"Är ditt sovrum en walk-in-closet...med en säng?"


vill ha♥

Senaste från Davedays




Sjuk

Hello!

Gick hem ifrån skolan igåreftermiddag efter mycket övertalning från mina vänner. Hade haft ont i magen i några timmar då och var helt yr. När jag lyckats cykla hem gick jag och la mig och somnade på en gång. Somnade dock i första bästa säng vilket var min broders. Sen vaknade jag runt 5. Hade fortfarande ont i magen då, jag gick upp och drack vatten och cola. Efter ungefär 2 timmar tog jag en alvedon(brus) och råkade svälja lite för mycket på en gång, så det slutade med springandes till toaletten för at spy. Oturligt nog kom det precis när jag var vid toaletten och jag halkade på min egen spya och sedan var HELA badrummet fullt av dagens skollunch. Uew.Uew.Uew. UEW!

Hatar att vara sjuk. Blää.




Det finns så mycket roligt


Jag garvar på migXDXD

See ya' tomorrow sweeties, måste fixa inför skola imorn:(

P U S S  P Å  E R !

När man har tråkigt finns alltid google till hands





Hihihi, älskar katterna och hunden på bild nr 2^^

Btw, läs DENNA blogg:D

LOL


Heheeheh

Så sant, så sant.

" Världen går under 2012, för då börjar alla 96:or övningsköra."

Tjoho!

Ska iväg till en kompis nu. Toy Story 3 + sova över:) Underbart!<3


btw, that's me för ungefär 3 min sedan. Ciao!:D

Skolfoto



Usch, jag älskar verkligen Michelle Phan's stil och tutorials:)

Club Can't Handle Me


The Midnight Beast






Se de!:D

Nagellack


Ville bara visa hur duktig jag är på att måla mina naglar,haha. Självklart valde jag min allra kortaste nagel.

hehe, PUSS<3

Mina nya smycken

Tjoho i aftonen!

Som sagt så köpte jag ju några nya smycken idag. Jättesötta enligt mig:)

nr 1.(från vänster) är från Glitter.
nr 2. är från six.
nr 3. är likså som tvåan från six.

Natti natti:*)

Dagens middag

Hello!

Ja,dagens middag blev nudlar och pucko. Känns lite sådär halvsvenskt:)


Jag var i skärholmen tidigare idag med kompisen, jag köpte lite smycken. Jag visar upp de lite senare. Men iaf så hade jag en helt underbar dag fylld med skratt, hicka för den delen. En riktig lyckodag enligt mig, detta måste jag göra om!:)

Ute och joggar

Hello!

Igårkväll och idag har jag joggat en liten bit. Det känns så härligt efteråt att ha rört på sig! Men jag föredrar att jogga kvällstid,det känns fridfullare på något sätt. Ett måste är ju även att lyssna på radio, nrj, jag skulle inte kunna klara mig utan! haha, ska shoppa lite med en kompis imorn...bitti. Hehe, vi får se hur det kommer att gå;)


En utav mina absoluta favvobilder från i sommar<3

När jag var på Ullared...

...så befann det sig ett filmteam där;)



Hihi, det var roligt där.Köpte massa saker, tex kaninpellets.

Sista dagen av sommar

Det är idag. Imorn börjar skolan och det är bara rakt tillbaka till skolbänken. Men jag är glad:)
Jag har fått en jättebra mentor, bra lärare, jag gillar verkligen min klass och jag längtar ju även så himla mycket efter kompisarna! Sedan är det ju så att jag oxå börjar högstadiet. Känns lite weird nu, men jag vänjer mig nog.

Jag har ingen aning om hur jag ska spendera den här dagen. Jag troor nog att jag ska ta upp kontakten med en gammal vän. Min granne. Hehe, men jag vill verkligen ha tillbaka vänskapen igen, så det är allt på tiden!


We'll see. :)

PUss.

Hot Chochlate near midnight


För det är jag värd. :)

Taget från min gamla blogg

Hi again!

Har ni tänkt på att allt fler och fler ungdomar börjar röka nu än förut? Jag har kan jag avslöja^^

Jag är en sån person som lixom tänker alldeles för mycket,men är riktigt dum i huvudet.Haha,men det är sant x)

Jag tror att anledningen till att fler ungdomar under 18,minderåriga,börjar smygröka är för att de gör de i alla filmer. De röker MER nu än vad karaktärerna gjorde förut. Ta till exempel Wallander,han har börjat röka nu helt plötsligt,Beck har väl gjort det ett ganska bra tag,men ni förstår nog vart jag försöker komma.

Hur mycket tjänar egentligen Cigarettföretagen på sådan här "gömd" reklam? Jag tror att de tjänar mycket mer än vad vi tror. Det är ju världens bästa ställe att göra reklam på!
Jag har märkt att allt fler och fler minderåriga röker för att det plötsligt blivit "halvcoolt". Jättemånga i min skola röker nu,och det blir bara yngre och yngre för varje år. Jag tycker INTE att man ska höja åldersgräns på film,men jag tycker att alla ska sluta röka i film. Det är allt från knarklangare till kontorchefs karaktärer som röker.Jättedumt enligt mig.Jag sa ju alldeles nyss att de bara blir yngre och yngre de som både dricker sprit och röker,jag menar var ska det sluta? Snart går 3:orna omkring med Absoulut Vodka i sina väskor och är ute sent på kvällarna. Jag tycker att det ska väckas en debatt om det här. Att skicka den här åsikten till Aftonbladet och DN kanske vore en bra idé,men nja. Det skulle självklart bli stort om jag som 12 årig liten flicka föröker göra sin röst hörd och blabla osv. Eller hur?
Jag tror det.



Men berätta vad ni tycker om det här,jag vill veta.Berätta gärna era historier om minderåriga som röker,mår dåligt eller bara något i den stilen.Jag vill så gärna höra:) Så skriv


Det här skrev jag 2010-05-20 16.48

Jag har fortfarande samma åsikt. Nu vet jag även varför de börjar röka i alla filmer. Det är pga den ekonomiska krisen. De som gör film måste ha tillräckligt med pengar för att kunna göra film. De söker efter sponsorer och hittar cigarettföretagen, de tjänar ju alltid pengar i ur och skur. Därav all rökning i de senaste filmerna som kommit de senaste åren.

Forbidden Rose

Hello!

Har ni luktat på Avril Lavignes nya parfym Forbidden Rose?

Jag var inne på Kicks igår, och den luktade så himla gott! En typisk jag-parfym. Mums, kunde nästan äta upp den!
Jag köpte även lite hårspray, hair lotion(hihi),en linjal och nån slags sudd-och-penvässare-sak. Jättesöt och dyr. Iaf för att vara...en såndär.

Bara, i fall ni skulle vilja veta,så fyller jag år i december. <3

Ung08

Hi Again!

Jag läste på en utav mina kompisars bloggar och såg att hon varit på ung08. Jag såg att Alexandra(ni vet vem jag menar^^)skrivit nåt om det oxå. Jag skäms som om jag sprungit rakt in i en skorsten utan anledning. Va f*n är ung08???

Jag skäms nog ärligt talat mest över att jag var tvungen att googla det. Haha, det var typ nån festivalvecka för ungdomar mellan 13-19 år, Med massa aktiviteter inne stan. Japp, shame on me.


Hehe, shit the same, jag kolla på en rolig film med namn: The hot tub Time Machine. Asbra film faktiskt från 2010:)



Jaja, nu ska jag titta på TopGun med storebrorsan;)


Btw,jag måste köpa massa skolsaker inför skolstarten på onsdag. Enligt min mentor ska jag ha följande:
Hänglås och märkt extranyckel till ditt skåp.
Mapp elle pärm för lösblad.
Linjal, miniräknare.

Ska shoppa imorn tror jag. Men inte blire Drottninggatan,ung08 håller ju på, jag tror jag åker till Liljeholmen istället.Haha, see u later alligator!;)

Ryan Higas nyaste!



Michelle Phan och Ryan Higa, kan det bli bättre?
Och han har ännu inte fått över 1 miljon views än! Jag känner mig tidig att visa den här nu, Videon kom ju trots allt i förrgår^^

.

Kom inte på ngn passande rubrik till det här inlägget. Tänkte bara dela med  mig av några sånger, youtubeklipp och lite allmänna saker som jag gillar. Let us go youtube


Lady GaGa-boys boys boys

Taio cruz-Dynamite





Usher & Will.i.am-OMG

Kelly Rowland ft. David Guetta-Commander

Yolanda Be Cool-We no speak americano

Stromae-Alors On Danse

You just gotta lööve Youtube!

TWISTER!

HHIHIHIXDXDXD

NU VET VI NÄSTA ÅRS STOOOOOOORA NYHET.På grönalund asså. En HELT NY BERG-o-DAHL-bana!!!!!

Ska du åka denna berg-o-dahl-bana i gammalt hederligt trä när den kommer?

I will.   :D:D

" Nu avslöjar vi 2011 års nyhet! Välkommen Twister - en härligt vriden berg- och dalbana i trä som bjuder alla av det rätta virket på en åkupplevelse utöver det vanliga. Med svindlande svängar och nio riktiga berg och dalar (varav den högsta är 15 meter över Saltsjön) ger Twister alla över 120 cm en superskön åktur med viktlöshet i backkrönen och praktfulla pirr i magen.

Vår sjunde berg- och dalbana kommer att ligga precis nere vid vattnet bakom Blå Tåget, där vi också bygger en helt ny strandpromenad i klassisk tivolistil från sekelskiftet. Twister slingrar sina 480 meter både runt sig själv, Kvasten, Vilda Musen och Jetline och bidrar till en extra spektakulär åkupplevelse. Nu börjar nedräkningen tills den är här – i maj 2011 är det premiäääär!"

Från Grönalund.se <3

Vampiers suck

Hello!

Ska se den på onsdag med gänget, samma dag som skolan börjar. Såg nu på blogg.se att någon sågat den fullkomligt, men jag tänker betala iaf för att få se den. Jag tror fortfarande att den kommer att vara rolig^^ Jag tror att det är en såndär "antingen-så-hatar-du-den-eller-älskar-den-film".      XD

Så vi får se:D

Tusen gånger starkare


Ska du se den?
Jag ska.<3

Ska färga håret

...igen!:)

Den här gången lite mörkare och resultatet hoppas jag kommer att bli ngn forma mellanblond, nästan ljusblond:)


Hihi, kolla in min lilla söt gris i bakgrunden^^<3

Michelle Phan


Hehe<3

Sötisar

Pat and standley:)



Jag kan tyvärr inte bädda in klippet pga att andvändaren har begärt att det inte ska kunna vara möjligt. Har letat efter massa olika för att hitta ngn som går att bädda in,men inte hittat ngn:(

Animering gjord av Pixar<3



jag håller fortfarande på med header osv. :( jag kan inte riktigt hitta det jag vill ha^^

RSS 2.0