloggen väldigt mycket idag,men tummen upp för det?

Är fullkomligt förälskad i låten "imperfect is the new perfect". Har hakat upp mig på den och den är bara helt underbar:) Snälla lyssna,det är värt det.


XOXO

I would catch a grenade for ya'


Åhh,jag älskar Bruno Mars låtar♥ Så himla bra!

Allting börjar om

Kollade än en gång på en utav mina favoritfilmer,KICK-ASS. Blir lika upprymd varje gång jag ser den. Så himla bra:)
Onödigt inlägg,som de flesta inlägg jag skriver. Men ändå. Är lycklig idag. Riktigt glad. Ler liksom.

Men allt lär börja om igen, snart. Allt stannar inte för evigt.

XOXO

Gummistövlar!


Tja,tja! Skoldagen idag var riktigt rolig,dock så var den ovanligtvis väldigt utröttande. Är nästan helt slut just nu,funderar på att gå och lägga mig en liten stund. Men,jag överväger nog att titta på en mysig film och dricka en kopp choklad eller kaffe. Känns nästan underbart idag. Har haft roligt och vännerna är något att verkligen behålla för evigt<3

Love♥

I made Cupcakes!


Stor amrikansk mardröm som sätter sig som ett stort berg på magen!

XOXO

Jag bet mig

Tjaa,tja bloggen! Jag bet mig i tungan så att det började blöda.Sadface.

Har haft kompisdag i skolan idag. Var ungefär som jag förutspådde.Handlade mest om mobbing ,hur man säger ifrån och sånt. Vi tittade även på Hip Hip Hora. Den var väldigt bra,har aldrig sett den förut(!)så jag gillade den starkt.Jag skippar scouterna ikväll. Måste läsa nån bok till svenskan.Är väldigt konstig och bara allmänt seg tycker jag.Men, see ya' cuties!

Hihi,min lilla djävul(läs:jävel).

XOXO

Tjaa

Ska dra till skolan nu och ha kompisdag!...Har i stort sett ingen aning om vad det innebär,men,men. Om jag får gissa så är det väl filmer om mobbing och hur skolans "ranknings system" "fungerar". Om ni fattar^^

Ni måste bara lyssna på den här låten! Train-Shake up Christmas
XOXO

Luggen

Tjaa! Funderar på att klippa lugg faktiskt. Men är inte helt säker:S Jag tänker mig en uppklippt lugg som är några centimeter kortare än den jag har nu. Vad tror ni?
Till lite under näsan kanske?Eller lite under ögat? Confuesed face:S

?

Intensiv snö"storm"


Min pumpa har blivit insnöad,jag har nog aldrig sett snön falla så tidigt. Det kom ju lite snö inann Halloween,men det var lååångt ifrån den här mängden! Hihi,har tillbringat eftermiddagen hos kompisen och gjort julkort som vi ska sälja sen och samla in pengar till klassresan. Haha,hoppas att vi kommer till något vettigt ställe i 9:an,inte typ tre steg utanför skolan^^

Familjen har ikväll samlats runt middagsbordet för att äta tillsammans(!)och dricka glögg för att fira snön.Jag tänkte fira med att titta på en svensk julfilm. Min favorit är Tomten Är Far Till Alla Barnen.Eller så  kanske jag skulle kunna kolla på en gammal julkalender...?

Haha,snart fyller jag år!:)

XOXO

Pink is the new green!

Åh,jag längtar verkligen efter december och julen nu. Inte minst min efterlängtade födelsedag! Blir så sugen på att börja julpynta och att bara få sitta i fåtöljen i vardagrummet med en kopp varm choklad med marsmellows. Vilket bar a inträffar en gång per år...:)

/>
Hihi,längtar du också efter julen? You know pink is the new green:)

XOXOXO

Sov gott världen!

Sov gott gottegrisar,skolan börjar imorn!

*happyface*

Haha,godnatt<3

XOXOXOXOXOXOXO

Min sniffburk

Tjoho!

Kom hem ifrån kompisen för ett tag sedan,har suttit och klippt och filmat med henne nästan hela dagen. Brorsan och jag har nu på kvällen tänt fyverkerier.Busigt. Eftersom att mamma tycker det låter hemskt,så i smyg. Vi ställde de upp i en burk och tände på. Så nu har borsan sin sniffburk på skrivbordet. Luktar krut. MMMmmm!!:D

Ska snart gå och lägga mig,skola imorn:(

XOXOXO

Fail.Epic fail. No.Just fail.


Haha,älskar failblog!

XOXOXO

WARNING


Har inget att göra så jag satte mig och photoshopade. Fett läskigt det är att man kan göra så himla mycket med Cs4.Ryser nästan av tanken,haha;) Funderade på att göra egen pizza ikväll. Mammsen och pappsen ska ju iväg på middag och brorsan ska studera hemma,så då kvarstår jag. Hmm...pizza är gott?

Pizza,julmust,dunka musik och kolla på film. Det låter väl inte så dåligt? Vad ska ni andra göra denna allahelgonadag.Kanske besöka en grav eller gå på halloweenfest? kalla kårar...

XOXOXO

Är det något fel på att vara en total nobody?

Nope.

Ke$ha här;)


Haha,jag suger på att Photoshopa. Hade absolut inget att göra ikväll och kände för lite smink som vanligt. Dock blir jag störd på kameror. Allt ser alltid så mycket bättre gjort irl:( Jag hörde nån stans att man måste göra sminket mycket intensivare och lägga på flera lager för att det ska se bra ut på bild,för att 20% eller nåt försvinner på bild.Kanske inte bästa bilden jag tog här,men det är ju alltid bättre än något:) Måste sova nu,sleep tight!<3

XOXOXO

Like a G6


Poppin bottles in the ice, like a blizzard
When we drink we do it right gettin slizzard
Sippin sizzurp in my ride, like Three 6
Now I’m feelin so fly like a G6
Like a G6, Like a G6
Now I’m feelin so fly like a G6

XOXOXO

IKEA

Heeejsan! Kom just tillbaka från IKEA och ICA Kvantum med brorsan. Vi har handlat lite mat och däribland julmust. Sitter och dricker det nu,onyttig som jag är^^ Det är juldekorationer överallt i affärerna och man kan köpa julklappspapper var som helst! Det är ju ändå bara november. Men,men tjäna pengar gör de ju:) :( :S

Men jag måste bara få undra,är det endast jag som tycker det är konstigt att det står typ "sylt lingon" och "sås tomat"på vissa produkter på IKEA food-avdelningen?Jag har för mig att Egoina skrev något om det här för ett tag sen. Jättekonstigt ju. Confused face:S

Random bild

XOXOXO

Omg,soo lonely-sadface:(

Längtar till alla kompisar så himla mycket nu. Alla har bara försvunnit ut i världen.Poff bara! Ute någonstans i vår stora värld.Jag ser världen i ett väldigt stort perspektiv känner jag. Lilla jag som en atom och allt annat bara gigantiskt. I vanliga fall brukar jag se världen i ett väldigt,väldigt litet perspektiv. "äh,det tar väl bara 3 timmar till USA" asså seriöst. Vakna. Brukar tänka att om vår värld är så himla liten så finns det ju något ännu större."Men va fan,ska vi dra till Jupiter ikväll? Såg en sjukt snygg topp där förra veckan." Kommer det verkligen vara så om 2000 år? Helt puckat enligt mig. Usch, måste sluta säga puckat. Låter ju...puckat?

Längtar ännu mer till vännerna. KOM HEM!! Vill ha sällskap och vill inte tvingas titta på High School Musical...
...måste ju underhålla mig med något under tiden jag väntar på att växterna ska växa färdigt,på FarmVille. Ni förstår ju hur mitt liv ser ut. Jag får tvångstankar om att jag bara inte kan låta de här rosorna vissna. Special Edition.Daahh...



Typisk Ego-humor.

Mohaha,see ya'll!

You're a mean,green fightmachine

Har nostalgitripp just nu.Tittar nämligen på Shrek. The first one.The one and only. Number one.Den ända och första Shrek!


Jultomten knackade på dörren


Och levererade dessa!!Ååh de är så varma och mysiga♥

Musen blev totalt pownad av det som lejonet sa



OMG,jag dör av skratt,ett måste att se. Den är totalt random hela vägenXD

Hejdå! Och andvänd kondom.

I.AM.IN.LOVE


Åååh hela kroppen domnar bort!


CuteFace

Vaknade tidigt idag och passade på att ta ett bad och en hårinpackning. Ska snart börja röja undan grejjor här i mitt rum. Kunde knappt somna i gårkväll för att det var så dammigt. Haha,var tvungen att gå upp och öppna fönstret och vädra en stund^^

Jag ska till kompisen senare idag för att klippa mer av filmen. Phuu,direkt tillbaka till arbetet igen^^

Haha schnyyyygg jag är;)

XOXOXO

Stödjer Rosa Bandet


I whip my hair back and forth,I whip my hair back and forth,I whip my hair back and forth,osv,osv...

Hört denna? By Willow Smith

Haha,så grym låt asså^^ Kan bara inte låta bli att göra parodi på det här framför datorn. I just wanted to say.....I'm sorry I'm not shure if I can tell u this but...I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH,osv osvXD

Haha,grym

XOXOXO

Lågt

Tjaaa,tjaa!

Sorry för min låga uppdatering,men har inte riktigt haft tillgång till nät hela tiden under tiden hos mormor:(

Sitter och lyssnar på massa jason Derulo-låtar. Har ingen aning varför, men jag har mina perioder för olika sorters musik och artister.Kom hem vid sjutiden ikväll till Stockholm och efter en resa på 2 & ½ timme då jag pratat helt för mig själv rakt ut precis hela tiden(!). Jag menar liiksom 2½ timme? Är inte det lite skumt..? Jaja,jag saknar mina kompisar såå sjukt mycket nu. Saknar speciellt lilla Mickan som har varit och gottat sig utomlands i värmen i snart 2 veckor. Så det var länge sedan sist nu^^

Mormorsresan blev hyffsat lyckat och jag har njutit av tiden med henne,men det känns skönt att vara hemma igen. Och speciellt städningen har jag ju saknat mest av allt... 
Ska försöka tömma resten av rummet imorn så att jag kan börja måla om det! Behöver verkligen det,så jag har slängt massor nu ikväll(fyllt 2 stora sopsäckar). Måste nog dra nu,ska titta på film med brorsan min<3

RSS 2.0