Like a good boy



Han är så jäkla rolig. Haha, you go Ryan Higa,you're a good boy:)

♥S E S !♥

Nästan snart,om några straxar

Hi there!

Ska börja packa och förbereda mig inför morgondagen om några minuter. Planet till Portugal avgår ju imorron och jag längtar sååååå.Fan va härligt asså♥


Längtar!!

Måste gå och trycka i mig lite fika nu. Bullarna ropar från köket,mamma kom precis tillbaka från konditoriet.

Mohahahaha

Att göra stan

Tjoho!

Hade en övernaturligt rolig dag idag med en utav mina sötisar till kompisar! Filmen var asbra,rekommenderar verkligen den,vi var och shoppade lite överallt. Speciellt så provade vi säkert alla masker som finns inne på buttericks.

Hehe,tog inga bilder, men minnena har jag kvar i mitt huvud:)

Är så himla glad!

Hello!

Jag surfade omkring på lite bloggar för att få veta vem som vann Blog awards igår. Jag fick reda på att vinnaren av "årets blogg" blev Egoina!!

Åh, fan vad glad jag blev för hon förtjänar verkligen den där statyetten:D


GRATTIS!

I'm off to amanda!


"sluta smek dig själv"



Haha;)

Reserverat platser

Hello!

Har reserverat platser till tusen gånger starkare imorn! Ska bli askul eftersom att filmen verkar vara sjukt bra och eftersom att jag har en underbar kompizzz som hänger med:)



S E E  Y A ' !

Najs.




But, Olive you.



XD

Kan inte låta bli att garva



Jag surfade omkring lite på youtube och hittade den här videon. Det är inget som är särskilt superoligt med videon,men jag scrollade ned mot kommentarerna och börjar asgrava!


"she is russin"

Asså svengelska äger så grymt!

Fredag!

Jaaaaaaa!

Fan va' härligt! Känner mig ovanligt glad idag. Kan bero på allt skratt under dagen.Hehe...

Dock är det lite tråkigt att jag just upptäckt att jag tappat ett utav mina absoluta favvosmycken. Ett rött halsband med en jättevacker blomma som är inköpt i Thailand. Och ännu värre, det är en present från en utav mina söta kompisar:(

Men jag kan ju alltid glädja mig med att det bara är 4 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER TILL PORTUGAL!!!!!

L Ä N G T A R ♥

Airplane tips


Kick-ass again!

Hello!

Ska titta på en utav mina favvofilmer med borsan nu tänkte jag. Kick-ass! Så sjukt bra den är, ett riktigt bra filmtips från mig asså;)

Ritat lite ikväll


sorry för det dåliga fotot^^

Det ska vara Usher,haha om ni nu inte tycker att det liknar ngn annan^^

Det finns så många.

Det finns så många människor som jag tycker synd om. Som egentligen inte vill att vi ska tycka synd om de. Men som innerst inne inget vill mer än att krypa upp i nåns famn och vara en liten, liten människa i en så stor, stor värld med all press den medföljer och skapat sig.

Det finns så många människor som jag tycker synd om. De som gör alla de fel valen i livet för att de inte upplevt något annat. De som gör de fel valen i livet för att något hänt. Något fruktansvärt. Något som fick de att bryta ihop och välja första bästa,enklaste,vägen ut. Något som fick de att glömma det fruktansvärda. Det som sved mest. Som fortfarande svider långt innuti ditt hjärta.


Men, stå på dig. Du är bäst. I hela världen. Du är vackrast, sötast och smartast. Men viktigast av allt så är du du. Du kan inget göra åt det, för du är ämnad till att vara du, starkast i världen och bäst på allt!





Den här texten är ämnad till ALLA människor som känner igen sig. Spelar ingen roll vilken läggning du har, var du kommer ifrån hur gammal du är. Det här är en liten påminnelse till alla er som känner er förtryckta och knappt orkar fortsätta. Men snälla fortsätt. För det kommer att vara värt det

Jag lovar

Men herregud, vad har Sverige röstat på?


Asså ärligt? Haha, en snubbe med huvudet på skaft och som vet PRECIS inte vad han vill...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

AT LAST!!!!!

JAG ÅKER TILL PORTUGAL OM 8 DAGAR!! JAG SKA SRYYYYYTA ALLT JAG KAN NÄR JAG KOMMER TILLBAKA ÖVER HUR BRUUUN JAG ÄR!!!!!

IN YOUR FACE!

MohahaXDXD

Men ni vet det där om att SD kom in i riksdagen suger dock.

Blä.


P U S S !

random bildXD

Portugal den 28:de


Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas!!


Joggat

Good evening!

Har precis kommit hem från en liten joggingrunda. Följer ni valet? Jag gör mitt bästa till försök, men just nu har jag lite mycket att göra med mina läxor.

Så vi ses imorron,då jag hoppas på att vi vet vilket parti som har tagit hem segern!

See ya' later!

Hemklickat från H&M



Riksdagsval


Gud så rörigt:S

Vem ska du rösta på?

Gårdagen

Hello!

Igår så stack jag och en kompis iväg in till stan i regnet i jakten efter ett par skitsnygga leggings i storlkek 34 på H&M. Helt ärligt. Vi var på alla H&M i innerstan och hittade inga i storlek 34! Aja, men det var en rolig dag måste jag säga. Hehe, men sen på väg hem så var det helt knakfullt med människor utanför T-centralen. Fredrik Reineldt var där! Moderaterna skulle typ hålla tal eller nåt så de hade typ spärrat av en liten bit till och med. Polisen var där och självklart alla människor med varsitt paraply uppfällt ovanför deras huvuden. Så vi gjorde vårt bäst för att komma fram, men gick sedan över till andra sidan vägen efter att ha rusat förbi massa bilar som stod stilla pga rödljuset. Hihi, men det var kul:)

Senare kom en annan kompis hem till mig och vi bakade brownies och tittade på film. Mysigt!♥


Provade massa skor, fast dessa är redan mina<3


This is Weird


Toyota gör det igen. Jag tycker att detta enligt mig är helt sjukt. Bilen parkerar av sig själv? Tänk om man ställer in den fel eller nåt och den kör rakt in i något? Jaja, det finns så mycket "tänk om..." här i världen.

I'm a shoelover♥


The annoying Orange


Hey pear! Oh god....

Cola,sushi och musik

Hello!

Håller på att göra min egna sushi just nu,ska bli jättegott. Var iväg och köpte avokado och cola nyss. Mammsen och pappsen är på landet, såd et är bara jag och my bigbrother @ home just nu^^

Är lite nere pga tillståndet. Det är ju lixom fredagkväll, känns som en typisk Hollywood film. I'm sad and eating chinese food.

Typ, fast sushi är japanskt och jag är inte riktigt så ledsen. Lyssnar på Taylor Swift låtar på SPOTIFY! Thank god att det ätligen är tillbaka.

Haha, börjar snacka svengelska känner jag. Tecken på glädje♥

Haha, i våras<3

Plz,don't let me be alone tonight,Amen.


Har nynnat hela dagen




Sjuk.Igen.

Hello evryone!

Är sjuk igen. Usch hatar det, men aja. Imorse så frös jag hela tiden. Senare frammot lunch började jag svettas. Gjorde pannkakor till lunch och jag berättade för mamma om "dagens dåliga mående". Hon skrattde och sa att det låter som klimakteriebesvär.


Kul.

Fett ute

Ska strax åka iväg till scouterna,men tänkte dela med mig av min otroligt vackra outfit inann dess. Temat är Fett Ute och jag har satsat på ute kläder som man bär utomhus. Dubbelbetydelse är alltid trevligt:)

Funderade faktiskt på att bära en orange overall eller en knallröd päls, men det här känns mycket bättre.
Hehe, sååå likt.

Sovmorgon

Hello!

Jag ska ta och skryta lite nu om min långa sovmorgon imorgon som sträcker sig ända till 09.35! I vanliga fall börjar jag 08.00 och slutar för ovanlighetens skull tidigt, kl 14.00. Inga jobbiga änmen eller läxor heller, så en riktig slappdag lär det bli.




Har detsutom(även för ovanlighetens skull)bytt Facebook bild. At last! säger jag bara. Har haft en bild på Hello Kitty alldeles för länge.

Snygg mösssa va? En riktig 80-talare hittad i garderoben. Den är för övrigt turkos och inte så petrolgrön som bilden visar. Den är riktigt turkos. Älskar den♥

Btw,bilden över är inte min Facebook bild,hehe^^

N A T T I , N A T T I !

Old

Tittar på gamla bilder med pappa från 80-talet.

Jag-"Allt ser så gammalt ut."
Pappa-"mm..."
Jag-"Allt ser så gammalt ut...förutom mamma som ser så ung ut?"

Allt åldras, förutom allt som utvecklas. Eller något sådant...


Nigahigas andra film


Nigahiga har nu spelat in ännu en film. Hehe, här uppe är en teaser:)

Går nu:)


Moi♥

S E S !

Ska på Kräftskiva lite sådär i efterhand

Hello, hello!

Slutade skolan 15.20 idag med musik som sista lektion. Älska musik,så det var helt ok:)
Ska på Kräftskiva klockan 19.00 med famlijen. Det kommer nog bli ganska långtråkigt, det är bara ett gäng 50+ som vanligt, men de har en jättestor SUPERGULLIG hund. Otroligt stor, men gud så söt han är!♥



Btw, så är jag så himla glad över att jag har youtube nu när Spotify gjort mitt liv helt begränsad resten av månaden. Buhuhu:'(

Teenage Dream-Katy Perry

Östasiatiska




Ser ni min fina fiskbensfläta?

Jag var och tittade på Terrakotta armén från Kina där oxå. Jag tog tyvärr inga bilder, var helt upptagen med att läsa all fakta om utställningen. Ganska coolt att de lyckats hålla sig i sådant bra skick i ca 2000 år. Dock så tyckte jag att armarna var för korta för kropparna på gubbarna. Jag vet inte om det är ngt som alla märker, men jag brukar ofta måla av människor och jag har lärt mig att armarna är mycket längre än vi tror. Så ett litet minus till kineserna som gjorde sina 3000 terrakotta gubbar i naturlig storlek av hela kjesarens armé. Haha, men nattti natti, ska plugga och sova nu.
Utan musik.

♥Puss


Observera att det är väldigt få bilder eftersom jag inte tänker lägga ut bilder på mina kompisar utan att de vill.♥

Here I Come Piglets!


Har NO-läxa till imorgon, så måste läsa lite. Här är min underbara(host)kemibok. Har aldrig riktigt förstått mig på kemi. Men jag gillar bokens omslag iaf,grisbakelser.:)


Jag var på ÖstAsiatiska museumet idag, så det kommer upp bilder om en liten stund^^

P U S S !

Wildflower by Kenza



Jag fyller år i December^^
Eller förresten.Jag har namnsdag i oktober.

Jag kan inte leva längre.

Jag kan inte gör något utan den. Inget. Absolut ingenting. Jag är snart på gränsen till ett utbrott. Vad ska jag göra!?!?!

Musiken är begränsad. Jävla spotify.

Meningen med livet är....

....att ta reda på vad meningen är.



Yum! Okej. Måste nog sova snart. nu. Typ eller nåt.


Smile GaGa


Hade lite tråkigt ikväll så jag tänkte rita lite. Är den inte fin?:)
Fast fotot ger ingen rättvisa till bilden. Det ser finare ut i verkligheten.




Ska sova nu sötisar!

P U S S  P Å  E R !

Poesi för Fiskar

Hello!

Min storebror visade mig ett gäng youtubeklipp idag. De heter Poesi För fiskar och är så himla bra inspelade och så sjukt bra gjorda med ett underhållande ämne i varje. Tex denna nedanför:


Jag ska vara riktigt uppriktig här och säga att det är sjukt att dessa grabbar kan göra något som verkligen ser ut att vara en riktig film som går på bio. Den ombytta roller grejen där de verkligen lyckats göra det riktigt bra. Jag blev hlet förstummad när jag såg dessa 6 st filmer. Tips, se allihopa. Så sjukt bra gjorda!♥

Reklamen som TV4 inte tänker visa

Det är Sverigedemokraternas Valfilm. Jag tycker att det var väldigt vettigt av Tv4, och om jag var över 18 och det var val idag, då skulle jag inte rösta på Sd. Jag tycker att det som de vill göra inte är rätt. För de som vill se den iaf,så finns den på Youtube.

Bra elr dåligt av Tv4?

Visste ni att...

... jag lyssnar på musik MINST 3 timmar per dag. Varje morgon innan skolan. Efter skolan och efter middagen.
Och alltid sittandes framför datorn.

Let's get it started- Black Eyed Peas

I gotta feeling- Black Eyed peas

Meet me halfway- Black Eyed peas


You'll look like poo- Venetian Princess

Älskar Black Eyed Peas♥ Fast lyssnar på enormt mycket mer, men tänkte dela med mig lite^^

"Det finns inga oskyldiga, bara olika grader av ansvar."


Ska göra alla läxor idag hade jag tänkt mig. Sen måste jag utnyttja mitt åkband och gröna kort snart till Grönan. Någon frivillig som kan tänka sig att följa med? ;)

Kollade btw på Bumbybjörnarna imorse. Awesome de är asså! Minns den gången då jag sjöng låten till bumbybjörnarna på singstar. På tyska.  ... hehe♥


2010-09-04

Hello!

Var och shoppade med kompisar idag oxå. Hittade inget pga brist på pengar. Eller jo.

en piggelin hittade jag. 8 spänn. Rena rama rånet, de brukar ju kosta 6 annars.


Nä, fyfan. Låter som en gammal tant.
Puss,puss<3

Dagens shopping

Titta vad plånboken fick ta och bita i idag:)

Luktar helt fantastiskt!

Jättesöt topp från Gina^^

Inte särskilt mycket, men det är precis lagom iaf. Jag får snart köpa ett nytt hus om jag ska kunna få plats med allt.♥

Fan.

Fan...

RSS 2.0