Det finns så många.

Det finns så många människor som jag tycker synd om. Som egentligen inte vill att vi ska tycka synd om de. Men som innerst inne inget vill mer än att krypa upp i nåns famn och vara en liten, liten människa i en så stor, stor värld med all press den medföljer och skapat sig.

Det finns så många människor som jag tycker synd om. De som gör alla de fel valen i livet för att de inte upplevt något annat. De som gör de fel valen i livet för att något hänt. Något fruktansvärt. Något som fick de att bryta ihop och välja första bästa,enklaste,vägen ut. Något som fick de att glömma det fruktansvärda. Det som sved mest. Som fortfarande svider långt innuti ditt hjärta.


Men, stå på dig. Du är bäst. I hela världen. Du är vackrast, sötast och smartast. Men viktigast av allt så är du du. Du kan inget göra åt det, för du är ämnad till att vara du, starkast i världen och bäst på allt!





Den här texten är ämnad till ALLA människor som känner igen sig. Spelar ingen roll vilken läggning du har, var du kommer ifrån hur gammal du är. Det här är en liten påminnelse till alla er som känner er förtryckta och knappt orkar fortsätta. Men snälla fortsätt. För det kommer att vara värt det

Jag lovar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0