Min lilla Krutgumma

Sitter här i mormors kök och väntar på att brödet ska bli färdig gräddad. Håller nämligen på att baka bröd och nu sitter jag här och väntar. Jag har lyckats glömma överförningssladden hemma,så det blir inga bilder från dagen,sadface. Ni får nöja er med gamla Portugal bilder och massa egopix.

Satte mig på tåget klockan 10.40 i morse och sedan när jag kom fram gick jag upp till slotts-och-domkyrkomuseumet hrä i Linköping för att träffa mormor och hennes guidegrupp. Så fick jag följa med på den guideturen med kurrande mage. När vi åkt hem fick jag min efterlängtade och något försenade lunch vid kl 16.00. En upplevelserik dag och jag är så sjukt trött nu. Det här med tidbytet gör ju saken bara värre. Men imorron bitti ska mormor och jag släpa oss iväg till badhuset för att bada,tro det eller ej,men klockan 08.00 på morgonen. Ja,man får då ligga i om man har mormor. Hon är en riktig krutgumma hon^^



Happy Halloween!

All Spritförtäring

i detta rum är strängligen förbjuden
utom i samband med fisk.
Som fisk räknas all mat utom pölsa.
Skulle pölsa serveras
- vilket Gud förbjude -
räknas även denna som pölsa.


There you go,dagens visdomsord.

Tåget avgår

Tja,tjaa!

Har precis packat färdigt och det ända som saknas nu är datorn. Men jag brukar packa ned den ungefär 10 minuter innan jag åker till station. Har tvångstankar om att jag alltid måste ha den till hands. Datorn är ju mitt liv. Min länk till omvärlden. Skulle inte förvåna mig om jag levt min halava livstid framför de lysande skärmen. Men det är ändå bara samma sak varje dag. Dator,musik,skola,dator,musik,dator,äta,dator,kissa,dator,äta,sova. Vilket underbart liv jag har.Happyface. Jaja,borde nog byta lakan och röja undan lite i rummet så att jag slipper sicksacka förbi alla kläder och saker som ligger slängda på golvet. Blev ett ganska långt inlägg den här gången om man jämnför med tidigare inlägg.Haha,sticker som sagt till mormor tomorrow,hoppas jag lyckas ta rätt tåg och rätt buss. De har ju ändrat betalningssystemet på bussarna i Linköping.Så jävla onödigt. jajaj,har snackat för mycket nu,ses<3

Har just insett att mitt liv är ett paradis för en annan

.

Get the Party started

Ska snart äta middag och sedan drar jag till en kompis för att ha myskväll med tjejerna(var skitlänge sedan).Ska även passa på att gratta mig själv på namnsdagen,Grattis,du är vackrast i världen♥

Love y'all!

People killing,People dying

People killing people dying
Children hurtin you hear them crying
Can you practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father Father Father help us
Send some guidance from above
Cause people got me got me questioning
Where is the love? Where is the love? Where is the love?

The love,The love

Random bild ur arkivetXD

Aoooch



Försöker vinna en Iphone av Telia,så jag spökar ut mig lite idag igen:)

Dock så har jag ybertuperat håret och fyllt i alla stygn lite extra nu bara för att få det att se bättre ut,tror inte jag vinner,men man kan ju alltid hoppas!(:

At Last,I'm Free!

Nu är det äntligen höstlov viket betyder 9 dagar av ledighet!


Lyckan av frihet sprider sig,överallt♥

Pumpkin

Tänkte köpa en pumpa imorn och skära ut ett skrämmande anikte i.Sökte lite på google och tyckte att denna design var söt/läskig/rolig/typ osv./osv./osv.


I've said it before,but.Halloween is near-can you feel the fever?

The AnaGinaShow

Såg på The anagina show nyss och jag måste bara säga att det var grymt.Kissie var asrolig,Gina var skitkul och hela konceptet är ju super:)

Ska lungt kolla nästa vecka.<3

Feel it

Brorsan har köpt nya högtalare och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara ljudet. Helt AMAZING!!! Har aldrig hört bättre ljud någonsin tidigare. Basen är huge och det verkligen dunkar när man lyssnar på dansmusik:)

Oh!I'm in love<3


McDonald's-Donken

Hellooo!

Idag för 38 år sedan så öppnades det första Donken i Sverige på Kungsgatan.
Helt fucked up faktsikt att det var så länge sedan.

Old hamburgers? No thank you.;)

Försov mig,snälla?

Jag har nästan lite lust att försova mig imorn. Så att jag vaknar 20 minuter inann skolan börjar. Då skulle jag tycka att jag inte hade tid för smink och att jag säkert skulle glömma massa saker hemma som jag skulle behövt i skolan. Weird. Känner lixom bara lite för det. Jaja,håll tummarna för en lat människa imorn då.


Haha,jag är allt lite konstig.

Btw,jag såg på Berg flyttar in och märkte att musiken de använde i nästan hela avsnittet var från Sims?Bara jag som märkte?

XOXOXO

When I see your face

Tjaa!

Jag tror att det faktiskt gick riktigt bra på provet idag och jag är väldigt glad.Tummen upp för lycka!
Jag börjar faktiskt smålängta lite till mormor och hennes söta lilla hus:) Hon blir alltid så glad när jag kommer och känslan av att bli uppskattad och omtyckt av någon är en utav de finaste känslorna man kan få uppleva. Love you grandma!♥

Just The Way You Are


Måste plugga nu inför provet imorn och måste titta färdigt på 3 avsnitt till av Ugly Betty.Haha,sträcktittar på avsnitten här hemma i höstmörkret:)



KärleK

Travie McCoy!


Travie McCoy-Need you

Går på repeat.♥

Hold on - be strong


Fortsätt leva gott folk!

Feel sorry for me

Bajs.

Matteläxa till imorn och hemkunskapsprov på onsdag. Buuuäääähh. :(

Har absolut ingen lust för plugg nu. Vill bara ligga ned och slappa framför datan med all möjlig musik strömmandes in i öronen.

ÅÅÅh.Jag dampar snart ut på skolan.

ses efter tortyren.-.-

Hänger med i Svängen

Sitter och smsar med pappa.

Jag:Vad blir det för mat?
Pappa:Taco
jag:Mums:D
Pappa:Färdig?
Jag: Nä,vi har massor kvar,men jag lyckades övertala min lärare att vi behöver mer tid eftersom att M är borta nu och bla.bla....
Pappa:Skoj
Jag:Du är så kortfattad.
Pappa:Det heter sms.Dahh...


haha,jag har världens grymmaste pappa. Han hänger ju me' ;)

Happyface


Sticker till skolan med ett leende på läpparna.

♥SeS♥

Because I want to know if love exist


Sluta dröm om det ljuva livet,
vi kommer aldrig va med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde



I'm trying to be happy. Just wanna be,happy.


Vänner är värda att dö för,du är en av de.

Du är så jävla cool vet du det. Du tar allt med en klackspark och ett brett leende. Jag önskar att du skulle kunna sprida lite av den glädjen och din lysande personlighet till mig.

Du är BÄST.

You just have to see that movie. It's Awesome!


99 red balloons-Goldfinger

Scotty doesn't know-Lustra

I'm on my way

Tjaa!

Söndagen den 31 oktober åker jag till mormor! Var så himla längsedan jag var med henne,så vi ska ha en liten mini-halloween tillsammans:)

Klockan jag köpte i Portugal♥


Måste nog göra något vettigt snart. Dagen har bara seglat förbi och hela gårdagen gick åt till att titta på hela första säsongen av Ugly Betty. Hahah,och äta choklad;)

See ya'!

I'll take a stand until the end


I promise.

And,yeah,there will be blood Bambi.



And,yeah,there will be blood Bambi.

Favvis-failen↑

Jersey Shore is...


A herpes nest!:)

Ångrade mig



Valde dessa istället(klicka på en bild för att förstora) :)



Förutom att sidan var jättekonstig och kassan krånglade. Blev lite osäker om de var äkta där ett tag. Men de kommer innom två veckor,längtar!♥

22-10-10



Idag är det min mammas och pappas bröllopsdag och hela familjen har firat med en stor fet middag hemma med massa plockmat. De har tillbringat hela dagen inne stan bara till att titta,fika och umgås. De är så himla söta♥

22 år tillsammans,hatten av för det♥

30-årskris



Att bilder aldrig ska kunna ge rättvisa åt verkligheten:(

Bored




Hade tråkigt och kände för att sminka mig lite. Blev inspererad av grodor och ormar. haha,jag borde sminka mig som gammal. Jo,men det gör jag. ska bara tvätta bort detta så ska ni se hur jag åldras 40 år på en halvtimme:O

Mohahahaha

Fick av farmor

Det var ju extrapris på ICA...


Haha,jag kommer sluta som en fet fetis.

Ugg!

Jag har precis blivit lovad ett par Ugg's i födelsedags present. men då kommer jag endast få dessa. men vilken färg tycker ni jag ska välja?

Dessa sandfärgade eller...

dessa Choklad-färgade!

Snälla hjälp mig!

Think I know were you belong,think I know it's with me




på-sätt-och-vis

Lagade middag nyss och skulle lägga in lammköttet i marinad och läste fel på paketet. Benfri nästan.



Farmor, jag sväller!

kolla vad farmor kom med nyss. Jag var ju inte med förra gången vi åt bakelser...


haha,du är allt för gullig^^

är det bara jag som stör mig på...

...att i varje film där de letar efter en skatt och när de väl hittat den så kastar de pengarna omkring sig istället för att sticka iväg med skatten så fort som möjligt.

...att min pappa alltid ska hålla på att göra spagetti-ljudet när man tittar på en film tillsammans och några på filmen kysser varandra. Som att han sörplar upp spagetti ur luften bara för att det ska vara som en "varning för strul". Endast för att jävlas.

Antagligen endast jag.Happyface:)

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.




För dig ska jag göra det tusen gånger om

Bilolycka

kom hem för ett tag sedan och det första som jag såg var mamma snackandes med polisen i telefon. Brorsan förklarde vad som hänt. De hade varit ute och kört och när de blinkat för att byta fil så hade en bil lyckats köra på de och nu är bilens baksida inbucklad. Han typ ursäktade inte eller ngt utan skrek(han var säkert chockad)till de och blev sedan pissur och körde därifrån. Vilken betyder att han smet. Vi väntar nu på svar från försäkringsbolaget.



Det verkar inte bli någon middag eftersom att alla bara tänker på sitvationen och jag har ingen ork att laga. Får bli fet och leva på kakor eftersom att strålkastarljuset ikväll är riktat mot mamma och brorsan.

Ingen blev skadad iaf:)

phuuuuuu...

Tjejerna drog för en timme sedan och jag skulle helt seriöst kunna gå och lägga mig nu. Var uppe större delen av natten,kunde inte sova,var tvungen att gå till skolan.Slutade kvart i tre och sedan var det bara full fräs för SO-arbete hela eftermiddagen i det iskalla vädret.Nu måste jag träna inför franskaläxan som ska vara inövad i morgon. Wish me luck!

Naaaaaaw! En supergullig herrelös hund som slaggar i det stekheta vädret;)

Härligt upprymd av glädje

What's up?

Gick upp ovanligt tidigt idag(09.49).Ringde mormor och åt mannagrynsgröt.Skickade två sms.Fick inga svar.Jag tror att jag ska åka och shoppa idag.Har inga pengar.Kul.

Antagligen så ska jag nog släpa iväg mig och min stora rumpa till kompisen för SO-arbete.:)


Hehe;)

Btw,Grattis Lisa på födelsedagen!

Sneak peak

Tjaaa!

Idag ägnade jag och två kompisar 5 timmars "arbete" till en scen på 3 sekunder. Sminket tar ju bara såååå lång tid. Haha^^

sneak peak från dagens inspelning♥

Awesome

På japanska,hahaha<3

Alla som inte dansar är våldtäktsmän!!

Tjoho!

Kom tillbaka från höstfesten alldeles nyss och jag har en sag att säga.Jag älskar att dansa! Så sjukt kul,så när jag fyller 18 ska jag klubba så hårt!:)

Jag har garanterat visat att man kan ha otroligt kul utan alkohol^^


Har massa skolarbete imörn som tex filmprojktet till SO:n,ska möta upp kompisarna vid halv ett:S

Vi får så om jag vaknat;)



Sweeeeeeeeeeeeet Dreams!

"Killing your self is only selfish"

Jag må vara en riktig Youtubenörd,men jag måste verkligen få dela med mig av den här helt grymma videon från ShanedawsonTV som han gjorde för typ en vecka sen. Man kanske kan tro att,är det här verkligen sant, känns lite fake? Men det tror inte jag. Bara se den,he speaks from his heart!^^



Godnatt sötisar,love you all!♥♥

Men herregud,hur lyckas jag...?

Ska det alltid förbli så här.Att ingen vet.Att ingen bryr sig.Den där gången. Hur lyckas jag se så glad ut trots att ingen gives a shit. But wait, jag brukar väl inte se så glad ut?

tur att jag har skratt,vad skulle jag göra utan det?

My new masterpiece!



Hahaha^^

sick

Uew,mysigt. snorar och låter som en hes katt.

Mums.

Sitter och käkar korv med bröd till middag vid 16.30. sad face:(

Det kommer ingen middagsfrid den här veckan,så jag får nog antagligen leva på korv med bröd och IKEA-köttbullar. Underbart asså.
Måste nog ta itu med med plugget nu,eller varför inte se en film? Put your hands up for the second choise;)

or just,look retarded...

Recording

Tjaaaaaaaaa!

Har tillbringat hela eftermiddagen och delar av kvällen till att filma mig och mina kompisar till ett skolprojekt. Så grymt det kommer bli asså! Jag kan ge er en liten teaser och säga att jag har mustasch i videon.Just saying. XD.

Måste verkligen ta itu med franskaläxan nu,sk in imorn.Ooops...

Kolla vilken grym sminkning jag gjorde härom dagen.Hade lite kul och blev inspererad av Halloween.Fast som alltid så ger aldrig kamran någon rättvisa till verkligheten:( Buhuhu,måste göra franskan nu:( Buhuhuhu:(

See Ya' later gorgeous!

Halloween is near-Do you feel the fever?


I've lost my phone number-Can I have yours?

Pickup line...;)
Tjoho!

Är fredagkväll just nu. Har inget särskilt planerat,så ska nog gå ned till godismonstret och köpa lite fredagsmys att sitta och käka på framför TV:n. Slapp fredagkväll.Känns sådär, men det är klart, jag har stressat sjukt mycket den här veckan så det ska bli skönt att få vila ut^^

Vad ska du göra ikväll?

Den där,härliga känslan


Calle Kristiansson-Walking in Memphis




Sov gott,Gottegrisar!

Tänd ett ljus.För den som betyder mest. Allra mest. Den du älskar.


Hur man ökar sin läsarstatistik

Tjoho igen!

Kom på värsta bästa grejen för ett tag sen när det gäller bloggar. Ni vet bloggportalen? Där söker man ju efter en massa saker som man vill hitta i olika bloggar. Skriver man då ned de mest sökta orden så borde man ju få sjukt många besökare.Right?

Vi provar, men jag tänker dock inte skriva ned typ de som är allra mest sökta orden som-inte så konstigt-är typ sex och trosor och sådant. Men nu skrev jag ju det. Fan. Men dock i ett annat syfte. Haha,ok,here we go!

gratissaker.com
gummistövlar   (?)
stövlar
dubbelmackan (är väl antagligen sexrelaterat oxå...)
Blondinbella
Sverigedemokraterna
dennis m
glasögon
skavlan
mode
kryckor (?)
depression
bantning
stay-ups
idol
kristinehamn

Jag ser detta som ett expriment,vi får se om jag har rätt-man kan ju iaf hoppas^^


Hehehe

Frukost

Hello!

Är det bara jag som har funderat över varför det heter Frukost. Jag menar lixom, FRU KOST. Var det något som endast fruarna förr i tiden skulle äta? Eller var det något som var lagom mycket mat för fruarna. Är det ngn som kan svaret på denna fråga,så skriv gärna en kommentar med svar. Eller skit it,om du vill.


Mysko...:S

Music

Lyssnar ganska så oförklarligt på The Offspring just nu. Men deras låter är ju grymma,så kanske inte sååå oförklarligt.

You're gonna go far kid

The kids aren't alright(Älskar denna!:)

Pretty Fly For a White Guy

Why Don't you get a job?

Påminner mig lite om Lisbeth Salander



Visst gör hon?eller?:) Duktig är hon iaf♥


Blir nästan lite sugen på att ta till mig stilen med svart eyeliner,men jag ser så deprimerad ut bara.Haha,who knows?;)

Jag vill ha det....


i höst/vinter:)

Mina Favvo-fails,just nu.








Finns så sjukt mycket mer. Kolla även denna:Mig Lurar ni Inte

Ska gå och lägga mig snart,PUSS!♥

Funny Gay commercial

Som ni kanske noterat så har jag tillbringat kvällen åt att sitta och titta igenom en massa youtube-klipp. Hittade en grym reklam som några svenskar har gjort. Första gången jag såg den så garvade jag ihjäl mig nästa gång fattade jag budskapet om vem utav de som var gay. Haha...tröga jag...


Den har faktiskt över 1 miljon visningar och för de intresserade(haha)så har WoW-jocke över 4 miljoner visningar.


I know, I'm a geek.   XDXD

Kommentar på Youtube


"im not supposed to drink coz im underage...but that doesn't stop me from taking a few sips. I 'accidentally' took too much beer once...parents found out...

nearly killed me...but i told them that i thought it was apple juice...

surprisingly, it worked"

 

Haha,dina föräldrar har då massa tillit till dig.Eller så kanske du skulle ta och skaffa dig en karriär som skådis. :)


Yum,Yum, Yum, Yum, Yum, Yum, Yum, Yum, Yum


mmmmmmmmm........

Fashion

Tjoho!!

Är på sjukt bra humör nu for actually no reason. Tänkte  dela med mig av en riktigt bra boktips som jag läste ut när jag var i Portugal. Alla har säkert hört talas om boken "Elsas Mode" eftersom den handlar om modegalna Elsa som startar en blogg och har därför fått massor av uppmärksamhet i bloggvärlden. Den kom ut för länge sedan, men jag tänkte försöka mig på att läsa den. Och jag måste bara få rapportera att DEN ÄR GRYM!!!



Btw så har andra boken i den här serien kommit ut nyligen,Elsas Värld.

Tillbaka till Verkligheten

Tja!

Kom tillbaka från Portugal för några timmar sedan och jag har verkligen haft det helt fantastiskt! Obeskrivligt att få gå längs stranden på kvällarna♥

Jag tagit massor av bilder och blivigt halvbrun.buhu för det. Men who cares igentligen?XD Har shoppat massor och ätit mat och glass i stora lass.Imorgon är det dags att återgå till det normala tråkiga skollivet med gråa trista mornar.Men jag har längtat efter kompisarna i en hel vecka,så jag längtar iaf♥



RSS 2.0