Sommarvila


Hollywood Hills-Sunrise Avenue
En utav världens bästa låtar
...

Bakat

Jag har bakat lite såhär i sommarvärmen. Såg nämligen att vi hade torkad lavendel här på landet och lite föråldrad choklad, så av det blev det Choklad-Mandel&Lavendel-skorpor.


är man riktigt snabb att lägga dessa skorpor i en lufttät burk så blir de inte sådär förskräckligt hårda, utan lite halvmjukt sega i mitten, mumsi!
...

Hush Hush

Visste ni att jag är en riktig sucker för korsord? Jag är jättedålig på det, men det är tanten som bor inom mig som liksom bara vill sitta där och klura en hel förmiddag med ett kryss, haha.

Ja, vissa hemligheter kanske ska hållas i mörker...haha.

Tant
...

Adrenalinet

Oj, vilket underskönt väder vi har idag. Helt otroligt! Ibland får man älska den svenska sommaren lite grann.

Idag så lunchade pappa och jag på ChopChop. Eftersom att vi var iväg för att inhandla lite matvaror så passade vi på att skämma bort oss lite. Jag fick nyligen veta att det bara finns en ända ChopChop i hela Sverige och den ligger här. Men inom det närmsta året så kmr de etablera sig på flera ställen i Sverige, längtar verkligen dit. Asiatisk "fastfood" är så mycket godare än en BigMac med pommes.

Joggade lite grann för någon timme sedan, asså jag älskar verkligen adrenalinet man får på slutet när jag spurtar. Åååh, tänk att det kan kännas så härligt att motionera ibland, haha.

Nu ska jag fortsätta njuta av vädret, hare gött!
...

Liseberg!

Nöjesparker är typiskt för mig att besöka på sommaren och nu är det inbokat att jag och min kompis ska besöka Liseberg i år! Den 9:onde bär det av och gud så kul det ska bli. Årets nyhet där heter Atmosfear och är en "fritt Falls" attraktion, den nu högsta i hela Europa.


Eftersom att jag är en sådan stolt fegis så lär jag inte åka den här. Haha, jag är alldeles för cool för att våga mig upp alla dessa 36 meter upp i luften för att sedan släppas handlöst rakt ned. Nej, alldeles för cool, alldeles cool.
...

Sola

Klockan är snart nio och det är redan 20 grader i skuggan. Så pappa och jag ska lägga oss och sola några timmar och äta köttbullsmackor samt lyssna på dagens sommarpratare. Men innan dess så ska vi vandra 2 km för att hämta dagens tidning, jobbigt att bo i skogen...

Hihi, ni missar väl ändå inte Allsång på Skansen ikväll? Jagska sitta bänkad som alltid och jag har redan bunkrat upp med jordgubbar, så nu så ska jag göra sommar!
...

I Gömmorna

Titta vad jag hittade bland pappas arkiv. Här är en bild från dagen då jag slutade 7:an och jag sitter på en resturang vid Mälaren tillsammans med mina fina päron.

Lite besvärad, visst ser det ut så?
Haha, men den dagen var väldigt...intressant måste jag säga. Det får mig att inse hur otroligt tacksam jag är över hur fantastiska föräldrar jag faktiskt har.

I brist på Allsång på Skansen och Morden i Midsomer som börjar i morgon, så blir det Lotta på Liseberg ikväll och Johan Falk. En kväll med Tv4 helt enkelt, haha.
...

Sommar Sommar Sommar

Förlåt för att jag varit så dålig på att blogga den senaste tiden. Det är sommar, solen skiner och jag sitter här med mina solmogna jordgubbar, som jag för övrigt faktiskt plockat själv, så jag har liksom inte hittat tiden till att sätta mig vid datorn. Detsutom så råder det ångesttider just nu för mig, så jag har liksom puttat undan internet en liten stund.

Idag så var jag iväg med min söta pappa till Lager157 för att få shoppa av sig lite. Hittat inte något jag vill ha, alls. Men vi tröstade oss med en god lunch bestående av en mumsfillibabba pastasallad och lite bubbelvatten.

Sedan bar det av till jordgubbsodlingen för att plocka till oss lite jordgubbar till kvällen. På 10 minuter fick vi ihop 2 kg jordgubbar och det skulle inte förvåna mig om vi lyckats trycka i oss ett kg var under den tiden också, haha.
Ikväll blir det tvkväll med jordgubbar och imorgon så ska vi sola och lyssna på sommarpratarna. Så som sommaren ska vara helt enkelt.
...

Glad Midsommar!

Ja, glad Midsommar på er alla! Jag har ätit så mycket gott så att jag mådde illa i fler timmar, haha, helt otroligt vad mycket god mat man äter på midsommar. Just nu sitter hela familjen ,inklusive farmor, framför TV:n och tittar på buskis. Sedan vankas det champagne på verandan, vattnet är helt stilla och solen går ned om några timmar, ibland är det ganska så trevligt med strandtomt.

Fortsatt trevlig Midsommar!
puss
...

Tiden är Knapp

Gick upp klockan åtta imorse bara för att jag ska kunna hinna med alla saker som ska fixas innan jag åker till landet. Typiskt att pappa envisas med att vi ska åka på förmiddagen.

men det är bara sånt man får ta. Så nu blir det stressigt, jag bloggar kanske ifrån landet denna gång. Jag tar ju med mig datorn iaf så chansen är stor.

Vi fortsätter som sagt lite på mitt sommarblomsterTema, hehe.
...

Trötttrött

Jag skulle kunna somna framför datorskärmen men lyckligtvis så slutar inte kvällen här. Jag gjorde en jättegod fisksoppa till middag och vitlöksbröd, blev sjukt gott. Sedan så tittade brorsans flickvän förbi, så vi satt och skrattade åt fula namn i två timmar. Haha, nu känner jag mig bara allmänt sliten och trött efter den dag som passerat. Imorgon ska jag upp tidigt för att kunna åka iväg till landte med pappa på förmiddagen, han lovade mig en lunch på ChopChop(lycklig).

Så jag ska säga godnatt till er och min familj innan jag släpar mig fram för att somna i min säng.

God Natt!

Du kommer alltid att vara min bästa vän, hoppas att du vet det, fina bror

...

Åskar

Jävlar vad det åskar! seriöst, det är som värsta bombnedslaget vid varje smäll.

På tal om ingenting så börjar min pappas semester ikväll, så jag funderar på om jag ska gå iväg och köpa choklad, blommor eller nåt sådant till honom för att fira liksom, snäll dotter som jag är. Jaja, han och jag ska ju iväg till landet imorgon så jag kanske kan ge honom något då istället. Sedan blir jag borta ett ganska bra tag eftersom att det är midsommar och sedan är vi nog kvar där på landet ända tills den 6 Juli då vi drar oss söderut mot Hälsingborgstrakterna.

En till trevlig sommarbild, det svenska sommarvädret börjar verkligen falla över oss nu. Det ska bli små skurar på Midsommarafton, i år igen. Ingen Midsommar utan regn vettu!
...

Sliten

Hann precis hem in genom dörren då regnet och åskan slog ut i en stor smäll. Vi stannade inte en ända gång på vägen hem, så jag är helt mörbultad av någon konstig anledning, satt väl konstigt eller något. Sedan har jag dragit på mig en hemsk förkylning nu igen också, typiskt.

Mormor bjöd os iaf på ett helt fantastiskt smörgåsbord innan vi åkte. Det var verkligen jättegott, så jag skulle nästan kunna skippa middagen idag så mycket som jag åt. Mumsmums, detsutom hade hon nästan blivit av min sin lunginflammation nu vilket gjorde mig väldigt glad.

Sommarblommorna hade slagit ut på ängarna kring mormors landställe, jättesöta och precis i tid till Midsommar.
...

BMW

Eftersom att det bara är lite gråmulet så ser det ut som att det blir hojen ändå. Kmr tillbaka imorgon kväll, puss.

...

Om vädret tillåter

Har suttit inne hela dagen och ignorerat den regniga dag som passerat genom att spela Sims. Men imorgon, om vädret tillåter så tänkte brorsan och jag ta motorcykeln ned till Linköping för att hälsa på min mormor, om vädret tillåter alltså. Så nu hoppas jag på solsolsol! och inget regn, då är jag nöjd.

Nä nu ska jag sova så att jag inte skulle somna på hojen imorgon, haha.

Det ser ju ändå ganska så lovande ut?
Fast man kan aldrig lita på väderprognoser helt och hållet, rätt vad det är så står man där dyblöt i regnet trots att SMHI lovat sol.
Nej, nu skall här sovas, sov gott!
...

Existerar endast

Vilken dag, man bara finns och finns och finns.
...

Godnatt

It's been a long day

Tjockisar är Vi

Kvällens lördagsgodis till oss tre grisar. Notera att hela godisburken är fylld till bristningsgränsen, helt seriöst.

Update: Marabou Sensation Strawberry Cheesecake var jättegod! Jag har alltid tyckt om Marabou och den här kakan ligger numera på min topp-tre-lista över de godaste Marabou"kreationerna".
...

HatMat

Imorse så bestämde sig farmors kylskåp samt hennes frys att ge upp. Så då var det bara att ställa in dagens planer och åka iväg fö att snabbinhandla vitvaror. En jättelång och oerhört komplicerad historia senare satt brorsans flickvän och jag på IKEA och lunchade. Sedan så köpte vi en potta och gick till Heron för att inhandla MASSVIS med godis och sötsaker inför lördagskvällen, hihi.

Nu vet jag inte riktigt vad som ska ske, men det ryktas om att ett parti Monopol vankas, hehe...

...

Uppe med Tuppen

Godmorgon!
Sitter här med en varm kopp te och en bit pannkakstårta, haha. Idag verkar det bli en dag i Liljeholmen om jag inte missuppfattat allting, med resten av människorna här i huset. Fast innan dess ska jag försöka göra något åt min verkande hals och sedan så blir det en liten joggingtur.

Sedan så har jag ju två biobiljetter som jag måste bli av med. Det är ju ändå lördag idag så lite bio skulle väl inte kunna skada?
...

fars hos farmor

Efter att jag lämnat The Lovebirds ensamma hemma med varsin plankstek och en pannkakstårta så stack jag iväg och köpte mig sushi för att sedan äta den i sällskap med farmor. Vi hade en jättemysig kväll tillsammans, vi tittade på en fars på fyran och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon går igenom så mycket just nu min lilla farmor och det ända jag kan ge henne som hon verkligen uppskattar är sällskap, så jag ska verkligen försöka bättra mig och besöka henne oftare.

Sushi! Yumyum, dock är detta en gammal bild, hehe. Den här ovan har jag faktiskt gjort själv, det blir alltid så sjukt gott då. Tips att göra egen sushi, fast det tar lite tid och det är vääldigt pyssligt. Men gör gärna Makirullar om du inte vill få russinfingrar av att hålla på så länge med allt ris i evigheter, haha.

Nu ska jag sova, det är ju en dag imorgon också.
Sov sött

Pannkakstårta

Titta så fin pannkakstårtan blev, jättenöjd. Brorsans flickvän fyller ju 22 år, så denna har jag skapat vilket tog extremt lång tid och så har jag gjort plankstek, allt ifrån scratch(?).

Utan ljus

Med ljus

Grattis sötnos!

A bit Odd

Gråtrist väder är vad vi haver denna dag i Stockholm, men det ger mig endast massa mysfaktor att vistas inomhus. Åt en gröt och te till frukost i morse tittandes på film uppkrupen i min myshörna och jag har verkligen saknat dessa mornar.

Men idag så ska jag göra en fin middag t brorsan and his lady eftersom att vi ska fira henes födelsedag! Hihi, så nu börjar förberedelserna.Kanske bloggar lite senare idag om jag hinner, pussar.

Me to You, Tatty teddy Bears

Tröstätning på hög nivå

Har käkat upp typ mer än hälten av Ben & Jerry glassen och en massa ballerinakex. Det som bara är torsdag idag liksom...
Ååååh, skit, vill bara äta hela dagen. De sägs att kärlek är den värsta drogen, jag skulle vilja säga att det är choklad.
...

Syster

Brorsan är jättejättejätteförkyld, så eftersom att jag är en så omtänksam syster så tog jag insiativet att gå och köpa glass.

Nu blir det glasslunch, mums!
...

Far Far Away

Godmorgon, i eftermiddag så åker mammsen iväg mot örebro för hon ska ha ngn tenta på fredag förmiddag och då försvinner även pappsen iväg till landet för att vara med mamma hela helgen. Så jag blir kvar hemma med brorsan och förmodligen hans flickvän också. Jag ska försöka hålla mig undan så att de får lite egentid tillsammans, vem vill ha sin lillasyrra i släptåg liksom?

Men idag så bara måste jag komma iväg och inhandla lite småsaker på stan, ska hinna med en liten joggingtur också tänkte jag.

Remember her?

...

Lugn mellandag

Idag har jag knappt gjort någonting alls. Ringde mormor, pratade med farmor och tittade på tv. Gick på en promenad precis innan regnet störtade ned gjorde jag också. Fast iofs så bytte pappa och jag ut min gamla säng mot Eriks gamla(han köpte ju en ny igår)säng, vilket gav mig lite hopp om att jag faktiskt skulle kunna få se mitt golv igen. Så nu är jag oerhört stolt över att jag faktiskt städat. Sedan så målade jag tånaglarna i olika färger så att jag kan titta ned på mina fötter och le lite då och då samt tände mitt favoritljus för att unna mig lite mys.

Mitt favoritljus i sämsta bildkvalitén, men det luktar choklad och jag bara älskar min lilla cupcake♥

Varning för fötter...hehe.

Jag kommer med en liten rapport över hur min "nya" säng är imorgon, om den är alldeles för obekväm kan ni ju räkna med mycket fakta om det.

Sov sött och dröm söta drömmar, u've earned it♥
...

Jag kan ju inte sitta här och ruttna

Precis, så nåt måste jag ju ändå hitta på. Hmmm...?
Nödvändigt inlägg no.1
...

Goood Morning

Sovit gott?
Haha
...

GirlsNight

alohaaa!
Jag var iväg till IKEA i eftermiddags med brorsan och hans flickvän, vi skulle nämligen inhandla en ny säng då brorsan insett att hans gamla blivit för liten... Så han köpte en ny säng, de tvingade i mig fika och sedan åkte vi hem och monterade sängen. Päronen var bjudna på middag inklusive min storebror, så därför hade jag och hans flickvän en hel tjejkväll tillsammans bara hon och jag. Vi hade det jättetrevligt! Sååg på typ en massa filmer, spelade monopol(stolt vinnare)och lagade korvstroganoff till middag, hehe.

Ni skulle bara veta hur lyckligt lottad min broder är som har henne, hon är verkligen en helt underbar människa♥

Sov sött så ses vi imorgon!
...

God morgon!


Tisdag den 14 Juni 2011 och Miss Moi har sommarlov
...

...


Michael Kors-Melody Wedge
I'm soooo in love

The Hangover 2

Idag har jag haft en helt fantastisk dag som jag avslutade med min goda vän först på taco bar, sedan på bio för att se baksmällan 2 i en helt egen salong(en liten stund iaf) med varsitt berg av godis. Har haft en grym dag tillsammans med henne iaf med både jordgubbar och hallon, haha. Men man ska sluta när det är som roligast, så nu ska mitt huvud få träffa kudden och så ska jag sova så länge jag bara vill♥

Haha, ja, jag bjuder på den bilden.
...

13 Juni 2011

Godmorgon!
Nu ska jag alldeles strax trampa iväg till Apoteket för att köpa järntillskott och balsam, stort behov av detta. Sedan ska jag träffa Amanda efter att hon klippt sig och sedan ska vi väl luncha på nåt trevligt ställe, Låter som en toppen dag.

Åt ju på resturang i fredags med päronen, asså fy svärord vad gott det var! Ååååååh, älskar gös, typ godaste fisken,haha.
...

Du missar väl ändå inte

Sommarlovs morgon har ju premiär idag, herregud, hur kan jag glömma? Haha, man måste ju spana in hur lite pengar de valt att satsa i år på detta nostalgifyllda program, hoppas det är mer än föregående år.Nä, men i år är det typ hon Malin som håller det hela och det sägs faktiskt att de satsat mer pengar i år. Spännande spännande, klart att du också ska titta, detta får man ju inte missa:)

...

Uppdaterar mig

Hallå hallå!
Kom alldeles precis hem från landet. Jag kan gott ta och erkänna att jag endast lagt marksten och läst denna helg, kul kul. Så nu håller jag på att uppdatera mig om vad som hänt i bloggvärlden de senaste dagarna, hehe. Sedan blir det lite motionstime och en liten pratstund med brorsans flickvän ska jag nog kunna klämma in.

Pappas födelsedags tårta som jag gjorde, fick bara ett litet tillbaka sug till den, muuuuums...hehe
Imorn blir det en heldag med min vän Amanda igen, som jag har längtat, det var alldeles för länge sedan sist.
...

Nu drar jag

Men jag är ju som sagt hemma igen på söndag, pussar♥


29 grader i skuggan, gaaaah! Åååh, i det här klimatet vill jag leva
Pusspusspuss
...

Landet ikväll

Ikväll så drar jag och mina föräldrar ut till landet och kommer tillbaka senast på söndag. Vi funderade länge på hur vi skulle fira att det nu är sommarlov och nu, efter mycket grubblande, så har vi bokat bord på någon trevlig resturang som är på vägen till landet med en jättefin utsikt mot vattnet då resturangen ligger på typ en brygga eller nåt sånt. Haha, aja, jag är sjukt glad att mina föräldrar tänkte på mig och ville ge mig nåt.

Jag igår på Riddarholmen väntandes på studenternas utspring.

Jättevackert väder har vi här i Stockholm idag och jag fick lite pengar från farmor, en biobiljett, teaterbiljetter, tårta och mumsiga jordgubbar i "skolavslutningspresent" från lärare och familjen, jättesött att de angagerat sig och gav det till mig♥
...

Not even parents

SOMMARLOV!
Nu har jag sommarlov och vi får helt enkelt se vart dagen tar mig. Vädret är ju bara fööör underbart idag, hare gött!
...

Frossa

Tårta, tårta och grädde. Gräddegrädde och jordgubbar. Herregud, jag skulle kunna spy upp en hel tårta om inte mer känns det som, haha. Hela arrangemanget blev iaf jättelyckat och jag har bekantat mig otroligt mycket med brorsans flickvän. Så de senaste timmarna har bestått av att rita av Rapunzel i från Tangled, hehe. Klockan börjar redan närma sig midnatt och jag måste upp tidigt imorn bittit för förberedelserna inför min egen skolavslutning, pust.

Jag är riktigt stolt över att jag lyckats fixa den här studentmottagningen, lagat maten, planterat blommor, städat, klippt ogräs, handlat, dukat, hållt tal osv osv. Men mest av allt så är jag så himla stolt över brorsan min, för han har nu, idag, tagit studenten.


...

Update




...

Taggad!

Klassens dag idag vid personnebadet för lite brännboll och picknick. Sedan vid typ 12-tiden åker jag in t stan med päronen för att se studenternas utspring och allt ölbadande. Sen blir det raka vägen hem för att förbereda inför studentmottagningen, jag tror faktiskt att jag ska hålla tal. Hmm...vi får se, men jag är skittaggad och jag önskar verkligen brorsan all tur i världen inför denna dag och ALL framtid.

Dröm om studenten

Hola!
Kom precis hem från studentmottagningen och jag hade jättetrevligt. Jag fick agera lekledare åt småbarnen och leka både kurragömma och kull samt prata om möjligheterna att skicka ut en kudde i rymden, japp. Haha, det var jättegod mat och nu har jag fått lite insperation om hur det kommer att vara imorgon när brorsan har sin studentmottagning. Nu ska jag smälta maten och sedan blir det lite jogging. Jag har sovmorgon imorn bitti, så jag hinner nog med lite förberedelser inför morgondagen också.

tog ett snabbt litet foto på hur jag faktiskt ser ut idag.Inte undra på att de frågade mig när jag tog studenten;)

...

Lyckliga dar...

Hallå där!
När jag gick hem från skolan idag i spöregnet, utan jacka, paraply och långbyxor, så kom jag hem till ett hem där alla familjemedlemmar faktiskt befann sig. Det var väääldigt länge sedan någt sådant inträffade. Jag gjorde iaf tre tårtor och försökte komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag ska nämligen på ngn studentmottagning ikväll och det är klart att man vill se lite extra fin ut, eller hur?

Imorgon är det klassens dag som gäller, utrusning för alla studenter inklusive min storebror och studentmottagning för brorsan. Hoppas att det blir lyckat eftersom att jag lagt ned så jädrans mycket tid på den här studentmottagningen, haha.

Tiden bara rinner iväg, så vi ses!
...

Möglar

Det regnar och jag möglar.
kul
...

16 kg

Börjar 08.00 idag och slutar typ 12.00, så det ser ut som en riktigt slapp dag jag har framför mig.
Good Morning My dear Darlings
...

Vill dö lite ibland

den här dagen har varit minst sagt...intressant. Men årets första dopp är iaf avklarat och jag vet att jag har fantastiska vänner, så varför klaga. Jag har gjort en massa förberedelser inför studenten och min egen skolavslutning nu ikväll, så nu är jag verkligen jättetrött. Så pga denna sömnighet så blir det ingen jogging ikväll eller situps, sad but true.



Kollad igenom arkivet lite och jag har nu hittat den absolut VÄRSTA och FULASTE bilden på mig när jag var liten. Här är den!
Jag kan tyvärr inte låta bli att garva åt mig själv, nutte♥
...

OVERLOAD

...

Förändringar

Det måste livas upp lite här på bloggen känner jag. Designen är lite halvtaskig och vi ska inte ens snacka om bakgrunden. Förändringar sker inom kort om tiden också vill spara lite av sig själv till mig. Jag lovar inget stort, men något måste ju göras.

Godmorgon förresten!

Abs

Tjoooho!
Vädret idag var ju bara helt fantastiskt! Juni är den vackraste månaden av de alla, trots att jag gillar julen och Maj, men Juni är nog allt vackrast. Åt glass med mandelbiskvier till middag ikväll tillsammans med pappa, haha. Jättegott och jättemysigt. Men nu kommer gäspningarna allt tätare här, så sov så sött, i know I will.

Vi fortsätter med mitt lilla tema "Fina-solnedgångsbilder-från-landet-i-massor".
...

De Oslagbara Det


...

Sockerkaka

Yumyum! Jag gjorde en sockerkaka, vispade grädde och serverade sylt alldeles nyss här hemma. Bjöd upp farmor också, så att hela familjen kunde mysa i solen tillsammans. För ni har väl ändå inte glömt att det är Sveriges Nationaldag idag? skam på den som glömt...;)

Men nu ska jag iväg och handla med mamma, studenten närmar sig och så även studentmottagningen vilket betyder att vi måste handla mat innan tiden runnit ut i sanden.

Min och min mammas enorma glassar som vi njöt av i fredags i Slagsta. Haha, riktigt god hemmagjord glass då den är som bäst.
...

23.23

love u

'Forget me ej'


Aloha!
är tillbaka efter en långhelg på landet tillsammans med mammsen och pappsen. Jag har ägnat mig åt att sola, så nu är jag röd som en kokt kräfta, trädgårdsarbete och  ätit massor av glass! Hehe, när jag kom hem idag så planterade jag massvis av blomsteruppsättningar i krukor. Det var svårare än jag trott faktiskt, men fint blev det. Sedan kom brorsans flickvän över en stund, hade jättetrevligt  med heeela familjen idag♥

Imorgon är det ju nationaldagen och just nu så ser det ut som att jag har en lång rad med saker ska göras inför studenten. Så nu ska jag se en film, slappna av och sedan ska jag mysa in mig i mina lakan och sova längelänge.
...

Mätt

Har ätit upp min middag, kramat och pratat med farmor och nu måste jag bara ta en snabb dusch innan vi ger oss iväg till landet. Vi ska nämligen träffa en grävare imorgon bitti at 07.00 am på landet, så det blir till att sätta väckarklockan.

Hihi, men vi hörs och synes. Ha det gött i värmen sååå är jag tillbaka om några dagar, ciao!
♥♥

Ned t Farmor

Nu ska jag besöka sötis farmor för att ge henne några kramar, det behöver hon verkligen få tycker jag.

Ojojoj, så ful
...

Bapababaaa

God eftermiddag!
Jag har haft en riktigt skön skoldag idag och kom hem klockan två. Vädret kan man ju inte klaga på precis och bätter blir det, för nu är jag ledig i 5 dagar! Yaaay, så himla skönt. Ikväll bär det tydligen av till landet enligt mina päron, sedan ser det ut som att jag ska vara hos mormor på fredag/lördag och sedan blir det stockholm resten av tiden. Härligt, härligt helt enkelt. För då hinner jag med ett biobesök, kanske en och en annan pickninck och Grönan med lite tur.

Frihet
...

Å må dina hårddiskar alltid för evigt krascha

...
Godmorgon!

RSS 2.0